Belépés
Önkormányzat 2019 - Varga-Damm: a női esélyegyenlőség a jólét alapvető feltétele
... foglalkoztatást biztosítsanak a gyermekes nőknek. Ezért cserébe adókedvezményt, járulékkedvezményt, beszerzéseknél plusz pontokat kapnának - tette hozzá.
Varga-Damm Andrea a szociális biztonságot a legsúlyosabb kérdésnek nevezte Magyarországon, majd hozzátette: egy önkormányzat eszköztára ennek javítására "végtelen". Egy önkormányzat tud 24 órás gyermekfelügyeletet szervezni,...
2019-10-06 11:21:34
Fülöp Attila: erős közösség nyújthat szociális biztonságot
... ünneplő Pest Megyei Borostyán Egyesített Szociális Intézményben úgy fogalmazott, meg kell becsülni a szülőktől, nagyszülőktől, az idősebb generációktól kapott örökséget.
A szociális biztonság két lényeges pillérre épül, az anyagi stabilitásra és az erős közösségekre, a jól működő emberi kapcsolatokra - hangsúlyozta az államtitkár.
Kifejtette: az elsőben egyértelmű a ko...
2019-10-03 15:48:42
Ukrán válság - Moszkva: a kontaktcsoport megállapodott a Donyec-medence különleges státusáról
... szétválasztásának menetrendjéről, amelynek végrehatása október 7-én kezdődik meg Petrovszkoje és Zolotoje térségében. Az orosz tisztségviselő szerint a feleknek sikerült "szinkronizálniuk a biztonság megerősítését a politikai kérdésekkel". Mint mondta, ezek az intézkedések hozzájárulnak majd a fegyveres incidensek számának csökkenéséhez.
A kontaktcsoportot a délkelet-ukrajnai...
2019-10-01 23:02:10
EU-tisztújítás - Bocskor Andrea: a kisebbségek védelmének hangsúlyosabb képviseletére nyílik lehetőség az EP sz
... választottak július közepén tartott alakuló ülésükön.
Deutsch Tamás fideszes képviselő a költségvetés-ellenőrző bizottság (CONT) negyedik alelnöke lett, Gál Kinga fideszes képviselőt a biztonság- és védelempolitikáért felelős szakbizottság (SEDE) második alelnökének választották, Ujhelyi István szocialista képviselő az EP közlekedéssel és idegenforgalommal foglalkozó szakbizo...
2019-10-01 19:02:02
Alelnökévé választotta Bocskor Andreát az EP kulturális és oktatásügyi bizottsága
... választottak július közepén tartott alakuló ülésükön.
Deutsch Tamás fideszes képviselő a költségvetés-ellenőrző bizottság (CONT) negyedik alelnöke lett, Gál Kinga fideszes képviselőt a biztonság- és védelempolitikáért felelős szakbizottság (SEDE) második alelnökének választották, Ujhelyi István szocialista képviselő az EP közlekedéssel és idegenforgalommal foglalkozó szakbizo...
2019-10-01 17:12:16
Önkormányzat 2019 - Dömötör Csaba: az együttműködés útját választó vezetőkre van szükség
... támogatást, a január 1-től elinduló nagyszülői gyedet és a falusi csokot.
Kitért arra, hogy 2010-hez képest kevesebb, mint felére csökkent az elkövetett bűncselekmények száma. Magyarország biztonságos, de a migráció továbbra is jelentős kihívás Európában - figyelmeztetett.
Dömötör Csaba szerint az elmúlt napok brüsszeli eseményei jól mutatják, hogy a baloldali pártoktó...
2019-09-30 22:12:14
Benkő Tibor: helyt kell állnunk Európa békéjéért és biztonságáért
... katonai szövetség csak két-három évvel ezelőtt fogadta el a déli veszélyeztetettség tényét, amire egyes dél-európai államok katonai vezetői már korábban felhívták a figyelmet.
A béke és biztonság kérdésében a magyar kormány eltökélt, ezért van szükség egy korszerű, erős, modern, ütőképes honvédségre, amelyben a hazája iránt elkötelezett és lojális katonák szolgálnak - hangozt...
2019-09-30 17:21:42
Illegális bevándorlás - Megerősítik a mélységi határellenőrzést Németországban
... meg a tagállamoknak a másodlagos migráció elleni küzdelemről.
Horst Seehofer vasárnap egy Twitter-bejegyzésben jelentette be a mélységi ellenőrzés megszigorítását. Kiemelte, hogy "a biztonság a határoknál kezdődik".
A tárcavezető szerdán döntött arról, hogy "migráció-, és biztonságpolitikai okok" miatt november 11-től újabb hat hónapra meghosszabbítja a migrációs válság...
2019-09-30 14:31:41
Fülöp Attila: pályázat segíti a fogyatékossággal élők munkához jutását
... inkább azok a cégeket segíti, amelyek nem tudják elérni a foglalkoztatható fogyatékos embereket - fűzte hozzá.
Az államtitkár hangsúlyozta: a szegénység legyőzésének kulcsa a szociális biztonság megteremtése, ennek alapja pedig a munkavégzés lehetősége. "Fontos, hogy ezt a lehetőséget azoknak is biztosítsuk", akik valamilyen módon hátrányból indulnak - fogalmazott.
Ács R...
2019-09-30 12:53:52
Fidesz-kongresszus - Orbán: jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket (1. rés
... gyermekeink védelme, migráció helyett határvédelem, bevándorlók helyett magyar gyermekek, "multikulturális zagyvalék" helyett keresztény kultúra, erőszak és terror helyett rendezettség, biztonság, "december 5-i nemzetárulás helyett nemzetegyesítés" - felsorolása szerint ez a keresztény szabadság.
Megjegyezte ugyanakkor, hogy még mindig a politika porondján vannak "a december ...
2019-09-29 17:11:57
1 2 3 4 5 ...................478 479 ..........718 719 ..........956 957 958 
Címkék: Fülöp Attila, Bocskor Andrea, Bocskor Andreát, Dömötör Csaba, Benkő Tibor, Varga-Damm Andrea, Pest Megyei Borostyán Egyesített Szociális Intézményben, Deutsch Tamás, Ujhelyi István, Horst Seehofer, jólét alapvető, kontaktcsoport megállapodott, kisebbségek védelmének, együttműködés útját, mélységi határellenőrzést, fogyatékossággal élők, keresztény szabadság, gyermekes nőknek, szociális biztonságot, legsúlyosabb kérdésnek, önkormányzat eszköztára, idősebb generációktól, szociális biztonság, anyagi stabilitásra, erős közösségekre, elsőben egyértelmű, orosz tisztségviselő, feleknek sikerült, biztonság megerősítését, politikai kérdésekkel, intézkedések hozzájárulnak, fegyveres incidensek, január 1-től, falusi csokot, elkövetett bűncselekmények, migráció továbbra, elmúlt napok, baloldali pártoktó, magyar kormány, hazája iránt, másodlagos migráció, mélységi ellenőrzés, határoknál kezdődik, tárcavezető szerdán, migrációs válság, cégeket segíti, foglalkoztatható fogyatékos, államtitkár hangsúlyozta,
© 2013 TVN.HU Kft.