Belépés
NATO-konferencia - Kövér: új típusú kihívásokkal kell szembenézni
... Szerződés Szervezete számára is kedvező példaként említette a visegrádi államok - Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország - egyre bővülő védelmi együttműködését. Arról is szólt: a biztonsági környezet állandó változása megköveteli a védelmi szervezet folyamatos fejlesztését, belső átalakítását.
A házelnök a májusi NATO-csúcs jelképes, de nem feltétlenül pozitív ü...
2012-11-22 12:33:32
Testi és lelki egyensúly
... Pollenallergia esetén például a szexualitást, megtermékenyítést, szőrallergia esetén a kedveskedést, szeretetet nem tudja elfogadni.

Angolkór - Érzelmi alultápláltság. Szeretet és biztonság hiánya.
Aranyér - Múltból átmentett harag. Zavarok az elengedésben. Leterheltség, aggódás a határidők miatt.
Ágybavizelés - Rettegés az egyik szülőtől (le...
2012-11-22 08:30:51
Vannak ilyen ölelések, amikor az ember úgy érzi...
Vannak ilyen ölelések, amikor az ember úgy érzi, egybeolvad a másikkal. Néha a vágy ölelése ez, néha viszont a biztonság utáni vágy mozgat, és így menekülünk ahhoz a másik felünkhöz, akivel összebújva talán a legnagyobb borzalmakat is át lehet vészelni.

(Laurell Kaye Hamilton)

...
2012-11-22 05:05:02
Depak Chopra
... pillanatnyi tudatszintjén képes.

Ne meséld el álmaid a világnak - suttogd el őket a szeretetnek.

Nem számít, milyen ellenségesnek tűnik a világ, egy szerető család a biztonság, a védelem és a gondoskodás fészke marad.

A szükséglet hatalmas erő, képes hathatós illúziókat létrehozni.

A szerelembe esés megélése könnyen leírható állapot. Has...
2012-11-21 13:35:27
Három döbbenetes tévedés...
... mások boldogsága a cél, akkor itt az ideje, hogy a sajátodéval törődj, például azáltal, hogy megvizsgálod a saját élettervedet.3. Tévedés: Soha ne a kényelem és a biztonság legyen a cél!

Az emberek többsége arra törekszik, hogy egy általa megfogalmazott áloméletet erőfeszítések nélkül egy fotelban ülve valósítsa meg. Sajnos ki kell, hogy ábránd...
2012-11-21 10:55:15
Dilemma: Vállalhatok 44 évesen babát?
... évesen babát?

A válásom után úgy éreztem, legszívesebben világgá mennék. A gazdasági válság és a válás miatt mindenemet elveszítettem, ott álltam egyedül gyerek, család és anyagi biztonság nélkül, sehová se tartozva. Úgy döntöttem, külföldön kezdek új életet, hiszen az égvilágon semmi nem kötött ide, csak a szörnyű emlékek.

Tudom, most ez így túl lelkesen han...
2012-11-20 09:21:52
Dilemma: Vállalhatok 44 évesen babát?
... évesen babát?

A válásom után úgy éreztem, legszívesebben világgá mennék. A gazdasági válság és a válás miatt mindenemet elveszítettem, ott álltam egyedül gyerek, család és anyagi biztonság nélkül, sehová se tartozva. Úgy döntöttem, külföldön kezdek új életet, hiszen az égvilágon semmi nem kötött ide, csak a szörnyű emlékek.

De a nyelvet sem tudtam elég jól. Ö...
2012-11-20 09:17:28
Útravaló
...


Egy idő után megismered a különbséget,
egy kézfogás,
és a bilincs szorítása között.

És megismered,
hogy a szerelem nem vonzalom,
és egy társ nem biztonság.

És megismered,
hogy a csók nem szerződés,
és az ajándék nem ígéret,
és elfogadod kudarcaid
emelt fővel és előre tekintő szemekkel,
a...
2012-11-20 01:26:53
Együttműködési megállapodás a NIH és a Sanghaji Önkormányzat között
... fejlesztést, illetve elősegítik tudományos és technológiai (TéT) pályázatok benyújtását az orvosi műszergyártá...
2012-11-19 19:04:08
NGM: bővül a brazil-magyar együttműködés
... élelmiszeripar területén megvalósuló együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot írt alá az ökológiai gazdálkodás, biodiverzitás, génmegőrzés, szőlészet és borászat, erdészet, élelmiszer-biztonság, akvakultúra, valamint az oktatás területén.
Magyarország és Brazília kétoldalú gazdasági kapcsolatainak megerősítése érdekében a Nemzeti Külgazdasági Hivatal befektetésösztönzési ...
2012-11-19 17:04:20
1 2 3 ...................478 479 .483 484 485 .........718 719 ..........956 957 958 
Címkék: Depak Chopra, Sanghaji Önkormányzat, Szerződés Szervezete, Laurell Kaye Hamilton, Nemzeti Külgazdasági Hivatal, brazil-magyar együttműködés, visegrádi államok, biztonsági környezet, védelmi szervezet, májusi NATO-csúcs, határidők miatt, egyik szülőtől, vágy ölelése, biztonság utáni, másik felünkhöz, legnagyobb borzalmakat, szerető család, gondoskodás fészke, szükséglet hatalmas, szerelembe esés, sajátodéval törődj, saját élettervedet, biztonság legyen, emberek többsége, általa megfogalmazott, fotelban ülve, válásom után, gazdasági válság, válás miatt, égvilágon semmi, szörnyű emlékek, bilincs szorítása, orvosi műszergyártá, ökológiai gazdálkodás, oktatás területén, együttműködésről, együttműködését, megfogalmazott, alultápláltság, pollenallergia, együttműködési, kapcsolatainak, élelmiszeripar, legszívesebben, elveszítettem, együttműködés, erőfeszítések, biodiverzitás, tudatszintjén, lengyelország, ellenségesnek, technológiai, önkormányzat, magyarország, megállapodás, kihívásokkal, átalakítását,
© 2013 TVN.HU Kft.