Belépés
Az EU terrorizmusellenes megállapodást írt alá Albániával és Észak-Macedóniával
... prioritásokat a terrorizmusellenes együttműködés területén 2019-ben és 2020-ban, valamint rögzítik az egyes országoknak biztosított uniós támogatás részleteit.
Az úgynevezett nyugat-balkáni biztonsági keret rögzíti a terrorizmus elleni küzdelemben kialakítandó együttműködést, többek között a külföldre távozott terroristák és családjaik visszatérésére vonatkozóan.
Az alá...
2019-10-09 17:52:12
Uniós biztos: az év végéig megállapodásra kell jutni az új uniós költségvetésről
... Ezzel egyidejűleg több forrás jut olyan kulcsfontosságú szakpolitikai területekre, mint a migráció, a kutatás és innováció, a hallgatói mobilitás, az éghajlat-politika, a határigazgatás és biztonság, a digitális átállás, valamint a védelem és az unió külső tevékenysége.
"A megállapodás érdekében mindenkinek kompromisszumra kell törekednie. Napjaink nagy kihívásai közepette ne...
2019-10-09 15:31:56
Sikerrel szerepel Magyarország az Expo Real nemzetközi ingatlankiállításon
... lehetőségként is tekint a rendezvényre, ahol - mint mondta - megismerhetők az eur...
2019-10-09 07:50:59
Szijjártó: Magyarország minden eddiginél szorosabb kapcsolatot szeretne Brazíliával
...
Brazília és Magyarország hasonlóan fontosnak ítéli meg a biztonság kérdését, az illegális migráció megállítását, azt, hogy mindenki tartsa tiszteletben szuverenitását, és fontosnak tartja a keresztény közösségek megvédését világszerte - mondta.
Kifejtette, ennek megfelelően a magyar kormány márciusban elfogadott egy határozatot, egy stratégiai előterjesztést arra, hogy B...
2019-10-09 07:30:49
Osztrák választások - Megbeszélést folytatott Sebastian Kurz a Szociáldemokrata Párt, majd a Szabadságpárt list
... "nagyon kellemes megbeszélést" folytatott Sebastian Kurzcal. Egyetértettek abban, hogy az új kormánynak jó néhány kihívással kell megküzdenie, egyebek mellett a romló gazdasági mutatók és a biztonság kérdése jelent komoly feladatot, ám a megbeszélésen szó esett még a Brexit gazdasági hatásairól és a szíriai konfliktusokról is.
Norbert Hofer arról is tájékoztatott, hogy várha...
2019-10-08 18:12:24
Benkő Tibor: regionális különleges műveleti parancsnokságot hoz létre a Magyar Honvédség
... elmondta, ennek a "regionális különleges műveleti komponensközpontnak" az lesz a feladata, hogy a közép-európai régió országaiban a katonák fenntartsák és megőrizzék a békét.
A béke és a biztonság törékeny, ezt láttuk Ukrajnában és több mint 25 éve déli szomszédjainknál is, ahol a nemzetiségek "azért nem esnek egymásnak", mert több ezer békefenntartó katona szolgál ott napjai...
2019-10-08 15:01:33
Átadták a Szombathely árvízvédelmét szolgáló dozmati víztározót
... település védelme.
Szólt arról, hogy az 1332 milliárd forintos környezeti és energiahatékonysági programból 382 milliárdot fordítanak olyan árvízvédelmi létesítményekre, amelyek a lakosság biztonságát szolgálják.
Hozzáfűzte: jelenleg 106 olyan projekt van az országban, amely ezt a célt szolgálja, ezek közül 26 már elkészült.
Láng István, az Országos Vízügyi Főigazga...
2019-10-08 14:31:34
Fülöp Attila: a szociális biztonság emberi, kapcsolati biztonságot is jelent
... millió forintból épült meg, az állam 51 millió forintot nyújtott pályázat útján a beruházáshoz.
Fülöp Attila kiemelte, hogy az intézmény helyi összefogással épült meg, a szociális lét, biztonság alapja nemcsak anyagiakról szól, hanem a szociális hálóról is.
Szólt arról is, hogy Magyarországon önkormányzatok, civilek, egyházak vállalják fel a szociális ellátás több mint k...
2019-10-08 13:12:07
Kontrát: a kormány a jövőben is mindent megtesz az ország biztonságának erősítéséért
...
Kontrát Károly hangsúlyozta, a biztonság fontos feltétele a tűzoltók, mentők, rendőrök ellátása megfelelő eszközökkel, ezt szolgálja a fejlesztés.
Közlése szerint Magyarországon a biztonság az egyik legfontosabb közösségi érték, a biztonságérzet fontos a turizmus szempontjából és a befektetők számára is.
Ugyanakkor ennek fenntartásáért "holnap és holnapután" is tenn...
2019-10-07 14:12:13
Osztrák választások - Az államfő kormányalakítási megbízást adott Sebastian Kurznak
... az ország érdeke, hogy konkrét intézkedéseket hozzon annak megelőzésére. Ezen kívül a leendő kormány főbb feladatai között nevezte meg az államfő a igazságszolgáltatás függetlensége és a biztonság érdekében hozandó intézkedéseket is.
Sebastian Kurz az államfővel folytatott egyeztetés után hangsúlyozta, hogy cselekvőképes és stabil kormányt szeretne, amely Ausztria érdekében t...
2019-10-07 13:42:11
1 2 3 4 ...................478 479 ..........718 719 ..........956 957 958 
Címkék: Expo Real, Sebastian Kurz, Szociáldemokrata Párt, Benkő Tibor, Magyar Honvédség, Fülöp Attila, Sebastian Kurznak, Sebastian Kurzcal, Norbert Hofer, Láng István, Országos Vízügyi Főigazga, Kontrát Károly, szociális biztonság, ország biztonságának, államfő kormányalakítási, egyes országoknak, úgynevezett nyugat-balkáni, terrorizmus elleni, külföldre távozott, hallgatói mobilitás, digitális átállás, unió külső, megállapodás érdekében, biztonság kérdését, illegális migráció, keresztény közösségek, magyar kormány, stratégiai előterjesztést, romló gazdasági, biztonság kérdése, szíriai konfliktusokról, közép-európai régió, katonák fenntartsák, biztonság törékeny, 1332 milliárd, lakosság biztonságát, célt szolgálja, intézmény helyi, szociális hálóról, szociális ellátás, biztonság fontos, egyik legfontosabb, biztonságérzet fontos, turizmus szempontjából, befektetők számára, ország érdeke, leendő kormány, biztonság érdekében, államfővel folytatott, szociáldemokrata, szomszédjainknál, kormányalakítási,
© 2013 TVN.HU Kft.