Belépés
Dr. Papp Lajos - Nemzeti Értékek Pártja
... szolgálatába állítják. Egyéni érdekeik mellőzésével lemondanak vagyonuk egy részéről és adott esetben, ahogy eleink tették, akár az életükről is, ha a Nemzet azt megkívánja.

Az etnikai illetve államhatárok változhatnak, azonban a magyarok történelmi, vezető szerepét a Kárpát-medence őrzésében és Európa védelmében senki nem vitathatja el.

Pártoló személy
...
2012-10-07 23:47:59
Volt egy álmom
... szolgálatába állítják. Egyéni érdekeik mellőzésével lemondanak vagyonuk egy részéről és adott esetben, ahogy eleink tették, akár az életükről is, ha a Nemzet azt megkívánja.

Az etnikai illetve államhatárok változhatnak, azonban a magyarok történelmi, vezető szerepét a Kárpát-medence őrzésében és Európa védelmében senki nem vitathatja el.

Pártoló személy ...
2012-10-04 01:29:34
KGYGN szakanyag nive .hu alapján
... módszerei
C A család fogalma, funkciói és struktúrája
C Családi szerepek és szerepkonfliktusok, a családi életciklusok
B Az emberi szükségletek
C Életmód, kultúra fogalma, az etnikai kisebbségek sajátosságai
B A család, mint támogatórendszer és mint problémaforrás jellemzői
C Énvédő technikák
A Nondirektív beszélgetés
C A segítő beszélgetés ...
2012-10-03 19:15:55
Magyar képviselő lesz a nemzeti kisebbségekről szóló előterjesztés jelentéstevője az Európa Tanácsban
... Elvira néppárti szerbiai parlamenti képviselő - a Vajdasági Magyar Szövetség színeiben - nyújtott be arról, hogy a parlamenti közgyűlésnek dokumentumban kellene összefoglalnia az őshonos etnikai, kulturális, nyelvi, illetve vallási kisebbségek helyzetének javítását célzó bevált gyakorlatokat, és ennek alapján ajánlásokat kellene tennie az ET tagállamainak.
Ennek a jelentésne...
2012-10-02 22:33:10
Iszlámellenes film - Oroszországban betiltotta az elsőfokú bíróság az iszlámellenes filmet
... biztos képviselője, aki részt vett a moszkvai Tverszkoj kerületi bíróság ülésén.
Az ügyész azonban arra hivatkozott, hogy az Egyesült Államokban készített iszlámellenes film bemutatása etnikai gyűlöletre való felbujtásra alkalmas, nyugtalanságot okozhat és megsérti az Oroszországban élő muzulmánok jogait.
A határozat nem jogerős, egy hónapon belül fellebbezést lehet ben...
2012-10-01 18:14:47
A legnagyobb
... hogy a jó cél érdekében használjuk fel azokat. Az emberiség történelme tele van olyan emberekkel, akik minden lehetőséget megragadtak, hogy a másikat kihasználják. Van erre elég példa: etnikai csoportok, akik kihasználják a kisebbségeket, munkaadók, akik kizsákmányolják a szegény bevándorlókat. ,,A hatalom korrupttá tesz" tartja egy régi mondás. Ez tényleg így van. Hogy...
2012-10-01 11:17:11
Valami Amerika
... életterünket Párizsban . Palesztína része volt ennek az ázsiai birodalomnak, amit szét kellett rombolni a Kárpátmedencéhez hasonló módon, még pedig úgy, hogy határai se essenek egybe az etnikai határokkal . Kemál Atatürk, a törökök atyja nem adta fel olyan simán, mint a mi szoci áldemokratáink, akik őszirózsával a gomblyukaikban rohangáltak fejetlenül egészen addig, amíg Kun Béla ...
2012-09-30 18:44:36
Vitéz bácsalmási Mága Zoltán?
Szép,szép, csak te a vallást kevered a politikai ideológiával!
Amit én írtam az nem erről szól!
Az idézet a "lovagrend" alapító egyik megnyitóbeszédéből van és ott bizony etnikai különbséget tesz ""magyar faj""
Nem ugyanaz!!!!...
2012-09-29 17:15:01
Szerintetek Magyarországon hány zsidó él?
... szimbolizálja!!!
Az eszközök tárháza az emberi elme szadizmusának és szá...
2012-09-28 17:36:13
Szabó Marcel a jelölt a jövő nemzedékek érdekeit védő ombudsmanhelyettesi posztra
... jelölése alapján az Országgyűlés választotta meg kétharmados többséggel, hatéves időtartamra, csakúgy mint az országgyűlési biztos általános helyettesét, az adatvédelmi biztost és a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok biztosát.
Az általános helyettesi poszt az Országgyűlés döntése alapján 2007 nyarán megszűnt, és az év őszén létrehozták a jövő nemzedékek ombudsmanjának tiszts...
2012-09-28 14:13:14
1 2 3 ......................273 274 275 276 ...........409 410 ...........545 546 547 
Címkék: Papp Lajos, Nemzeti Értékek Pártja, Európa Tanácsban, Valami Amerika, Mága Zoltán, Szerintetek Magyarországon, Szabó Marcel, Vajdasági Magyar Szövetség, Egyesült Államokban, Kemál Atatürk, nemzeti kisebbségekről, elsőfokú bíróság, iszlámellenes filmet, jövő nemzedékek, etnikai illetve, magyarok történelmi, család fogalma, családi életciklusok, emberi szükségletek, etnikai kisebbségek, segítő beszélgetés, parlamenti közgyűlésnek, őshonos etnikai, moszkvai Tverszkoj, ügyész azonban, hónapon belül, emberiség történelme, másikat kihasználják, szegény bevándorlókat, hatalom korrupttá, régi mondás, ázsiai birodalomnak, etnikai határokkal, törökök atyja, gomblyukaikban rohangáltak, vallást kevered, politikai ideológiával, eszközök tárháza, országgyűlési biztos, adatvédelmi biztost, általános helyettesi, támogatórendszer, kárpátmedencéhez, kizsákmányolják, magyarországon, kisebbségekről, áldemokratáink, jelentéstevője, gomblyukaikban, oroszországban, ombudsmanjának, nyugtalanságot, problémaforrás,
© 2013 TVN.HU Kft.