Belépés
A királynő vendégeként Londonba látogat az amerikai elnök
... fűzött nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy Trump látogatása alkalmat teremt az egyébként is szoros kapcsolatok további erősítésére olyan területeken, mint a kereskedelem, a beruházások, a biztonság és a védelem.
London bízik abban, hogy a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után az amerikai kormány hajlandó lesz kétoldalú szabadkereskedelmi megállapodás megkötésére Nagy-Brit...
2019-04-23 15:01:56
A vér meggyőz, az Ige bizonyossá tesz
... az igazságosságot, mivel szeretjük Isten Igéjét, s vágyunk imádkozni. De a bizonyosság első és alapvető eszköze: Isten Igéje. George Cutting írta ismert kis füzetében: ,,Védettség, biztonság, öröm"-ben: ,,A vér meggyőz, az Ige bizonyossá tesz."

Róm.8. 16 Maga a Lélek tesz bizonyságot a mi lelkünkkel együtt, hogy Isten gyermekei vagyunk.

William MacD...
2019-04-19 09:11:30
Szijjártó: az EU-nak újra versenyképesnek és biztonságosnak kell lennie
... elmondta: a találkozón megvitatták az EU jövőjének kérdését is, tekintettel a közelgő EU-csúcstalálkozóra, s ennek során Magyarország szempontjából két fontos célra - a versenyképesség és biztonságának újrateremtésére - hívta fel tárgyalópartnerei figyelmét.
"Ebben a két tekintetben, mi közép-európaiak remekül teljesítettünk(...) ezért megalapozottan teszünk javaslatokat ezek...
2019-04-18 16:31:49
Gulyás: külső határvédelemre kellene fordítani a bevándorlók támogatására szánt összegeket
... támogatta. Az a 300 milliárd forint, amelyet Magyarország határvédelemre költött, magyar költségvetési forrásból ment, ebből semmit nem térített meg az EU - jelentette ki.
Kitért rá: a biztonság szempontjából a külső határok védelme kulcsfontosságú, ezért Magyarország örül, hogy a Frontexre vonatkozó javaslatból kikerültek a többlethatáskörök.
Megjegyezte: helyes, hogy m...
2019-04-18 13:43:19
Szijjártó: alapvető érdeke Magyarországnak az együttműködés Brazíliával
... nem gátolja az eredményes gazdasági együttműködést, mert Brazília és Magyarország hasonlóan közelít a világpolitika kérdéseihez. Azonos a látásmód a többi között a migráció kérdéséről, a biztonság garantálásának állami kötelezettségéről és a nemzeti érdekek érvényesítéséről.
Hozzátette, az együttműködés jó alapokkal indul, mivel a 2018-as kereskedelmi forgalom meghaladta a 40...
2019-04-18 09:31:03
Illegális bevándorlás - Bakondi: nagy migrációs tömegmozgás esetén kevés a Frontex tízezer embere
... hozzá.
Bakondi György kifejtette: ha a választások után más összetételű lesz az Európai Parlament, és az unió vezető szervezeteiben bevándorlásellenes politikusok lesznek, az európai emberek biztonság iránti igényének megfelelő döntéseket lehet majd hozni.
A főtanácsadó azt mondta: valamennyi migrációs útvonalon emelkedett az érkezők száma, nyáron pedig valószínűleg még ...
2019-04-18 08:31:30
Az Európai Parlament jóváhagyta a Frontex megerősítéséről szóló megállapodást
... hozzájárulásával.
Emellett gyorsreagálású egységet is felállítanak szükséghelyzetek esetére. A deklarált cél a jelenlegi hiányosságok orvoslása, valamint a kihívások jobb kezelése a biztonság és a migráció terén. Ide Magyarország további 65 főt küld majd.
A készenléti alakulat a fogadó országtól kapott engedélyek függvényében bizonyos végrehajtói hatásköröket gyakorolhat...
2019-04-17 21:33:18
Iszlám Állam - Marokkóban elfogtak egy feltehetően Spanyolországban támadást tervező terroristát
... belügyminisztérium emellett beszámolt arról, hogy a húsvéti ünnepek, majd az azt követő általános parlamenti választások miatt a múlt héten megerősítette a rendvédelmi szervek készültségét a biztonság garantálása érdekében.
Fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani például a közlekedési csomópontoknál, tömegrendezvények és vallási események helyszínein.
Spanyolországb...
2019-04-17 21:30:15
Elmondhatatlan vallomás
... mondják.

Észrevétlenebb a fedettség,
a megtagadott meztelenség,
a félbenyelt döbbentő - mondat,
ára behódolt nyugalomnak.

elhessegetsz sok sas szerelmet
ha kotlós biztonság melenget,
moccanna vágyad bár: cseréld el
a meleget a repüléssel. . .

A szárny alatt a szárnyalás-vágy:
gyutacsát vesztett bamba gránát,
...
2019-04-15 23:37:20
Migrációs konferencia - Takács Szabolcs: a migráció problémája minden idők legfontosabb globális kihívása
... vitának, amely az Európai Unió tagországai és intézményei között folyt.
"Ez (...) megmérgezte a részvételünket az Európai Unióban" - mondta, hangsúlyozva, hogy a gazdasági növekedés, a biztonság és a versenyképesség mind veszélyben van, és Európának, a csökkenő lakosságszám miatt is, egyre kisebb a jelentősége a világon belül.
Takács Szabolcs azt mondta, hogy EU nem vol...
2019-03-24 18:12:54
1 2 3 4 5 ...................476 477 ..........714 715 ..........951 952 953 
Címkék: Európai Parlament, Iszlám Állam, Takács Szabolcs, Isten Igéjét, Isten Igéje, George Cutting, William MacD, Bakondi György, Európai Unió, Európai Unióban, királynő vendégeként, amerikai elnök, bevándorlók támogatására, együttműködés Brazíliával, feltehetően Spanyolországban, migráció problémája, brit EU-tagság, amerikai kormány, bizonyosság első, találkozón megvitatták, biztonság szempontjából, külső határok, eredményes gazdasági, világpolitika kérdéseihez, többi között, migráció kérdéséről, biztonság garantálásának, nemzeti érdekek, 2018-as kereskedelmi, választások után, unió vezető, európai emberek, érkezők száma, jelenlegi hiányosságok, kihívások jobb, migráció terén, készenléti alakulat, fogadó országtól, húsvéti ünnepek, múlt héten, rendvédelmi szervek, biztonság garantálása, közlekedési csomópontoknál, megtagadott meztelenség, félbenyelt döbbentő, szárny alatt, gazdasági növekedés, versenyképesség mind, csökkenő lakosságszám, világon belül, érvényesítéséről, spanyolországban, hozzájárulásával,
© 2013 TVN.HU Kft.