Belépés
Kókuszos tökleves
... felületen keresztül a szezámot rakjuk bele. 10 percig 200 °C-on melegítsük. A pürét a k...
2010-11-17 05:53:45
Gombás-vörösboros gulyás
... bors, olaj

Megforrósított olajon megpirítjuk a kockára vágott marhahúst. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kierezett chilit, a babért és a felszeletelt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük, felöntjük a vörösborral, és 1 órát pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot és további 30 percig, főzzük.
Főtt bur...
2010-11-15 18:51:49
Gombagulyás
... főzni már nem szabad. Az előző este beáztatott szójakockát a Húspótló szójamasszánál leírtak szerint pirítsuk. A magyaros ízek kedvelői a szójagulyásba beletehetnek fél cseresznyepaprikát (chilit) is magjával együtt. Ez a magyar ízvilágot leginkább reprezentáló étel egyébként a világ szinte minden jelentősebb éttermének étlapján megtalálható, és remélhetőleg ezek a megreformált vá...
2010-11-15 18:51:11
Vörös babos kínai tészta recept
... margarint adtunk kifőzzük és hideg vízzel leöblítjük.
A húst a margarinon átpirítjuk, hozzáadjuk a felkockázott vöröshagymát, az apróra vágott paprikákat, majd a curr...
2010-11-13 22:57:13
Indiai burgonyapüré
... összetörve, 2 dl joghurt, 3-4 chilipaprika kimagozva, vékony karikákra vágva, 1 hagyma finomra vágva, 1 kk őrölt gyömbér, vagy curry, tej, só
Összekeverjük a burgonyát, hagymát, a chilit és a gyömbért, megsózzuk, és annyi tejet öntünk hozzá, hogy pépes legyen. A joghurtot habverővel felverjük, és a burgonyához keverjük. Állandóan kevergetve, lassú tűzön melegítjük, amíg forr...
2010-11-11 21:01:23
Slambuc 3. -pirított tésztával
... szárfelőli részét négy-nyolc fele bevágjuk. (A tésztát nagyon barnára pirítjuk, mert nálunk így szeretik.) Vigyázni kell, mert amikor lehúzzuk a tűzről, akkor is tovább pirul.
Beletesszük a chilit, a paprikát, az őrölt paprikát, a paradicsomot - meghámozva, és kockára vágva.
Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, és főzés közben mindig csak ennyire pótoljuk.
Amikor...
2010-11-08 16:35:19
káposzta leveses fogyókúra
... kockára vágjuk, nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje.
10 percig hirtelen forraljuk, majd csökkentve a lángot, 20-30 percig lassú tűzön puhára főzzük. A chilit és a bazsalikomot, valamint a petrezselymet a legvégén tedd vele.

A pontos menetrend

Az itt leírt sorrendet a kívánt hatás érdekében mindenképpen be kell tartani....
2010-11-07 13:57:21
Ürühús chilimártásban
... kereszt alakban a paradicsomot, forrázzuk le, húzzuk le a héját, vágjuk ki a szárát, és negyedeljük el. Turmixoljuk össze a chile anchót, a hagymát, a fokhagymát, paradicsomot, a szárított chilit 4-5 evőkanálnyi áztató lével.
Vágjuk a húst nagykockákra. Forrósítsunk olajat egy edényben, jól pirítsuk meg benne a húst. Öntsük a chili-pürét a húsra, keverjük meg, sózzuk meg, szó...
2010-11-06 17:10:27
Pacal "Sierra" módra
... szegfűszeg, 1 szál kakukkfű, 1 teáskanál oregano, só, őrölt feketebors, 1 kis konzerv csicseriborsó (280 g), 2-3 evőkanál reszelt sajt.
Vagdaljuk apróra a hagymát és a sonkát, magozzuk ki a chilit és vágjuk vékony karikákra. Forrósítsuk fel egy edényben az olajat, pirítsuk benne aranybarnára a hagymát és a sonkát. Adjuk hozzá a chilit is, egy kicsit pirítsuk meg.
Vágjuk ...
2010-11-06 17:07:50
Mexikói rizses csirke
... bors.
Elkészítés: A csirkét nagyobb darabokra vágjuk. Serpenyőben, a fele olajon aranybarnára sütjük, majd egy lábosba tesszük. A vissza-maradt olajon megsütjük a hagymát, a fokhagymát és a chilit, majd a csirkéhez adjuk a paradicsommal és a fűszerekkel együtt. Felöntjük a levessel, és fél órán át, főzzük. A serpenyőben, a maradék olajon megpirítjuk a rizst, majd a csirkéhez ...
2010-11-06 17:06:10
1 2 3 ...........39 40 .....58 59 60 ......78 79 80 
Címkék: szezámot rakjuk, kockára vágott, zúzott fokhagymát, kierezett chilit, felszeletelt csiperkegombát, előző este, magyaros ízek, szójagulyásba beletehetnek, magyar ízvilágot, világ szinte, margarinon átpirítjuk, felkockázott vöröshagymát, apróra vágott, joghurtot habverővel, burgonyához keverjük, tésztát nagyon, őrölt paprikát, legvégén tedd, pontos menetrend, kívánt hatás, chile anchót, szárított chilit, húst nagykockákra, kicsit pirítsuk, csirkét nagyobb, fele olajon, lábosba tesszük, vissza-maradt olajon, csirkéhez adjuk, fűszerekkel együtt, maradék olajon, szójamasszánál, chilimártásban, megforrósított, csiperkegombát, csicseriborsó, összekeverjük, paradicsommal, szójagulyásba, petrezselymet, forrósítsunk, chilipaprika, felszeletelt, burgonyapüré, nagykockákra, paradicsomot, aranybarnára, remélhetőleg, vöröshagymát, bazsalikomot, beletehetnek, mindenképpen, reprezentáló, felkockázott, megtalálható, megreformált, jelentősebb, burgonyához, megpirítjuk, beletesszük, vörösborral, serpenyőben, gombagulyás, szójakockát,
© 2013 TVN.HU Kft.