Belépés
Napon érlelt meggy.....
... kíváló,tejszinhabbal tálalva egy csoda:)))

NAPON ÉRLELT GYÜMÖLCSÖKET RAKHATUNK EL BÁTRAN HOSSZAN ELÁLL,ÍZLETES GYÖMIT KAPUNK

,ÉÉÉÉÉÉS A LEVE AMI UGYE TISZTA GYÖMŐLCS FOGYASZTHATJUK SZÖRPI HELYETT DE KÉSZÍTHETÜNK BELŐLE FINCSI TEJJEL TURMIXOT,AMINEK A TETEJÉRE TEJSZINHABOT TESZÜNK,EGY PÁR SZEM GYÜMŐLCCSEL DISZÍTJÜK.

10-12 KG.MEGGYET 2.ÓRA ALATT ELTU...
2007-06-06 20:41:19
Felfázás? Kúrálja kíméletesen!
... segíthet a bajban, hiszen antibakteriális hatása meggátolja a csírák növekedését az emberi szervezetben. A növényt tetszés szerint nyersen, valamint friss préselt lé formájában is fogyaszthatjuk.

Mi okozza?

A húgyuti fertőzést nemcsak a felfázás okozhatja, a legtöbb esetben a vastagbélben található baktérium felelős a betegségéért. A húgycső külső nyílása köz...
2007-06-03 00:21:00
Agyfrissítő zöldségeink
... valamit, de tíz dekája mindössze 25 kalóriát tartalmaz. Sok C-vitamin és folsav van benne, könnyíti az emésztést, segít a végképzésben és a sejtépítésben. Ha elég zsenge, nyersen is fogyaszthatjuk. Olyan karfiolt vásároljunk, amely szép tömör és krémfehér színű. A külső levelei állapotából megítélhetjük, elég friss-e. Ha a levelek fonnyadásnak indultak, és a karfiol fején sok a ba...
2007-05-25 00:35:25
Egészséges fűszerek
... használták.

• Ha fáj a hátunk, fogyasszunk kurkumát. Kutatások bizonyítják, hogy a kurkumában található anyag, a kurkumin gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Fogyaszthatjuk magában, de összekeverhetjük curryvel is.

• Harcoljunk a rák ellen curryvel! A kurkuminról is kimutatták, hogy összehúzza a vastagbélrák előtt kialakuló polipokat. |...
2007-05-24 13:21:39
Gyógyító tápanyag
... edényről, de öntözzük, hogy ki ne száradjon.

Ha hagyjuk tovább növekedni a csírát, klorofilltartalmú búzafűvé fejlődik. Naponta ollóval vágjuk le. Az így összeaprított füvet fogyaszthatjuk bármilyen étel mellé.

A búzafűből prés segítségével levet is nyerhetünk. Mivel a lé gyorsan romlik, ezért frissen fogyaszszuk el. Naponta 2 dl búzafűlé elfogyasztása javaso...
2007-05-10 00:50:00
Májusi vitaminleves
... új...
2007-05-09 01:05:48
Csőben sült spárga
... Tetejére kanalazzuk a sajtos mártást, majd a maradék sajtot is reszeljük rá. Fo...
2007-04-25 00:39:07
Brokkoli
... Katalinnak köszönhető, s fogyasztása egészen a közelmúltig csak családi körben volt szokás.

Igazi szezonja novembertől márciusig tart, de a hűtőiparnak köszönhetően egész évben fogyaszthatjuk.
Kitűnő C-vitamin-, folsav- és ß-karotin-forrás, így joggal foglal el méltó helyet a rákprevenciós étrendben, sok más társával együtt. De ott a helye az indolszármazék-tartalm...
2007-04-15 09:51:25
Túrótorta ibolyával, szederrel
... ib...
2007-04-13 00:41:14
Húsvéti jelképek
... festve vagy írókázva a locsolóknak adjuk ajándékképp, akár az ünnepi lakást díszítjük vele, akár vacsorára kínáljuk. Ilyenkor hagyományosan kemény tojás kerül az ünnepi tálra, de fogyaszthatjuk más változatban is.



Változatok a tojásra

A kemény tojás kiváló kísérője a mustármártás,...
2007-04-02 20:39:07
1 2 3 ..............................94 95 ...............141 142 ..............187 188 189 
Címkék: NAPON ÉRLELT GYÜMÖLCSÖKET RAKHATUNK EL BÁTRAN HOSSZAN ELÁLL, ÍZLETES GYÖMIT KAPUNK, ÉÉÉÉÉÉS LEVE AMI UGYE TISZTA GYÖMŐLCS FOGYASZTHATJUK SZÖRPI HELYETT DE KÉSZÍTHETÜNK BELŐLE FINCSI TEJJEL TURMIXOT, AMINEK TETEJÉRE TEJSZINHABOT TESZÜNK, SZEM GYÜMŐLCCSEL DISZÍTJÜK, ALATT ELTU, Kitűnő C-vitamin-, csírák növekedését, emberi szervezetben, növényt tetszés, húgyuti fertőzést, felfázás okozhatja, legtöbb esetben, vastagbélben található, húgycső külső, külső levelei, levelek fonnyadásnak, karfiol fején, kurkumában található, kurkumin gyulladásgátló, vastagbélrák előtt, búzafűből prés, sajtos mártást, maradék sajtot, közelmúltig csak, hűtőiparnak köszönhetően, rákprevenciós étrendben, locsolóknak adjuk, ünnepi lakást, ünnepi tálra, kemény tojás, összekeverhetjük, tulajdonságokkal, antibakteriális, fogyaszthatjuk, gyulladásgátló, indolszármazék, elfogyasztása, hagyományosan, sejtépítésben, megítélhetjük, tejszinhabbal, összeaprított, rákprevenciós, tejszinhabot, szervezetben, végképzésben,
© 2013 TVN.HU Kft.