Belépés
Fővárosi Közgyűlés - Napirenden Budapest környezetvédelmi programja és zöldinfrastruktúra-koncepciója
... árvízvédelmi rendszer fejlesztése, a mértékadó árvízszint megemelkedéséből adódó feladatok elvégzése, a fővárosi önkormányzat felelősségi körébe tartozó területek kármentesítése, valamint a budapestiek fűtési gyakorlatának "reformja", a távfűtési rendszer bővítése, kapcsolva hőszigetelési programokhoz.
A javasolt feladatok között szerepel további P+R parkolók létesítése, a kö...
2017-08-28 13:32:51
Vizes vb 2017 - A nemzetközi szövetség elégedett a szervezéssel
... Marculescu. - Ám ez csupán egy dolog. A másik, hogy mi egy világbajnokság klasszikus öröksége. Itt van például a Duna Aréna. Ennek a csodálatos komplexumnak az előnyeit nem csupán a budapestiek élvezhetik, hanem minden magyar. A társadalom, különösen a fiatal generáció egészsége szempontjából kiemelten fontos egy ilyen beruházás" - tette hozzá.
A nemzetközi szervezet képvisel...
2017-03-27 11:57:16
B. Molnár Márta: Hamvas Béla, az ember...
... Tiszapalkonyáról, meg tudta fizetni Béla bácsi, - a külszolgálati díjából.
Bokodról pedig, Bp.- re minden hét végén, - egy vállalati mikrobusz vitte pénteken, és hozta hétfőn a budapestieket.
Béla bácsit is.
Más kérdés, - hogy nem mindenki akart, - minden héten hazautazni.
Hamvas Béla esetében, - ezt nagyon is meg tudom érteni.
Kizárt dolognak tartom ugy...
2017-03-23 22:37:08
Energia-központok Magyarországon
... évfordulóján tartják.


- Budapest-Máriaremete; A mai Budapest II. kerületében, a hajdani Pesthidegkút területén van. Itt a Mária-tisztelet nem középkori eredetű. A budapestiek kedves és gyakran látogatott búcsújáró helye.

- Esztergom; A Vári Boldogasszony búcsújáró helye. Már a késő középkor óta Mária-tisztelet színhelye. Bakócz ...
2016-10-24 12:53:45
Szabó Marcel: szmogriadó esetén a főpolgármester alkalmazza az összes korlátozást!
... leírt szennyezéscsökkentési módszerről tájékoztassa a polgárokat.
Felidézték: a szmogriadó tájékoztatási fokozatának január végi elrendelésekor kiadott közleményben nem kérték a budapestieket arra, hogy kevesebbet autózzanak, használják inkább a tömegközeledési járatokat.
Kitértek arra is, hogy tavaly novemberben a szmogriadó riasztási fokozatának elrendeléséről szóló kö...
2016-10-10 15:02:09
LMP: jelentős parkfejlesztések kellenek Budapesten!
... piac környezete is rendbe tehető lenne, de ebből az összegből a Népliget megújítását is finanszírozni lehetne.
Az ellenzé...
2016-07-24 12:01:40
Hagyod, hogy a Városligetből magánparkot csináljanak?
... épületekkel teli "élményparkot" akar a helyére építeni.

Tizedannyi pénzből élhető, hűs zöld helyet lehetne csinálni a Ligetből, ami továbbra is óvná Budapest levegőjét és a budapestiek egészségét.

Gyere velünk fáklyás felvonulásunkra, ha te is úgy gondolod, hogy nem kellenek monstrumok a Liget közepébe!

Időpont: 2016. július 20. szerda 20:30 (gyül...
2016-07-18 23:55:27
Vizes vb 2017 - A Liberálisok közérdekű adatigényléssel fordulnak a kormánybiztoshoz
... abba, hogy megkérdezzék az embereket, de egy lényegesen nagyobb volumenű olimpia esetében ettől elzárkózott, arra hivatkozva, hogy túlságosan összetett kérdés és nem tudnának benne a budapestiek dönteni.
Arra, hogy sajtóhírek szerint az oroszok nyerték a helikopter-beszerzési tendert, Szabadai Viktor megjegyezte: meglepné őket, "ha mostanában ez a kormány nem az oroszokkal s...
2016-07-13 12:51:29
Liget Budapest - Támogatja az LMP a civilek ellenállását
... telefonon azt mondta: szerda reggel a rendőrség "gyakorlatilag ellepte" a Városligetet, és elérkezett egy határ, hogy nem lehet továbbmenni szó nélkül.
"Nem engedhetjük meg, hogy a budapestiek akarata ellenére szétverjék a Városligetet" - hangsúlyozta a politikus, hozzátéve: ötből négy ember ellenzi, hogy szétverjék a Városligetet, és nem akarnak múzeumi negyedet, csak a Váro...
2016-07-06 11:52:33
Liget Budapest - A PM feljelentést tesz a fairtás miatt
...
Karácsony Gergely, Zugló polgármestere hozzátette, emellett az ombudsmanhoz fordulnak, mivel úgy ítélik meg, hogy a kormány súlyosan megsértette a budapestiek egészséges környezethez való alkotmányos jogait.
A PM szerint az V. kerületi kormányhivatal "furcsa határozata alapján indultak be a fűrészgépek" csütörtökön az egykori Hungexpo-telek helyén, hiszen a március 16-án...
2016-03-18 10:51:21
1 2 3 4 5 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Napirenden Budapest, Molnár Márta, Hamvas Béla, Energia-központok Magyarországon, Szabó Marcel, Liget Budapest, Duna Aréna, Budapest II, Vári Boldogasszony, Szabadai Viktor, Karácsony Gergely, nemzetközi szövetség, főpolgármester alkalmazza, összes korlátozást, civilek ellenállását, fairtás miatt, mértékadó árvízszint, fővárosi önkormányzat, budapestiek fűtési, távfűtési rendszer, javasolt feladatok, világbajnokság klasszikus, csodálatos komplexumnak, budapestiek élvezhetik, fiatal generáció, ilyen beruházás, nemzetközi szervezet, külszolgálati díjából, vállalati mikrobusz, hajdani Pesthidegkút, budapestiek kedves, késő középkor, szmogriadó tájékoztatási, budapestieket arra, tömegközeledési járatokat, szmogriadó riasztási, helyére építeni, budapestiek egészségét, lényegesen nagyobb, budapestiek dönteni, oroszok nyerték, budapestiek akarata, ombudsmanhoz fordulnak, kormány súlyosan, budapestiek egészséges, egykori Hungexpo-telek, március 16-án, parkfejlesztések,
© 2013 TVN.HU Kft.