Belépés
Elképzelek....
..."Elképzelek egy nőt, aki hiszi, hogy helyes, és jó dolog, hogy nőnek született. Egy nőt, aki hálás a megtapasztalásaiért, és elmondja a történetét. Aki elutasítja azt, hogy mások vétkét a saját testében, vagy életében hordozza.

Elképzelek egy nőt, aki felismeri, hogy a múlt hatással van a jelenre. Egy nőt, aki átlépett a múltján. Aki a jelenben gyógyult meg.

E...
2012-09-19 01:21:26
Magamról-napjaimról! kezd jól a napot!!!!!
... első hang, amit reggel hallanak, a bemondó hangja? Megnyugtatja a tudat, hogy nem Ön az egyetlen, akinek ilyen korai órán már talpon kell lennie? A TV-ből áradó hangok elsőre valóban a biztonság érzetét kelthetik, de hamarosan lefoglalják a figyelmét, olyan dolgok felé irányítva, amelyek nem igazán fontosak.

Kapcsolja hát ki a TV-t, és koncentráljon a napi teendőkre!...
2012-09-17 07:17:44
biztonság maci.png
Macik...
2012-09-17 04:56:49
Választási szövetségbe tömörült a román jobboldal
... bíróság. Mivel Ungureanu aláírása az ARD megalakulását szentesítő jegyzőkönyvön ilyen körülmények között támadható, a PDL úgy döntött, hogy saját választási jelét is bejegyzi a BEC-nél a biztonság kedvéért.
Egy régebben működő civil szervezet, az Igaz Románia Egyesület, amelynek szintén ARD a rövidítése, már bejelentette, hogy közigazgatási bíróságon fogja megtámadni az új pá...
2012-09-16 15:13:25
A volt német kancellár szerint nem elég szigorú a német-svájci adóegyezmény
... hogy törvényes pénzzel is jó üzletet csináljanak" - fogalmazott.
Hozzátette: "ha a jómódú emberek, akik Németország kiváló infrastruktúráját, a jó iskolák és a viszonylag nagyfokú biztonság kedvező hatásait élvezik, azt gondolják, hogy nekik ehhez nem kell adóbefizetéseikkel hozzájárulniuk, az elfogadhatatlan. És, ha más államok támogatják a német állampolgárokat ebbéli gyako...
2012-09-16 14:33:19
Mit szándékozol tenni, miért és miből?
... (középfokú)
Számítógép-szerelő, -karbantartó (középfokú)
Internetes alkalmazásfejlesztő (középfokú)
Szoftverfejlesztő (középfokú)
Informatikai hálózattelepítő és- üzemeltető (középfokú)
IT biztonság technikus (középfokú)
Számítógéprendszer-karbantartó (középfokú)
Webmester (középfokú)
Gazdasági informatikus (középfokú)
Pénzügyi szakügyi...
2012-09-15 23:08:54
IDÉZET SZERETETRŐL,BARÁTSÁGRól...))
... őszi szellő illata, az esőcseppek hangja egy selyem esernyőn, a hűvös levegő az iskolából hazafelé tartva, a táblatörlő illata, a távoli teherautók elsuhanó hangja az éjszakában, vagy a biztonság és megnyugtató érzése egy kisboltnak késő éjjel. Csak meg akartam osztani veled ezeket az érzéseket. Életem végéig.
Hoshi no Koe c. film
...
2012-09-15 22:03:04
A wifi jelszavát a gépen vissza lehet e keresni?
Windows 7 alatt:
Megosztási központ >- Vezeték nélküli hálózatok
Ott a wifi hálózat kiválasztása >- Tulajdonságok >- Biztonság fül
Be kell pipálni a Karakterek mutatását, és már látod is a jelszót....
2012-09-15 15:56:43
Iszlámellenes film - Tengerészgyalogosokkal erősítették meg a kartúmi amerikai követség védelmét
...
A Kartúmba vezényelt egység a Fleet Antiterrorism Security Team (FAST, a Flotta Terror-elhárítási Biztonsági Csapata) része. Ennek tagjait arra képezték ki, hogy rövid idő alatt bevethetők legyenek a terrorveszély elhárítására, és megvédelmezzék a külföldön található amerikai diplomáciai képviseleteket.
Korábban hasonló amerikai tengerészgyalogos egységeket vezényeltek a...
2012-09-15 07:06:18
Bengázi támadás - Obama: az igazságszolgáltatás eléri a tetteseket
... mellett, amit minden ember megérdemel.
"Továbbra is mindent megteszünk, ami a hatalmunkban áll, hogy megvédjük a külföldön szolgálatot teljesítő amerikaiakat, a diplomáciai képviseleteink biztonságának megerősítésével, együttműködve a fogadó országokkal - amelyeknek kötelességük, hogy szavatolják a biztonságot -, valamint azzal, hogy világossá tesszük, hogy az igazságszolgált...
2012-09-14 23:03:38
1 2 3 ...................465 466 468 469 470 ..........698 699 .........930 931 932 
Címkék: IDÉZET SZERETETRŐL, Mivel Ungureanu, Igaz Románia Egyesület, Fleet Antiterrorism Security Team, Flotta Terror-elhárítási Biztonsági Csapata, román jobboldal, volt német, német-svájci adóegyezmény, wifi jelszavát, gépen vissza, kartúmi amerikai, saját testében, múlt hatással, jelenben gyógyult, bemondó hangja, biztonság érzetét, napi teendőkre, biztonság kedvéért, régebben működő, jómódú emberek, viszonylag nagyfokú, német állampolgárokat, esőcseppek hangja, selyem esernyőn, hűvös levegő, iskolából hazafelé, táblatörlő illata, távoli teherautók, kisboltnak késő, wifi hálózat, terrorveszély elhárítására, külföldön található, külföldön szolgálatot, diplomáciai képviseleteink, fogadó országokkal, hálózattelepítő, megerősítésével, igazságszolgált, állampolgárokat, elfogadhatatlan, hozzájárulniuk, megvédelmezzék, képviseleteink, képviseleteket, jegyzőkönyvön, koncentráljon, terrorveszély, megalakulását, iszlámellenes, tulajdonságok, antiterrorism, közigazgatási, biztonságának, együttműködve, amerikaiakat,
© 2013 TVN.HU Kft.