Belépés
Szalay-Bobrovniczky Alexandra: Budapest vonzóbbá és elérhetőbbé kívánja tenni a sportolást
... szempont volt, hogy január elsején a Fővárosi Műjégpályán tervezett nyitórendezvény kedvezményes belépőjét leszámítva minden sportesemény ingyenes legyen. Ezzel szeretnénk hozzásegíteni a budapestieket ahhoz, hogy megismerkedjenek számukra ismeretlen sportágakkal, mozogni kezdjenek, vagy még többet sportoljanak" - fogalmazott a városvezető.
A programok partnere egyebek mellet...
2018-12-04 20:32:58
Kormányszóvivő: a cél a lehető legkisebb bürokráciával működtetni az államot
... keretében folyamatosan mérik fel a kapacitásokat, az ellátás színvonalának emeléséhez szükséges lépéseket. Ennek nyomán javasolták a szakemberek, hogy négy súlyponti kórházban biztosítsák a budapestiek ellátást. A Szent László kórházat majdnem félmilliárd forintból fejlesztik, elindul az új dél-pesti centrum építése, s a másik két kórházat is folyamatosan fejlesztik.
A kultur...
2018-10-26 09:41:16
Magyar a bevándorlónak mondja...
... nem akarsz fizetni a luvnyákért, akkor regisztrálj társkeresőre és írd ki, hogy házas vagy. Minden nő rajtad fog lógni.
8. Magyarország 3 részből áll. Pest, Buda és vidék.
A budapestieket utálják a vidékiek, a pestiek mindenkit utálnak, a budaiak úgy tesznek, mintha szeretnék a vidékieket, de mindenkit lenéznek, szóval mindenki utál mindenkit, aki máshol lakik. Tehát 2 v...
2018-01-28 07:05:41
Mintegy 14 milliárd forintból újul meg a fővárosi Uzsoki utcai kórház
... betegek részére, további 500 millió forintot pedig az infrastrukturális fejlesztések megtervezésére költhet.
Ónodi-Szűcs Zoltán azt mondta, az Egészséges Budapest Program révén a budapestiek is megtapasztalhatják azt a minőségi ugrást a betegellátásban, ami vidéken az 500 milliárd forintos fejlesztés során már megvalósult.
Hozzátette: a fejlesztések nyomán megteremtik a...
2017-11-09 11:31:58
Fővárosi Közgyűlés - Jóváhagyták Budapest környezetvédelmi programját és zöldinfrastruktúra-koncepcióját
... árvízvédelmi rendszer fejlesztése, a mértékadó árvízszint megemelkedéséből adódó feladatok elvégzése, a fővárosi önkormányzat felelősségi körébe tartozó területek kármentesítése, valamint a budapestiek fűtési gyakorlatának "reformja", a távfűtési rendszer bővítése, kapcsolva hőszigetelési programokhoz.
A javasolt feladatok között szerepel további P+R parkolók létesítése, a kö...
2017-08-30 13:42:43
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden Budapest környezetvédelmi programja és zöldinfrastruktúra-koncepciója
... árvízvédelmi rendszer fejlesztése, a mértékadó árvízszint megemelkedéséből adódó feladatok elvégzése, a fővárosi önkormányzat felelősségi körébe tartozó területek kármentesítése, valamint a budapestiek fűtési gyakorlatának "reformja", a távfűtési rendszer bővítése, kapcsolva hőszigetelési programokhoz.
A javasolt feladatok között szerepel további P+R parkolók létesítése, a kö...
2017-08-28 13:32:51
Vizes vb 2017 - A nemzetközi szövetség elégedett a szervezéssel
... Marculescu. - Ám ez csupán egy dolog. A másik, hogy mi egy világbajnokság klasszikus öröksége. Itt van például a Duna Aréna. Ennek a csodálatos komplexumnak az előnyeit nem csupán a budapestiek élvezhetik, hanem minden magyar. A társadalom, különösen a fiatal generáció egészsége szempontjából kiemelten fontos egy ilyen beruházás" - tette hozzá.
A nemzetközi szervezet képvisel...
2017-03-27 11:57:16
B. Molnár Márta: Hamvas Béla, az ember...
... Tiszapalkonyáról, meg tudta fizetni Béla bácsi, - a külszolgálati díjából.
Bokodról pedig, Bp.- re minden hét végén, - egy vállalati mikrobusz vitte pénteken, és hozta hétfőn a budapestieket.
Béla bácsit is.
Más kérdés, - hogy nem mindenki akart, - minden héten hazautazni.
Hamvas Béla esetében, - ezt nagyon is meg tudom érteni.
Kizárt dolognak tartom ugy...
2017-03-23 22:37:08
Energia-központok Magyarországon
... évfordulóján tartják.


- Budapest-Máriaremete; A mai Budapest II. kerületében, a hajdani Pesthidegkút területén van. Itt a Mária-tisztelet nem középkori eredetű. A budapestiek kedves és gyakran látogatott búcsújáró helye.

- Esztergom; A Vári Boldogasszony búcsújáró helye. Már a késő középkor óta Mária-tisztelet színhelye. Bakócz ...
2016-10-24 12:53:45
Szabó Marcel: szmogriadó esetén a főpolgármester alkalmazza az összes korlátozást!
... leírt szennyezéscsökkentési módszerről tájékoztassa a polgárokat.
Felidézték: a szmogriadó tájékoztatási fokozatának január végi elrendelésekor kiadott közleményben nem kérték a budapestieket arra, hogy kevesebbet autózzanak, használják inkább a tömegközeledési járatokat.
Kitértek arra is, hogy tavaly novemberben a szmogriadó riasztási fokozatának elrendeléséről szóló kö...
2016-10-10 15:02:09
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Fővárosi Közgyűlés, Jóváhagyták Budapest, Napirenden Budapest, Molnár Márta, Hamvas Béla, Energia-központok Magyarországon, Szabó Marcel, Fővárosi Műjégpályán, Szent László, Ónodi-Szűcs Zoltán, Egészséges Budapest Program, Duna Aréna, Budapest II, Vári Boldogasszony, lehető legkisebb, bevándorlónak mondja, fővárosi Uzsoki, nemzetközi szövetség, főpolgármester alkalmazza, összes korlátozást, budapestieket ahhoz, programok partnere, ellátás színvonalának, budapestiek ellátást, budapestieket utálják, pestiek mindenkit, infrastrukturális fejlesztések, minőségi ugrást, fejlesztések nyomán, mértékadó árvízszint, fővárosi önkormányzat, budapestiek fűtési, távfűtési rendszer, javasolt feladatok, világbajnokság klasszikus, csodálatos komplexumnak, budapestiek élvezhetik, fiatal generáció, ilyen beruházás, nemzetközi szervezet, külszolgálati díjából, vállalati mikrobusz, hajdani Pesthidegkút, budapestiek kedves, késő középkor, szmogriadó tájékoztatási, budapestieket arra,
© 2013 TVN.HU Kft.