Belépés
Solymosi Eszter meggyilkolása és a tiszaeszlári per
... velejárója volt, de arra, hogy a lánnyal kegyetlenül bánt volna kenyéradó gazdája, Huriné természetesen semmiféle bizonyítékkal nem tud előhozakodni, legalábbis olyannal, melyet több tanú egybehangzó vallomása is megerősítene. Másfelől a következő, teljességgel életszerűtlen feltételezéssel próbálkozik: Eszter abban az életkorban volt, ,,amikor érthetetlen, titkos mozgalom va...
2017-03-28 20:38:27
Zuglói választás - MSZP: vissza kell lépnie a Fidesz-KDNP jelöltjének!
... riválisának - tette hozzá.
Nyakó István felidézte, hogy Botka László nem szeretné visszahozni a 2010 előtti világot, amelynek "egyik megtestesítője" Gyurcsány Ferenc. Megjegyezte, hogy egybehangzó közvélemény-kutatások szerint a DK elnöke az ország egyik legnépszerűtlenebb politikusa.
A főváros XIV. kerületének 3. számú egyéni választókerületében azért tartanak időközi k...
2017-03-19 15:52:13
Olimpia 2024 - A pályázat visszavonását javasolja a kormány, a főváros vezetése, a Fidesz elnöksége és a Fidesz
... képviselője az MTI-vel közölte: az olimpiai pályázat visszavonásával sokat nyert Magyarország, de elfogadhatatlan, hogy a Fidesz semmibe vette az emberek véleményét, és 266 ezer ember egybehangzó akarata ellenére sem hajlandó kiírni a népszavazást.
A Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász azt írta, hogy a Momentum Mozgalom valójában saját ...
2017-02-22 22:23:43
Az alsókővágóörsi kocsmaasztal nincs olyan mélyen, mint ahov
... lett volna, meg ha úgy lett volna, akkor nem lennénk EU-tagok. Fals, hamis, téves, szánalmas érvelés: 1997-től a fülfekorradalmi alkotmánymódosításig a névjegyzékben szereplők 25%-ának egybehangzó véleményére volt szükség egy népszavazás érvényességéhez.

Az Orbán-kormány 2011-es alaptákolmánya a népszavazások érvényességének küszöbét visszaállította az 1997-es törvénymó...
2016-10-04 09:44:50
Hitelminősítés - A jövő héten vizsgálja a magyar államadós-osztályzatot a Moody's
... szerint a devizaalapú hitelek tavalyi átváltása jelentős eszközminőségi kockázatokat távolított el a rendszerből, kivédve a forint esetleges leértékelődésének potenciális hatásait.
Egybehangzó londoni elemzői előrejelzések szerint a Fitch Ratings után az idén várhatóan a Moody's is visszaemeli a magyar államadós-osztályzatot a befektetési ajánlású kategóriába, bár egyes cityb...
2016-07-03 15:01:42
Először fosztottak meg mandátumától hiányzás miatt orosz képviselőt
... legalább egy hónapja nem jelentek már meg a törvényhozásban. Mindkét képviselő huzamosabb ideje külföldön tartózkodik.
Ponomarjov ügyében a duma etikai bizottsága a frakcióéval egybehangzó döntést hozott, Mitrofanov esetében a testület vizsgálja, hogy megalapozott-e az egészségi állapotára való hivatkozás.
A duma 450 képviselőjéből a pénteki szavazáson 123-an voltak jel...
2016-06-11 09:10:56
Ausztriában a Zöldek által támogatott jelölt vezet az elnökválasztás előtt két héttel
... helyett jelenleg 29 százalékos Van der Bellen támogatottsága, míg az FPÖ jelöltjét 23 százalék választaná, nagyjából ugyanannyian, mint március közepén.
Mindhárom közvélemény-kutató egybehangzó eredménye szerint a független Irmgard Griss a harmadik, a szociáldemokrata Rudolf Hundstorfer a negyedik, a néppárti Andreas Khol az ötödik és Richard Lugner építési vállalkozó a hato...
2016-04-08 14:12:31
Brit EU-népszavazás - FT-felmérés: a legnagyobb brit vállalatok zöme teljesen felkészületlen a Brexitre
... mozzanata volt az Európai Tanács elnöke, Donald Tusk által e héten Brüsszelben ismertetett átfogó javaslatcsomag közzététele.
A népszavazás időpontja hivatalosan még nem ismert, ...
2016-02-06 12:01:20
Brit EU-népszavazás - Cameron: tényleges előrelépés, de nincs vége a folyamatnak
... külföldi EU-munkavállalók szociális ellátási szabályainak szigorítása mellett ez volt London egyik legsarkalatosabb követelése.
A népszavazás időpontja hivatalosan...
2016-02-03 15:33:39
Brit EU-népszavazás - Közzétették az EU-reformokról szóló javaslatcsomagot
... szabályozási mechanizmusokban. E folyamat sarkalatos horderejű mozzanata a Tusk által kedden Brüsszelben ismertetett javaslatcsomag.
A népszavazás időpontja hivat...
2016-02-02 15:13:12
1 2 3 4 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Solymosi Eszter, Brit EU-népszavazás, Nyakó István, Botka László, Gyurcsány Ferenc, Civil Összefogás Fórum, Lomnici Zoltán, Momentum Mozgalom, Fitch Ratings, Irmgard Griss, Rudolf Hundstorfer, Andreas Khol, Richard Lugner, Európai Tanács, Donald Tusk, pályázat visszavonását, főváros vezetése, alsókővágóörsi kocsmaasztal, jövő héten, elnökválasztás előtt, legnagyobb brit, lánnyal kegyetlenül, életkorban volt, 2010 előtti, ország egyik, olimpiai pályázat, emberek véleményét, névjegyzékben szereplők, népszavazás érvényességéhez, népszavazások érvényességének, 1997-es törvénymó, devizaalapú hitelek, forint esetleges, idén várhatóan, befektetési ajánlású, duma etikai, frakcióéval egybehangzó, testület vizsgálja, egészségi állapotára, pénteki szavazáson, független Irmgard, szociáldemokrata Rudolf, néppárti Andreas, népszavazás időpontja, szociáldemokrata, javaslatcsomagot, mechanizmusokban, legsarkalatosabb, érvényességének, visszaállította, érvényességéhez, elfogadhatatlan, feltételezéssel, visszavonásával,
© 2013 TVN.HU Kft.