Belépés
Putyin: 15 terrorcselekményt akadályoztak meg idén Oroszországban
... vadászpuskájához. Az incidensnek, amely során a támadó egy házi készítésű pokolgépet is felrobbantott, mintegy félszáz sebesültje is volt.
Egy nappal korábban Nyikolaj Patrusev, az orosz biztonsági tanács titkára közölte, hogy a kercsi tömeggyilkosság az ifjúság körében végzett megelőző munka hiányosságaira világított rá.
A csütörtöki ünnepségen Putyin azt is kijelentett...
2018-10-25 17:42:06
Október 23. - Jobbik: nincs kiegyezés az Orbán-rendszerrel
... akkor hívják be valamelyiküket, "amikor mocskolni lehet".
Stummer János, a Jobbik alelnöke azt mondta, a magyarok ma még csak maguk elé mormolják a szabadság, az igazságosság és a biztonság iránti vágyukat, de hangosan ki kell mondaniuk ezt.
A politikus szerint semmi nem változott 1956 óta, "a zsarnok és csatlósai ugyanúgy árulják a hazát most is, csak a vörös mellé álc...
2018-10-23 18:51:47
Iohannis: a többsebességes Európa nem jelenthet megoldást az Európai Unió számára
... a gazdasági lemaradást akarja felszámolni, hanem közelíti a tagállamokat egymáshoz, és nagyobb egységet hoz létre az unió keretein belül.
A román államfő kijelentette, a gazdasági biztonság legalább olyan fontos, mint a határok biztonsága. Mindkét esetben átfogó intézkedésekre van szükség a jövő és a fellendülés érdekében, csak így lehet megfelelő válaszokat adni a jelentkező...
2018-10-23 14:51:00
Sojgu az orosz-amerikai kapcsolatok stabilizálódásában bízik
... Országok Szövetségének (ASEAN) védelmi miniszteri szintű tanácskozásán találkozott egymással.
Boltont, aki hétfőn öt órán át tartó tárgyalást folytatott Nyikolaj Petrusevvel, az orosz biztonsági tanács titkárával, és találkozott Szergej Lavrov külügyminiszterrel, a nap folyamán fogadja majd Vlagyimir Putyin elnök. Az amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó látogatásának különlege...
2018-10-23 13:31:39
Az EU amerikai-orosz tárgyalásokat sürget az INF-szerződés megőrzése érdekében
... hogy a megállapodás rendelkezéseit teljes mértékben és igazolhatóan betartsák" - szögezte le Maja Kocijancic uniós külügyi szóvivő, aki szerint ez kulcsfontosságú az európai és a globális biztonság szempontjából.
Az amerikai elnök szombaton bejelentette, hogy felmondja az 1987-ben aláírt nemzetközi szerződést, mivel Oroszország megsérti annak előírásait. Mint Donald Trump köz...
2018-10-22 16:32:40
Az aszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája.
... fosztóképző.

Aszexuálisnak azokat az egyéneket nevezzük, akik egyébként képesek volnának a szexuális tevékenységre, de nem kívánják azt.

BEJEGYZÉS TŐLEM: Magam is ide tartozom ! Nekem a biztonság egy férfi közelében, aki a barátom, bizalmasom, azzal boldog tudnék lenni.
Minden más nélkül! Nagy szeretetvágyam- igényem van. De folyton bűntudat gyötör. ...
2018-10-22 02:49:44
Mogherini: a csúcstalálkozó megerősítette az Európa és Ázsia közötti globális partnerséget
...
Mogherini, az Ázsia-Európa találkozót (ASEM) követően tartott sajtóértekezletén elmondta, a két kontinens a nemzetközi biztonsági helyzet tekintetében a globális fejleményeket úgy értékelte, hogy a védelemre is nagy hangsúlyt kell helyezni, ezért elő kell mozdítani a szabályokon alapuló nemzetközi rendet nem csak a kereskedelem, hanem a biztonság vonatkozásában is.
Tájék...
2018-10-20 15:36:26
Szép estét kívánok mindenkinek!
... van....
2018-10-14 19:58:04
Kávé szünet


A szeretet az, amikor anyu ká...
2018-10-10 19:44:03
Az Európai Bizottság határozott fellépést szorgalmaz a biztonsági prioritások megvalósításáért
...
Noha az Európai Unió már számos jogalkotási javaslatot elfogadott, a biztonsági unió kiépítésének befejezéséhez további fellépésre van szükség még a 2019 májusában esedékes európai parlamenti választások előtt hangsúlyozta a közlemény.
A tájékoztatás szerit az uniós bizottság Európa kibertámadásokkal szembeni ellenálló képességének növelését és kiberbiztonsági képessége...
2018-10-10 17:35:03
1 2 3 4 5 ...................465 466 ..........698 699 .........930 931 932 
Címkék: Európai Unió, Európai Bizottság, Nyikolaj Patrusev, Stummer János, Országok Szövetségének, Nyikolaj Petrusevvel, Szergej Lavrov, Vlagyimir Putyin, Maja Kocijancic, Mint Donald Trump, BEJEGYZÉS TŐLEM, többsebességes Európa, orosz-amerikai kapcsolatok, szexuális irányultság, csúcstalálkozó megerősítette, biztonsági prioritások, házi készítésű, nappal korábban, orosz biztonsági, kercsi tömeggyilkosság, ifjúság körében, csütörtöki ünnepségen, biztonság iránti, politikus szerint, hazát most, vörös mellé, gazdasági lemaradást, tagállamokat egymáshoz, unió keretein, román államfő, gazdasági biztonság, határok biztonsága, fellendülés érdekében, amerikai nemzetbiztonsági, megállapodás rendelkezéseit, globális biztonság, amerikai elnök, 1987-ben aláírt, egyéneket nevezzük, szexuális tevékenységre, férfi közelében, nemzetközi biztonsági, globális fejleményeket, szabályokon alapuló, biztonság vonatkozásában, biztonsági unió, 2019 májusában, tájékoztatás szerit, uniós bizottság, megvalósításáért,
© 2013 TVN.HU Kft.