Belépés
A túlsúlyról
... hasnyálmirigy több inzulint termel, így előbb-utóbb kimerül, ez azonban a glükóz túlzott felhalmozódását okozza, ami pedig cukorbetegség kialakulásához vezethet.

A túlsúly felesleges zsír felhalmozódását okozza a szervezetben. Az elhízás csökkenti a jó, azaz a HDL-koleszterin szintjét, ellenben megnöveli a trigliceridszintet. Ezek a hatások a vér magas lipidszintjét ere...
2024-05-15 19:52:52
Meg van írva- életünk, reményeink
... Nem szorít ki semmit, hacsak engem nem a fényes melegbe, mert önmagban itt minden állandó és változatlan. Por lepi az ürességet. Érintetlen, fel nem használt valóság a létező nélkül. Felesleges, céltalan és értelmetlen.

Kimegyek a gyülekezetbe. Csupa élet vár. Levi izgul, amikor a labirintusos játékot játsszuk az elveszett báránnyal. Lili a táncversenyről beszél, Márk a...
2024-05-04 21:30:22
Felesleges cukor kitakarítása a szervezetből
... ajánlanak zöldséggel. Ebéd és vacsora sovány baromfi z...
2024-05-01 23:10:40
A hét szűk esztendő
... tapasztalni, hogy a sovány tehenek tényleg megeszik a kövér teheneket, de ez nem fog meglátszani rajtuk. Másként mondva, elképzelhető, hogy a következő években visszaadják az árfolyamok azt a felesleges pluszt, amit az elmúlt 12 évben az átlagos növekedésen túl szedtek magukra.

Nem állítom, hogy ez biztos így lesz, de nem kellene meglepődni, ha tényleg ilyen évek jönnén...
2024-04-22 20:45:05
Egy hatékony szolga
... arra, hogy a százados hírvivőkön keresztül közelítette meg Jézust. Egyébként is igaz az a mondás, hogy amit az ember a megbízottain keresztül tesz, azt ő maga teszi. Máté kiiktatja a felesleges részleteket, hogy megmutassa, hogy ez a pogány százados hitt Jézusban.
Lukácsnak azonban más volt a célja. Ő egy pogány közönségnek írt, akiknek többsége nem látta Jézust. Számára a na...
2024-04-18 22:37:26
Ki akarják dobni a hormonmirigyeimet az egészségügy miatt
... kitermelték főzőmestereknek, saját vállalkozásokkal, nemi gyalázásai közben Ágnes asszony népének, Iker torony népeként, állatokkal fajtalankodókkal együtt.

Régen nem beszéltem feleslegesen, csak hivatalos ügyekben idegenekkel, nagyon lényegre törő voltam. Egyszer hallottam Szabóné házi nénit pletykálni a volt férjemről az utcán, hogy naponta részegen jár haza. Átmentem...
2024-04-11 16:11:48
Eltelt a húsvét - Tüdőhang
... júliusra kellene időpont, mert július végén jár le a gyógyszerajánlásom, át lehetne-e tenni az időpontot. Rávágta határozottan, hogy nem, holott a tüdősöknél lehetett. Minek menjek el feleslegesen, mikor csak gyógyszer ajánlásra van szükségem? Nem tudok mit tenni, egy nő döntött a sorsomról.

Anyámmal egy hete nem beszélek telefonon. Karácsony óta feliratkozott a bátyám ...
2024-04-04 08:39:33
Testünk méregtelenítése kardamommal
... kardamomot.

A kardamom nemcsak a méreganyagokat távolítja el sikeresen a szervezetből, hanem segít a vesék, a máj, a húgyutak és húgyhólyag megtisztításában is. Nagy szerepe van a felesleges víz kivezetésében a szervezetből, így akadályozva meg az ödéma kialakulását.

A kutatások azt mutatják, hogy ez a fűszer antidepresszáns hatásokkal is rendelkezik, mégpedi...
2024-04-03 21:55:37
Az izmaink nem csak testmozgással erősíthetők
... zellermag szavak hallatán nem az edzés és az izmok jutnak eszünkbe, pedig nagyon is sok közük van ezekhez a kifejezésekhez. Ezek a kiegészítők ugyanis segítenek kiüríteni a szervezetből a felesleges húgysavat, illetve olyan antioxidánsokat biztosítanak a szervezet számára, amelyek segítenek az ízületek és az izmok helyreállításában.

Az L-glutamin egy olyan aminosav, ame...
2024-03-26 19:50:16
Tavaszi gondolatok
... tapasztalni, hogy a sovány tehenek tényleg megeszik a kövér teheneket, de ez nem fog meglátszani rajtuk. Másként mondva, elképzelhető, hogy a következő években visszaadják az árfolyamok azt a felesleges pluszt, amit az elmúlt 12 évben az átlagos növekedésen túl szedtek magukra.

Nem állítom, hogy ez biztos így lesz, de nem kellene meglepődni, ha tényleg ilyen évek jönnén...
2024-03-23 20:30:23
1 2 3 ..........1025 1026 .....1538 1539 .....2050 2051 
Címkék: hatékony szolga, egészségügy miatt, glükóz túlzott, túlsúly felesleges, elhízás csökkenti, fényes melegbe, létező nélkül, labirintusos játékot, elveszett báránnyal, táncversenyről beszél, sovány tehenek, kövér teheneket, következő években, felesleges pluszt, átlagos növekedésen, százados hírvivőkön, megbízottain keresztül, felesleges részleteket, pogány százados, pogány közönségnek, volt férjemről, tüdősöknél lehetett, kardamom nemcsak, méreganyagokat távolítja, ödéma kialakulását, fűszer antidepresszáns, izmok jutnak, kiegészítők ugyanis, felesleges húgysavat, szervezet számára, izmok helyreállításában, olyan aminosav, vállalkozásokkal, fajtalankodókkal, megtisztításában, felhalmozódását, méregtelenítése, főzőmestereknek, antidepresszáns, antioxidánsokat, méreganyagokat, kialakulásához, táncversenyről, kifejezésekhez, feliratkozott, kivezetésében, hasnyálmirigy, testmozgással, cukorbetegség, lipidszintjét, elképzelhető, biztosítanak, szervezetből, kitakarítása, labirintusos, szervezetben, kialakulását,
© 2013 TVN.HU Kft.