Belépés
Márki-Zay Péter megírta a 12 pontját, honlapot indított az e
... rendszert! Magyarország olyan legyen, ahol a polgárok nem alattvalók, a döntéseknek nem elszenvedői, hanem alakítói. Egy igazságos választási rendszer és biztosítékok egész rendszere biztosítja, hogy többé ne fordulhasson elő, hogy egy politikai kisebbség monopolizálja hatalmat és büntetlenül kisajátítja a nemzet vagyonát és becsületét.

2. pont: Törvény előtti egyenlősé...
2018-03-18 10:13:36
Netanjahu megállapodott az ultraortodoxokkal a katonai behívásról
... nyomán hétfőn a koalíciós pártok miniszterei jóváhagyták az új bevonulási törvény tervezetét, de Liberman pártjának minisztere a tervezet ellen szavazott.
Az indítvány továbbra is biztosítja az ultraortodox fiatalok számára a felmentést az Izrael zsidó lakossága számára általánosan kötelező katonai szolgálat alól.
Noha a koalíció Liberman védelmi miniszter pártja nélkül ...
2018-03-12 12:40:48
Választási együttműködési megállapodást kötött a DK és a Magyar Szolidaritás Mozgalom
...
Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke elmondta, hogy a Magyar Szolidaritás Mozgalom nem párt, hanem civil szervezet, ezért önállóan nem indulhatna az országgyűlési választásokon, de a DK biztosítja nekik a parlamenti képviselet lehetőségét, így a mozgalom a párt színeiben, egyéni és listás helyeken indulhat a jövő tavaszi választásokon.
Kiemelte, hogy a DK ezzel nem feje...
2017-12-09 13:32:05
Átfogó megállapodást kötött a kormány és a református egyház
... jogosult. A közcélú, egyházi fenntartású köznevelési, szociális és egészségügyi intézményekdolgozóinak személyi juttatásait az állami vagy önkormányzati intézményekével azonos feltételekkel biztosítja a kormány.
Az egyezség megerősíti, hogy a református egyház jogosult az 1 százalékos szja-felajánlásokra, illetve azt az állam az állampolgári nyilatkozatok számának arányában k...
2017-10-04 09:50:01
Megkötötték a politikai megállapodást az EU-Japán szabadkereskedelmi egyezményről
...
A dokumentumot - amely még nem a végleges kereskedelmi szerződés - Donald Tusk, az Európai Tanács és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, illetve Abe Sindzó japán kormányfő írta alá.
A főbb vitás kérdésekre sikerült megoldást találniuk a feleknek, kivéve néhány területet, például a beruházásvédelmet, azonban bizonyos technikai részletekről még megegyezésre k...
2017-07-06 14:01:40
Tolsztoj Lev Ny „MINDENNAPRA” Tolsztojtól márciu
... rajongásunk/lelkesedésünk; ez a saját magunk/lényegünk szeretete - a lelkesedésünknek/lelkesültségünknek a szeretete. A lelkesültség/szeretetteljesség ez a legmagasztosabb üdv/jó. Ez a fajta szeretet biztosítja a lelkesültségét/szeretetteljességét bármilyen létezőnek. Abban a pillanatban, amikor, csak egyetlen lelkes lényt nem szeretsz, te megfeledkezel/szem elől téveszted/ ...
2017-05-30 19:06:44
Szíria - Brit védelmi miniszter: Oroszország is felelős a vegyifegyver-támadásért, de be kell vonni a rendezésb
... olyan képviseleti kormánynak kell létrejönnie, amelyben Aszadnak nincs szerepe.
Ez nem könnyű, de nem is lehetetlen: Irakban is sikerült olyan politikai rendezést elérni, amely biztosítja a síita, a szunnita és a kurd közösségek képviseletét - írja a brit védelmi miniszter.
Fallon szerint a harmadik feltétel az, hogy Oroszország mutasson hajlandóságot a szíriai rezsim me...
2017-04-09 14:12:09
Brexit - Brit élelmiszerszektor: elengedhetetlen a szabadkereskedelmi megállapodás az EU-val
... Élelmiszer- és Italgyártók Szövetsége (FDF) és a Brit Kiskereskedelmi Szövetség (BRC) hétfőn közzétett közös felhívásában kiemelte: a szektor 3,9 millió vállalkozó és alkalmazott megélhetését biztosítja, és évente 108 milliárd font (40 ezer milliárd forint) értéket termel.
A felhívás szerint az ágazat nem tud elszigeteltségben működni: a gazdáknak takarmányt kell importálniuk...
2017-03-27 13:57:30
Székely szabadság napja - Tőkés László: Ma is az árulás árnyékéban kell küzdeni a szabadságért
...
Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke a marosvásárhelyi székely vértanúk emlékműve mellett beszélt erről a székely szabadság napján. Mint felidézte, a székely vértanúkat is magyar áruló küldte 163 éve a vérpadra.
Arany János forradalmi verssorait idézte: "Haj, ne hátra, haj, előre! / Vérmezőről vérmezőre! / Mert ott az a virág terem, / Melynek neve győzedelem". ...
2017-03-10 17:03:50
Kisorsolták a Közszolgálati Testület új tagjait
... személyről. Ha nem születik ilyen egyezség, az NMHH sorsolással dönti el, hogy melyik szervezet jelöltje delegálható - emlékeztetnek.
A közlemény felidézi: a Közszolgálati Testület bizt...
2017-03-02 11:52:23
1 2 3 4 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Márki-Zay Péter, Magyar Szolidaritás Mozgalom, Tolsztoj Lev Ny, Tőkés László, Közszolgálati Testület, Molnár Csaba, Donald Tusk, Európai Tanács, Jean-Claude Juncker, Európai Bizottság, Italgyártók Szövetsége, Brit Kiskereskedelmi Szövetség, Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács, Arany János, katonai behívásról, református egyház, politikai megállapodást, árulás árnyékéban, igazságos választási, politikai kisebbség, nemzet vagyonát, koalíciós pártok, tervezet ellen, indítvány továbbra, ultraortodox fiatalok, koalíció Liberman, országgyűlési választásokon, parlamenti képviselet, párt színeiben, jövő tavaszi, állami vagy, egyezség megerősíti, állampolgári nyilatkozatok, végleges kereskedelmi, főbb vitás, saját magunk, fajta szeretet, kurd közösségek, brit védelmi, harmadik feltétel, szíriai rezsim, felhívás szerint, gazdáknak takarmányt, marosvásárhelyi székely, székely szabadság, székely vértanúkat, közlemény felidézi, lelkesedésünknek, marosvásárhelyi, legmagasztosabb, elengedhetetlen, kiskereskedelmi,
© 2013 TVN.HU Kft.