Belépés
Micimackó 8. fejezet...
... Róbert Gidával.

- És ha már elmegyünk, mi lesz? Mi az a tejfelezés?

- Valami csizmadolog, úgy sejtem.

- Aha.

- Igen. És valami sarkot fogunk felfedezni. Nem tudom, mifélét, és minek akarjuk felfedezni...

- Milyen ostoba vagy! Hát ha csizmadolog, akkor nyilván a csizma sarkáról van szó, azt fedezzük fel.

- Az lehet, ...
2009-12-14 15:49:43
A rossz megmérgez minket
... látunk. Az emberek testekké lesznek, s ezek a testek lélek nélküli dologgá válnak, arctalan, csereszavatos és fogyasztható tárgyakká.

A Szeplőtelen Szűz Mária segít nekünk felfedezni és védelmezni az emberek mélységét, mert az ő lelke teljesen tükröződött testében. Ő a megszemélyesült tisztaság abban az értelemben, hogy lelke, szelleme és teste teljes mértékben össz...
2009-12-13 22:11:34
Körmöd elárulja betegségeid!
... stresszt vagy keringési zavarokat is. Egészségesen a köröm rózsaszínű, a körömágy sértetlen, a félhold pedig fehér, és világosan felismerhető határokkal rendelkezik. Így nem olyan nehéz felfedezni, ha valami nem stimmel: a körmöd elszíneződik, deformálódik, vagy éppen a körömágyad változik meg. Nézzük, melyik elváltozás milyen betegségre utalhat!

Sápadt körmök
...
2009-12-11 14:14:02
Hírességek mondták
... tudtam élvezni az életet olyankor, amikor igent mondtam, mint amikor nemet. (Richard Branson)
A boldogság a legjobb ráncfeltöltő. (Joni Mitchell)
Az ember csak akkor kezdi felfedezni mennyi erő, szeretet és kimerültség rejlik benne, amikor szülővé válik. (Peter Gallagher)
A zseni nem tanul, hanem tud. (Jókai Mór)
Aki tudatlanságában követ el gonosz tetteket, ne...
2009-12-11 08:36:20
vers
... álom valósággá válik,
Gondolj azokra is, kiknek ez nem számít.

Milyen lehet nem csak úgy létezni,
Üres életünknek értelmet szerezni,
A Világ lényegét végre felfedezni,
Nem csak lenni, hanem örökké szeretni?

Nehéz úgy szeretni, ahogyan kell,
Amit a másik örömmel elvisel.
Nehéz szeretni okosan, józanul
Szeretni sajnos senki ne...
2009-12-11 07:02:34
Az ország harmóniája
...

* Üzeni, hogy úrrá kell lenni a sötétségen a megfelelő tudás megszerzésével.Az erdei ösvényt magad választottad - végig is tudsz menni rajta!
* Van-e valami, amit félsz felfedezni, mert attól tartasz, hogy a megismerés negatív lelki állapotot idézne elő? Ha van ilyen, most vonzani fogod!
* Előfordult-e már veled, hogy sötét erdőben, teliholdkor sé...
2009-12-10 22:50:47
Kiknek az érdekeit képviselik?
... 3,15). Krisztust az Atya megszentelte és elküldte a világba (Jn 10,36), hogy vérével szentté tegye övéit (Ef 5,2), ezért egész erkölcsi magatartásában nem lehetett semmi kivetnivalót felfedezni (1Pt 2,22; 3,18). Bűn nem volt benne (1Jn 3,5). Erről az ősegyház annyira meg volt győződve, hogy Krisztust Isten szolgájának (ApCsel 4,27) és ,,szent, ártatlan, feddhetetlen" fő...
2009-12-10 16:08:15
Harmóniakártya!
... neked:

* Üzeni, hogy úrrá kell lenni a sötétségen a megfelelő tudás megszerzésével.Az erdei ösvényt magad választottad - végig is tudsz menni rajta!
* Van-e valami, amit félsz felfedezni, mert attól tartasz, hogy a megismerés negatív lelki állapotot idézne elő? Ha van ilyen, most vonzani fogod!
* Előfordult-e már veled, hogy sötét erdőben, teliholdkor sétáltál...
2009-12-10 14:20:29
Szándékos népirtásra készülve
... Sowetoban. Számomra nem volt logikus a dolog. Nem tudtam a dologban semmiféle rövidtávú politikai előnyt - amelyre a Mossad mindig súlyt fektetett - vagy egyéb gazdasági előnyt felfedezni.

,,Ugye emlékszel még Nes Ziyyonára?" Kérdésére hideg futott végig a hátamon.
Igen, bólintottam.

,,Ez itt körülbelül ugyanaz. Mi kikísérlete...
2009-12-10 12:58:23
Magyarország harmoniakártyája
... neked:
Üzeni, hogy úrrá kell lenni a sötétségen a megfelelő tudás megszerzésével.Az erdei ösvényt magad választottad - végig is tudsz menni rajta!
Van-e valami, amit félsz felfedezni, mert attól tartasz, hogy a megismerés negatív lelki állapotot idézne elő? Ha van ilyen, most vonazni fogod!
Előfordult-e már veled, hogy sötét erdőben, teliholdkor sétáltál? Ha nem, ...
2009-12-10 08:17:49
1 2 3 ...................238 239 ..........358 359 360 ..........476 477 478 
Címkék: Róbert Gidával, Szeplőtelen Szűz Mária, Richard Branson, Joni Mitchell, Peter Gallagher, Jókai Mór, Krisztust Isten, rossz megmérgez, ország harmóniája, érdekeit képviselik, csizma sarkáról, emberek testekké, testek lélek, emberek mélységét, megszemélyesült tisztaság, köröm rózsaszínű, körömágy sértetlen, félhold pedig, körmöd elszíneződik, körömágyad változik, életet olyankor, legjobb ráncfeltöltő, ember csak, másik örömmel, megfelelő tudás, erdei ösvényt, megismerés negatív, ősegyház annyira, dologban semmiféle, harmoniakártyája, tudatlanságában, megszemélyesült, magatartásában, harmóniakártya, megszerzésével, csereszavatos, egészségesen, magyarország, fogyasztható, választottad, feddhetetlen, deformálódik, kivetnivalót, felismerhető, megszentelte, ráncfeltöltő, elszíneződik, betegségeid, bólintottam, szolgájának, csizmadolog, teliholdkor, kikísérlete, kimerültség, szeplőtelen, rendelkezik, tükröződött, felfedezni, megismerés, határokkal, életünknek, rózsaszínű, harmóniája, értelemben, sötétségen, előfordult, védelmezni,
© 2013 TVN.HU Kft.