Belépés
Gondold át!
... eszközeivel.

Egy ilyen szörnyeteget támogatva Önök is szörnyekké váltak, s már nem sok kell ahhoz, hogy Európa népei hitelesebb politikusokat válasszanak. Nem véletlen, hogy mind népszerűbbek az EU SZKEPTIKUSOK.

Szóval, jól érzi magát Monsieur Jean-Claude Juncker?

Minden tisztelet nélkül:

Urthvas Bethad

Nemzeti InternetFigyelő...
2015-09-02 20:20:27
Csepreghy: Gyurcsányra bízta az Európai Bizottság a magyar f
... feladat.

Csepreghy Nándor arra is felhívta a figyelmet, az EB-nek számolnia kell azzal is, hogy az Altus megbízásának milyen következményei lehetnek az Európai Unióval szemben amúgy is szkeptikus magyar társadalomban.

A helyettes államtitkár elmondta, a héten több minisztériumot is megkerestek az Altus munkatársai; a kormányzati szerveknek bemutatott dokument...
2015-04-19 20:57:28
A tibeti hangmasszázs:
... illetve a tudat is és a test is kikapcsolhat, attól függően, hogy a gyógyítás anyagi vagy mentál szinten történik. Ezzel a terápiával nagyobb eredményeket tudtam elérni, mint amit a szkeptikus elmémmel fel tudtam valaha is fogni. Csodálatom a zengőtálakkal kapcsolatban még mindig nem a megfelelő kifejezés.
...
2012-01-08 13:34:45
1 
Címkék: Európai Bizottság, Monsieur Jean-Claude Juncker, Urthvas Bethad, Nemzeti InternetFigyelő, Csepreghy Nándor, Európai Unióval, tibeti hangmasszázs, ilyen szörnyeteget, helyettes államtitkár, héten több, kormányzati szerveknek, gyógyítás anyagi, terápiával nagyobb, szkeptikus elmémmel, zengőtálakkal kapcsolatban, megfelelő kifejezés, klanginstrumente, internetfigyelő, következményei, minisztériumot, zengőtálakkal, politikusokat, társadalomban, szkeptikusok, népszerűbbek, hangmasszázs, klangschalen, kapcsolatban, eredményeket, kikapcsolhat, szörnyeteget, megbízásának, államtitkár, gyurcsányra, válasszanak, eszközeivel, munkatársai, instrumente, kormányzati, megkerestek, bemutatott, terápiával, szörnyekké, szkeptikus, szerveknek, hitelesebb, csodálatom, tisztelet, számolnia, csepreghy, bizottság, kifejezés, támogatva, megfelelő, figyelmet, gyógyítás, helyettes, monsieur, dokument, elmondta, véletlen, lehetnek, felhívta, indische, történik, elmémmel, unióval, európai, feladat, illetve, szemben,
© 2013 TVN.HU Kft.