Belépés
Ezerarcú gyógyító a noni
... fegyver lehet. Olyan vegyület is megtalálható benne, mely növeli a fehér vérsejtek pusztító képességét. A daganatos sejtekre tett hatása miatt tanulmányozzák a damnacanthal nevű összetevőt. Az eddigi tapasztalatok szerint javulást eredményez rákos megbetegedések esetén.

No és milyen fogyasztva?
Nos, bár számos jó tulajdonsága van, a noniba belekóstolóknak általába...
2024-02-23 18:49:23
Paul David Tripp Február 20
... hogy képesek vagyunk-e megbirkózni azzal, ami előttünk áll.
A képességeid felmérésének tipikus módja az, hogy összehasonlítod a probléma nagyságát a természetes adottságaiddal és az eddigi eredményeiddel. Nem, nem irracionális így mérni a képességeidet, de a Krisztus Jézusban hívő ember számára ez egyszerűen nem elég. Isten kegyelemből nem hagy magadra. Nem hagy magadra a saj...
2024-02-20 21:00:33
Reinkarnáció
... az érzésről számolnak be: a - nem véletlenül földöntúlinak nevezett - boldogság, szeretet és végtelen nyugalom vette körül őket. Joggal gondolhatjuk, hogy ilyen az élet test nélkül, ám az eddigi tapasztalatok alapján ebből könyörtelenül ki kell szakadni, és elkezdeni egy újabb "kört" a földön, a fizikai létben.

Hipnotikus transzban különösebb nehézség nélkül érhetünk el...
2024-02-19 11:32:09
Miért nem egészséges gyakran gyorsétteremben étkezni?
... még fáradtságot, kimerültséget is okoznak.

A ftalátok olyan szintetikus anyagok, amelyek szinte minden műanyagban megtalálhatók. Ilyen műanyagokból iszunk a gyorséttermekben. Az eddigi kutatási eredmények azt mutatják, hogy a ftalátok termékenységi problémákat okozhatnak, gyerekeknél pedig viselkedési és tanulási rendellenességeket generálhatnak.

Az erősen fe...
2024-02-18 22:11:58
Szerzetesek körtéje
... kiváló helyettesítője a cukornak, valamint más kémiai mesterséges édesítőszereknek. Annak ellenére, hogy ezen természetes eredetű cukorpótlónak a kutatása még egészen kezdeti fázisban jár,...
2024-02-17 22:41:13
Koleszterin és a fejfájás
... kiürülni, azaz felhalmozódik és egészségi károkat okozhat. Az LDL-koleszterint mindenképpen alacsonyan, míg a HDL-koleszterint mindenképpen magasabb szinten kell tartanunk.

Az eddigi vizsgálati eredmények azt mutatják, hogy a magas koleszterinszinttel rendelkező emberek gyakran szenvednek fejfájás miatt. A magas koleszterinszint kockázati tényezői között szerepel a szeg...
2024-02-09 20:40:00
Vérnyomáscsökkentő a természetből - Hibiszkusz
... és főzzük 2 percig.

Melegen és hidegen egyaránt kellemes ital. Íze az áfonyára emlékeztetően fanyar, ezért sokan cukorral vagy mézzel édesítik.

A hibiszkusznak az eddigi ismeretek szerint nincs semmiféle mellékhatása, gyerekek, terhes- és szoptató nők is fogyaszthatják.
Forrás : https://egeszsegter.hu/cikk/425/vern yomascsokkento-a-termeszetbol-hi...
2024-02-06 23:21:21
Édesburgonya jótékony hatásai
... segítségünkre, illetve megakadályozzák a sejtek károsodását, valamint a krónikus gyulladások és ezzel együtt a krónikus betegségek kockázatait csökkentik nagyon hatékonyan.

Az eddigi kutatási eredmények azt mutatják, hogy az antioxidánsok sokféle betegség megelőzésében lehetnek a segítségünkre, például ilyen a szívbetegség, a rákos megbetegedés és a cukorbetegség.
...
2024-02-04 20:19:59
A memóriát fokozza
... kapcsolat áll fenn.

A MIND-diéta voltaképpen nem más, mint a mediterrán étrend és a DASH-étrend kombinációja. Ez az étrend megakadályozza, késlelteti az agyi neurodegenerációt. Az eddigi kutatási eredmények azt mutatják, hogy a DASH-étrend szabályozza a vérnyomást, csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség és más krónikus betegségek kockázatát. A MIND...
2024-02-04 19:53:21
Tökéletlenséged abból fakad, hogy ...
... tudatod korlátaiból fakad.
Lásd magad Isten szemével. Ő tökéletesnek alkotott.
Teremtő társaként tekint reád.
Legyen szándékod a tiszta, korlátlan tudat!
Merd meghaladni eddigi önmagad!
Gondolkodj mindig szeretetből, ez legyen a vezérlő program.
Érezz mindig szeretetből, ez fog lendületet adni.
Cselekedj mindig szeretetből, ezzel fogod anyagba ö...
2024-02-02 11:58:09
1 2 3 4 .................1712 1713 ........2568 2569 .........3424 3425 3426 
Címkék: Paul David Tripp Február, Krisztus Jézusban, memóriát fokozza, fehér vérsejtek, daganatos sejtekre, damnacanthal nevű, eddigi tapasztalatok, noniba belekóstolóknak, képességeid felmérésének, probléma nagyságát, természetes adottságaiddal, eddigi eredményeiddel, érzésről számolnak, élet test, fizikai létben, ftalátok olyan, eddigi kutatási, ftalátok termékenységi, eddigi vizsgálati, magas koleszterinszint, áfonyára emlékeztetően, eddigi ismeretek, sejtek károsodását, krónikus gyulladások, krónikus betegségek, antioxidánsok sokféle, rákos megbetegedés, mediterrán étrend, étrend megakadályozza, agyi neurodegenerációt, vezérlő program, gyorséttermekben, koleszterinszint, édesítőszereknek, tökéletlenséged, megakadályozzák, gyorsétteremben, belekóstolóknak, összehasonlítod, fogyaszthatják, helyettesítője, tanulmányozzák, megbetegedések, megakadályozza, eredményeiddel, adottságaiddal, termékenységi, cukorbetegség, megelőzésében, hibiszkusznak, emlékeztetően, képességeidet, földöntúlinak, generálhatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.