Belépés
Áremelkedések – átalakul
... jelentősen drágulnak az alapvető élelmiszerek. A hús 15-20 százalékkal, a tej 5-12 százalékkal kerül majd többe, mint eddig. A tojásért akár 50 forintot is fizethetünk. Az aszály és a kedvezőtlen termésátlagok miatt megugrottak a gabonaárak, 30-40 százalékkal drágul a liszt is, így szeptember elsejétől 10-15 százalékkal többet kérnek a pékek is termékeikért.

A pékszövet...
2007-09-02 09:35:20
Szódát szívószállal
A szívószál segít megőrizni a sok szénsavas italt fogyasztók fogainak épségét. A fogzománcot már napi egyliternyi mennyiségben is kikezdő szódavíz különösen kedvezőtlen hatású, ha valaki nyelés előtt a szájában forgatja. A szívószál használatával ez elkerülhető....
2007-08-21 00:44:42
Kanál Forradalom
... beszennyezzék rovarirtó szerekkel, műtrágyákkal vagy génkezelt magokkal. Mindenki értse meg, hogy a vegyipari maffia csak úgy képes olcsóbb és szebbnek látszó ételt termelni, hogy néhány kedvezőtlen anyagot használ.


A fogyasztó legyen tudatos, nézze meg, honnan jön az étel, amit elfogyaszt, és segítse azokat a bátor férfiakat és nőket, akik a bolygóért harcolnak...
2007-08-20 14:53:13
Bolygónk ma
...

Különböző érdekek, nemtörődömség és anyagi érdekeltség elfogadhatatlanul hatalmas terhet rónak Földünkre és annak életfenntartó rendszerére.

A globális felmelegedes kedvezőtlen változásokat eredményez időjárásunkban és éghajlatunkban, miközben az egész Földön sok faj történelmi mértékű kihalását okozzuk.

Minden eddigi jószándékú próbálkozás elle...
2007-07-27 00:18:52
Rongálja a homloklebenyt (alko
... erősebben károsítja a homloklebenyt. ...
2007-06-21 10:33:57
Esélyek nélkül....
... nyújt élőhelyet.

Ezzel szemben a normál rendszerben a termesztés nagy kiterjedésű un. monokultúrás ültetvényeken zajlik. Ezek egyrészt a biodiverzitás szempontjából igen kedvezőtlenek, ugyanakkor a túlzott műtrágya és rovarirtószer használata súlyosan károsítja az ott dolgozók, valamint a gyümölcsbe kerülve a fogyasztók egészségét.


...
2007-06-08 00:34:30
Pótolja a vitaminokat!
... táplálkozásban jó biotinforrások a máj, a paradicsom, az élesztő, a tojássárgája. Érdekeség, hogy a nyers tojásfehérjében található egyik összetevő, az avidin gátolja a biotin felszívódását. E kedvezőtlen hatást a tojás főzése, sütése megszünteti.

Kit fenyeget biotinhiány és mit okoz a hiányállapot? Mivel a biotint a bélbaktériumok is előállítják, hiánya nem gyakori és ...
2006-08-26 13:49:15
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Kanál Forradalom, alapvető élelmiszerek, tojásért akár, kedvezőtlen termésátlagok, szívószál segít, szájában forgatja, szívószál használatával, vegyipari maffia, fogyasztó legyen, bátor férfiakat, bolygóért harcolnak, globális felmelegedes, egész Földön, normál rendszerben, termesztés nagy, biodiverzitás szempontjából, túlzott műtrágya, gyümölcsbe kerülve, fogyasztók egészségét, nyers tojásfehérjében, avidin gátolja, biotin felszívódását, tojás főzése, tojásfehérjében, táplálkozásban, biotinforrások, időjárásunkban, bélbaktériumok, éghajlatunkban, áremelkedések, rovarirtószer, nemtörődömség, szempontjából, biodiverzitás, felszívódását, homloklebenyt, termésátlagok, beszennyezzék, kedvezőtlenek, használatával, ültetvényeken, életfenntartó, termékeikért, mennyiségben, szívószállal, felmelegedes, műtrágyákkal, tojássárgája, monokultúrás, változásokat, élelmiszerek, hiányállapot, vitaminokat, kedvezőtlen, megugrottak, százalékkal, előállítják, egyliternyi, érdekeltség, fogzománcot, elkerülhető, próbálkozás, biotinhiány,
© 2013 TVN.HU Kft.