Belépés
Krónika 9. rész (honvédelmi törvények)
... Minisztérium államtitkára elmondta: a javaslat célja Magyarország honvédelmi képességeinek növelése és a békeidőszaki felkészülés hatékonyabbá tétele. Hangsúlyozta: Magyarország ma Európa egyik legbiztonságosabb országa, ennek megőrzésében pedig kulcsfontosságú szerepe van a honvédségnek. Keresztény értékeink, nemzeti szuverenitásunk megvédéséhez, a biztonság megóvásához elengedhe...
2019-11-19 16:22:42
Az EU és Szerbia megállapodást írt alá a határvédelemmel összefüggő együttműködésről
... pedig az illegális bevándorlás kezelése, valamint a határokon átnyúló bűnözés elleni küzdelem.
A prioritást jelentő unión kívüli országok és a Frontex közötti együttműködés erősítése a biztonság fokozásához is hozzá fog járulni az unió külső határainál - tették hozzá.
A megállapodás megkötéséről szóló határozatot az uniós tanács ezt követően továbbítja az Európai Parlame...
2019-11-19 15:02:19
Ügyészi vádemelés indult Matteo Salvinivel szemben egy NGO-hajó feltartóztatása miatt
...
Matteo Salvini közösségi oldalán úgy reagált, újabb vizsgálat sújtja "a határok, a biztonság, Olaszország becsülete megvédéséért". Hozzátette, számára ez kitüntetésnek számít, "újra ugyanezt tenném" - jegyezte meg a Liga vezetője.
Agrigento ügyészsége a vádemelési javaslatot a szintén szicíliai Palermo bíróságához nyújtotta be, amelynek tizenöt nap áll rendelkezésére, h...
2019-11-19 13:52:32
A pénzügyi biztonság lesz az idei tanévben a Pénz7 kiemelt témája
...
Az egyezményt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), a Pénzügyminisztérium (PM), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Magyar Bankszövetség, a Pénziránytű Alapítvány, valamint a Junior Achievement Magyarország Alapítvány képviselői látták el kézjegyükkel.
Maruzsa Zoltán, az Emmi köznevelésért felelős államtitkára elmondta: az életvezetés fontos eleme a...
2019-11-19 13:42:20
Süli: hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet Paks 2 finanszírozási szerződésének módosítása
... nemzetközi szakértők bevonásával értékeli az átadott dokumentációt.
A hivatalnak a kérelem elbírálására 15 hónap áll majd rendelkezésére.
A tárca nélküli miniszter úgy fogalmazott, a biztonság a legfontosabb, nem a határidő. Hangsúlyozta: azon dolgoznak, hogy kellően megalapozott legyen az engedélykérelem.

Olyan blokkokat kell építeni, amelyek 60 évig, a terve...
2019-11-18 15:32:55
Titkos kínai kormányzati dokumentumok szivárogtak ki a Hszincsiangban működő átnevelő táborokról
... kivonása a Hszincsianggal szomszédos Afganisztánból. Egyes tisztviselők úgy érveltek, hogy az Egyesült Királyságban végrehajtott támadások hátterében olyan intézkedések állnak, melyek "a biztonság elé helyezik az emberi jogokat". Hszi elnök pedig emiatt arra szólította fel a pártot, hogy vegye át az Egyesült Államok által a 2001. szeptember 11-én elkövetett támadások után meghirde...
2019-11-18 11:52:15
Jelentősen nőtt a 4iG első háromnegyedéves eredménye
... növekedése, a tőzsdei társaság 2019. júliusa és szeptembere között 18 milliárd forintot meghaladóan bővítette szerződésállományát.
A legfontosabb új megbízásait a digitális képalkotás, IT-biztonság, gyógyszeripar, tömegközlekedés, bankszektor és autógyártás meghatározó projektjeiben nyerte el a 4iG.
A gyorsjelentésben felidézik, hogy a 4iG júliusban megállapdoástkötött a...
2019-11-14 22:31:36
Kövér: az állam legfőbb célja az ország szuverenitását és a magyar családokat erősíteni
... állam külpolitikájának, gazdaságpolitikájának és társadalompolitikájának a legfőbb célja 2010 óta, hogy eszközeinkhez képest és lehetőségeink szerint erősítsük Magyarország geopolitikai biztonságát, állami szuverenitását és a társadalom középosztályának alapjait jelentő magyar családokat".
Mindezt tesszük azért is, mert meggyőződésünk, hogy saját nemzeti önérdekeink szolgálat...
2019-11-14 22:25:32
Krónika 6. rész (kérdések, azonnali kérdések)
...

Jobbik: hogyan kíván a kormány gátat szabni a Balaton-parti természetkárosításnak?
Balczó Zoltán (Jobbik) azt kérdezte, hogyan kíván a kormány gátat szabni a Balaton-parti természetkárosításnak? Felidézte,tavasszal látott napvilágot a hír, hogy Balatonakali partjainál a fokozottan védett nádast jelentős mértékben kiirtották. Azt mondta, ezután olyan tevékenységet v...
2019-11-11 15:21:34
Illegális bevándorlás - Bakondi: Törökország az európai biztonság kulcsszereplője
...
A következő időszak nagy kérdése, hogy Törökország merre nyitja meg határait, Szíria vagy Európa felé. Magyar érdek, hogy a Törökországban várakozók térjenek vissza Szíriába és építsék újra országukat, ne Európa felé induljanak, a korábbinál is nagyobb migránsválságot okozva - tette hozzá.
Bakondi György szerint új migrációs politikára van szükség, várhatóan az új Európa...
2019-11-08 21:43:07
1 2 3 4 5 ..................481 482 ..........722 723 ..........962 963 964 
Címkék: Matteo Salvinivel, Európai Parlame, Matteo Salvini, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Technológiai Minisztérium, Magyar Bankszövetség, Pénziránytű Alapítvány, Junior Achievement Magyarország Alapítvány, Maruzsa Zoltán, Egyesült Királyságban, Egyesült Államok, Balczó Zoltán, Bakondi György, határvédelemmel összefüggő, pénzügyi biztonság, idei tanévben, állam legfőbb, ország szuverenitását, magyar családokat, európai biztonság, javaslat célja, békeidőszaki felkészülés, biztonság megóvásához, illegális bevándorlás, határokon átnyúló, prioritást jelentő, biztonság fokozásához, unió külső, megállapodás megkötéséről, uniós tanács, vádemelési javaslatot, szintén szicíliai, életvezetés fontos, átadott dokumentációt, kérelem elbírálására, tárca nélküli, emberi jogokat, tőzsdei társaság, digitális képalkotás, gyorsjelentésben felidézik, legfőbb célja, társadalom középosztályának, kormány gátat, fokozottan védett, következő időszak, gyorsjelentésben, külpolitikájának, középosztályának, együttműködésről,
© 2013 TVN.HU Kft.