Belépés
Koronavírus - Másfél milliárd fonttal segíti a brit kormány a művészeti és kulturális intézményeket
... bevételkiesést jelentene.
A közös felhívás szerint a brit vendéglátó és turisztikai szektor cégeinek fele a jövő év vége előtt nem számol azzal, hogy működése ismét kifizetődővé válik.
A Boris Johnson miniszterelnöknek címzett levél aláírói azt kérik, hogy a kormány hosszabbítsa meg az adókötelezettségekre meghirdetett moratóriumot, csökkentse 5 százalékra a turisztikai ...
2020-07-06 07:04:19
Koronavírus - Londoni elemzők: várhatóan százmilliókat költenek az angolok a pubokban az első hétvégén
...
Boris Johnson brit miniszterelnök a minap bejelentette: a koronavírus-járvány visszavonulása immár lehetővé teszi, hogy július 4-én Angliában kinyithassanak az éttermek és a pubok, amelyek a járvány terjedésének megfékezését célzó kormányzati intézkedések miatt március vége óta nem fogadhatnak vendégeket.
Az egyik tekintélyes londoni gazdasági-pénzügyi elemzőműhely, a Ce...
2020-06-29 17:02:33
Koronavírus - Meghosszabbíthatják a korlátozásokat az angliai Leicesterben
... azonban már előző nap, a BBC televízió magazinműsorában utalást tett arra, hogy Leicesterben helyi intézkedésként az országosnál hosszabb ideig érvényben maradhatnak a korlátozások.
Boris Johnson miniszterelnök hétfőn, ugyancsak a BBC televíziónak nyilatkozva szintén kilátásba helyezte ezt.
Johnson úgy fogalmazott: a brit kormányt aggasztják a koronavírus-fertőzések szá...
2020-06-29 15:14:37
Koronavírus - Több mint 6 milliárd euró gyűlt össze oltóanyagra az EB szervezte adományozói konferencián
... feladata az oltóanyagok kifejlesztése után meggyőzni a magas jövedelmű országokat, hogy vásároljanak annyi vakcinát, amennyiből az alacsony jövedelmű fejlődő országokat is támogatni tudják.
Boris Johnson brit miniszterelnök az esemény kapcsán úgy nyilatkozott, hogy amikor egy igazán hatékony oltóanyag rendelkezésre áll, akkor a világ vezetőinek erkölcsi kötelességük, hogy azt...
2020-06-28 07:04:00
Koronavírus - A jövő hónapban enyhülnek a brit karanténszabályok
... visszavonása érdekében.
A karanténszabályokat a kormány háromhetente felülvizsgálja, és a Downing Street szóvivője péntek esti háttértájékoztatójában egyértelmű utalást tett arra, hogy Boris Johnson miniszterelnök már a hétfőn esedékes első felülvizsgálat eredményét ismertetve több európai ország esetében bejelenti a karanténkötelezettség enyhítését vagy megszüntetését.
...
2020-06-27 07:04:07
Koronavírus - Komoly incidensnek nyilvánították Dél-Angliában a tengerparti turistaözönt
... Twitter-bejegyzésében közölte, hogy a helyi hatóságok tömegoszlatási utasításokat adtak ki.
Ennek azonban a helyszíni beszámolók szerint csütörtök délután sem volt sok látszata.
Boris Johnson miniszterelnök a hét elején bejelentette: a koronavírus-járvány visszavonulása immár lehetővé teszi, hogy a jövő hét végén Angliában kinyithassanak a vendéglátóhelyek, a szállodák, ...
2020-06-25 18:32:46
Koronavírus - Brit egészségügyi vezetők: fel kell mérni, hogy Nagy-Britannia készen áll-e egy második hullámra
...
Boris Johnson brit miniszterelnök előző nap a járvány megfékezését célzó, három hónapja elrendelt korlátozások eddigi legjelentősebb enyhítési intézkedéscsomagját jelentette be a londoni alsóházban.
A képviselőknek adott tájékoztatásában közölte: a koronavírus-járvány visszavonulása immár lehetővé teszi, hogy a jövő hét végén Angliában kinyithassanak a vendéglátóhelyek, ...
2020-06-24 15:31:58
Koronavírus - Johnson: a jövő héten nyithatnak az éttermek, szállodák, múzeumok
...
Boris Johnson a londoni alsóház képviselőinek tartott tájékoztatójában elmondta: az új fertőzések száma naponta 2-4 százalékkal csökken.
Hozzátette: május első felében az Egyesült Királyság egészében csaknem 69 ezer új koronavírus-fertőzést mutattak ki szűrővizsgálattal, június első felében ugyanakkor már csak 22 ezer koronavírusteszt eredménye lett pozitív, 70 százalékk...
2020-06-23 22:01:19
Brexit - Uniós biztos: London megerősítette, hogy nem kívánja meghosszabbítani az átmeneti időszakot
... kapcsolatok rendezését szolgáló időszakot. A brit tárgyaló azzal magyarázta London döntését, hogy a brit kormány a tárgyalások végleges lezárására tett ígéretet állampolgárainak, valamint Boris Johnson miniszterelnöknek is kifejezetten ez volt a kérdése - mondta a biztos.
Az időszak meghosszabbításáról kizárólag a vegyes bizottság dönthet. Az erre szolgáló határidő június vég...
2020-06-12 15:42:39
Koronavírus - Jogi eljárást kezdeményez a brit karantén ellen a BA, a Ryanair és az easyJet
... válogatás nélkül alkalmazza a karanténelőírást, ehelyett teremtse meg a feltételeit annak, hogy az alacsony fertőzöttségű országokból érkezők mentesüljenek a karanténszabály alól.
Erre Boris Johnson miniszterelnök nemrégiben gyakorlatilag ígérettel felérő utalást tett.
Minapi alsóházi meghallgatásán a kormányfő kijelentette: kölcsönös megállapodások esetén már a karantén...
2020-06-12 11:51:59
1 2 3 4 5 ..............................99 100 ...............148 149 ................197 198 199 
Címkék: Boris Johnson, Downing Street, Egyesült Királyság, Erre Boris Johnson, brit kormány, első hétvégén, angliai Leicesterben, jövő hónapban, brit karanténszabályok, tengerparti turistaözönt, második hullámra, jövő héten, átmeneti időszakot, brit karantén, közös felhívás, brit vendéglátó, kormány hosszabbítsa, minap bejelentette, járvány terjedésének, egyik tekintélyes, országosnál hosszabb, brit kormányt, oltóanyagok kifejlesztése, magas jövedelmű, alacsony jövedelmű, esemény kapcsán, igazán hatékony, világ vezetőinek, kormány háromhetente, hétfőn esedékes, helyi hatóságok, helyszíni beszámolók, járvány megfékezését, londoni alsóházban, képviselőknek adott, londoni alsóház, brit tárgyaló, tárgyalások végleges, vegyes bizottság, erre szolgáló, feltételeit annak, alacsony fertőzöttségű, karanténszabály alól, kormányfő kijelentette, magazinműsorában, állampolgárainak, vendéglátóhelyek, tájékoztatásában, meghosszabbítani, koronavírusteszt, karanténelőírást, tájékoztatójában, karanténszabály, miniszterelnök,
© 2013 TVN.HU Kft.