Belépés
Soltész Miklós: egyeztetés kezdődik a szociális életpályamodellről
... kezdeményezésére ő hívta össze a munkacsoport alakuló ülését.
Közölte, a meghívottak között van a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete, a Szociális Igazgatók és Szakemberek Magyaror...
2014-01-13 15:36:10
Cseh kormányalakítás - Megalakult az új cseh kormánykoalíció
... beperli Zemant az alkotmánybíróságon.
A hivatalos közlés szerint a CSSD a kormányfői tisztségen kívül a külügyi,a belügyi,az ipari és kereskedelmi,a munkaügyi és népjóléti,az egészségügyi és az oktatási tárcát vezeti.Tárca nélküli miniszterként a CSSD képviselője fogja irányítani a kormány törvényalkotási tanácsát, ő egyben az emberi jogokért és az egyenlő esélyekért is felel...
2014-01-06 15:54:26
Földalatti rendszer váltás....
... szükséges engedélyt megszereztünk, az uniós előírásoknak és a hazai jogszabályoknak megfelelő merülési szabályzat készült.

Sokáig minden rendben ment, ám 2006-ban az akkori egészségügyi kormányzat puccsszerűen, egy óra alatt eltávolította a kórház vezetését, és új első embereket nevezett ki - többek között dr. Nagy Rózát, akit utóbb Matolcsy György államtitkárakén...
2014-01-04 15:25:19
Felcsúti kerítés. A „kisgazdáknak” kívül tágasab
... A cég az új székhelyről, Nyírmadáról négy nyertes pályázattal 276 hektár, 1266 aranykorona értékű állami földterület bérleti jogát szerezte meg Ófehértón.
Gál István állat-egészségügyi üzem mérnök Jándon családi gazdálkodásba kezdett a szövetkezet felbomlása után. Elsősorban állattenyésztéssel, tejelőszarvasmarha-tenyésztéssel foglalkoznak, s két nyertes pályázattal152 he...
2014-01-04 09:50:10
Hende: stabil és kiszámítható lesz a katonai pálya
... Utóbbi a NATO- és EU-országok körében egyedülálló képesség. Egyaránt alkalmazható speciális katonai ABV (atom, biológiai és vegyi) védelmi feladatokra, valamint civil (járványügyi, közegészségügyi, állategészségügyi, élelmiszer-egészségügyi, katasztrófavédelmi és biológiai) védelmi feladatokra, polgári veszélyhelyzetek elhárítására - emelte ki Hende Csaba.
A miniszter szólt a...
2013-12-27 07:04:24
Nem olyan fontosak a törvények
Nem olyan fontosak a törvények
Ma | 07:31

Ahelyett, hogy a valósághoz igazítanák a jogszabályokat, inkább bejelentik: nem is olyan fontos betartani azokat. Ezúttal az egészségügyi kormányzat jelezte: nyugodtan kinyithatnak azok a patikák, amelyek még nem cserélték le a pénztárgépeiket.

Bárhogy is érveltek a pénztárgép-cserére kényszerített vállalkozások, ...
2013-12-25 09:51:41
További országokkal tervez katonai együttműködést kötni a honvédelmi tárca
... szélesíteni és erősíteni kell a civil, katonai és rendvédelmi szervezetek közötti együttműködést is - olvasható az utasításban.
A honvédelmi tárca támogatni kívánja a védelem-egészségügyi kutatásokat, s fejleszteni az egészségügyi vegyi, biológiai, radiológiai, nukleáris (CBRN) fegyverek elleni védelmi képességeit.
A honvédelmi szervezetek jövő évi feladatai között szere...
2013-12-22 13:52:28
Letette a hivatali esküt az új román kulturális miniszter
... szenvedők kezelésére fordított programnak, holott Romániában nem sújt milliókat ez a "förtelmes csapás".
"Mennyi Shakespeare-fesztivált lehetne szervezni, ha nem lenne ez az országos egészségügyi program!" - fakadt ki a miniszter, akit ezért pártja lemondásra szólított fel.
Az újonnan kinevezett Gigel Stirbut is rögtön támadták a szociáldemokrata koalíciós partnerek, mer...
2013-12-17 16:14:42
Német kormányalakítás - Az SPD a kormányalakítási folyamat nyertese szakértők szerint
... kényszerült lemondásra.
A CDU komoly engedményeket tett az SPD-nek, de megtartotta a legfontosabb tárcát, a pénzügyminisztériumot és a társadalom gyors öregedése miatt egyre fontosabb egészségügyi tárcát. Ugyanakkor keddi lapjelentések szerint a pártban elégedetlenséggel fogadták a megállapodást a miniszteri tárcák elosztásáról. Valószínűleg ennek is szerepe lehetett abban, h...
2013-12-17 14:43:18
Wolfgang Schäuble marad a német pénzügyminiszter
... miniszteri posztot, amelyet Ursula von der Leyen korábbi munkaügyi miniszter tölt majd be. Ő lesz az első női védelmi miniszter Németországban.
Meglepetés az is, hogy a pályafutását egészségügyi miniszterként folytató pártfőtitkár, Hermann Gröhe helyére a párt elnöksége Peter Taubert jelöli, aki újonc a német politika első vonalában.
Angela Merkel gratulált a szociáldemo...
2013-12-15 20:36:01
1 2 3 ............................90 91 92 ..............135 136 ..............180 181 182 
Címkék: Soltész Miklós, Wolfgang Schäuble, Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, Magyarországi Munkavállalók Szociális, Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, Magyar Köztisztviselők, Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete, Szociális Igazgatók, Szakemberek Magyaror, Nagy Rózát, Matolcsy György, Hende Csaba, Mennyi Shakespeare-fesztivált, Gigel Stirbut, Hermann Gröhe, Peter Taubert, Angela Merkel, katonai pálya, honvédelmi tárca, hivatali esküt, kormányalakítási folyamat, német pénzügyminiszter, munkacsoport alakuló, meghívottak között, hivatalos közlés, kormányfői tisztségen, oktatási tárcát, kormány törvényalkotási, emberi jogokért, egyenlő esélyekért, uniós előírásoknak, hazai jogszabályoknak, akkori egészségügyi, kórház vezetését, szövetkezet felbomlása, miniszter szólt, valósághoz igazítanák, egészségügyi kormányzat, egészségügyi vegyi, honvédelmi szervezetek, országos egészségügyi, újonnan kinevezett, szociáldemokrata koalíciós, legfontosabb tárcát,
© 2013 TVN.HU Kft.