Belépés
A paprika
... felfőzött paprikából. De ez csak ízesítésül szolgál. A nyers paprika sokkal értékesebb. Mert megőrzi vitamin tartalmát. Salátának magában, vagy más zöldséggel kitűnő. De a levét is fogyaszthatjuk. Ne feledkezzünk meg arról, hogy az ételre nem korábban, mint 5-10 perccel a levevés előtt tegyük az őrült paprikát. Ezzel nem főzzük el a C vitamin tartalmát, és érezhetjük a paprika fin...
2010-03-28 13:13:18
Kék szeder
... más bogyós gyümölcs-léhez. A legjobb hatása akkor van, ha frissen fogyasztjuk, de tárolhatjuk is, a mélyhűtőben, vagy a fönt említett módon. Ha gyógyításra h...
2010-03-27 19:27:32
Főtt Zabpehely
... lángo...
2010-03-26 14:01:23
A Gránátalma
... vér összetételére hat a gránátalma leve. A krónikus fáradság, és a vérszegénység első segítsége lehet. Ha hozzá tudunk jutni több gránátalmához, vagy konzervből, kúra szerűen is fogyaszthatjuk, de egy időszakban csak hat hétig.

Hasmenés: Ha a szervezetünk hasmenéssel reagál valamire, akkor oda kell figyelni, és elgondolkozni, mitől is kaphattuk, és azonnal megtenni az i...
2010-03-26 11:13:53
8 fantasztikus zsirgyilkos
... (enyhébb narancsbőrtől szenvedők figyelem!).
Tipp: Hetente legalább kétszer együnk - frisset vagy mélyhűtöttet!
Zabpehely
Elindítja a zsírok lebontását
Sokféleképpen fogyaszthatjuk - reggelihez például joghurtba, délben sűríthetjük vele a szószt, de belekeverhetjük a leves húsgombócába is. Este pedig meghinthetjük vele a gyümölcssalátáját.
Hatása: A zabpeh...
2010-03-26 09:32:35
Tojáskrém
... ne legyenek benne nagyobb darabok). Sózom, borsozom, majd hozzáadom a tejfölt és a majonézt, és jól összekeverem. Az így elkészült krémet pirítósra, vagy egyszerűen k...
2010-03-24 18:43:42
A karalábé
... nagyságot sem várjuk meg, hiszen ez az első zöldségféle termés a kertünkből a tavaszi saláta után. Míg zsenge, főleg levesnek használjuk, később azonban csak az izéért tesszük a levesbe. Fogyaszthatjuk nyersen, mint a sárgarépát, vagy kicentrifugázott levét. A karalábé értéke a zsengeségében van. Minél fiatalabb a növény, annál nagyobb a vitamin és az ásványtartalma.

Ta...
2010-03-23 07:53:00
Bodza bogyó
... nyári, üdítőnek használjuk, frissen kell elkészíteni a következő képen. Vegyünk tíz virágot, áztassuk egy napon át a hűtőb...
2010-03-21 05:16:52
Ischler
... ös...
2010-03-20 19:49:43
Brazen hussy
...
http://www.finomkoktelok.hu/pics/poh arak/cocktail_glass.jpg[/lin...
2010-03-20 13:25:23
1 2 3 ..................114 ..........171 ..187 188 189 ......227 228 
Címkék: Főtt Zabpehely, nyers paprika, levevés előtt, őrült paprikát, legjobb hatása, fönt említett, gránátalma leve, krónikus fáradság, vérszegénység első, időszakban csak, szervezetünk hasmenéssel, zsírok lebontását, leves húsgombócába, első zöldségféle, tavaszi saláta, izéért tesszük, karalábé értéke, következő képen, kicentrifugázott, belekeverhetjük, fogyaszthatjuk, ásványtartalma, gránátalmához, elgondolkozni, vérszegénység, összetételére, meghinthetjük, finomkoktelok, zsengeségében, sokféleképpen, narancsbőrtől, összekeverem, szervezetünk, mélyhűtöttet, feledkezzünk, húsgombócába, fantasztikus, gyógyításra, tárolhatjuk, elkészíteni, fogyasztjuk, zöldségféle, mélyhűtőben, hasmenéssel, sűríthetjük, zsirgyilkos, reggelihez, használjuk, gránátalma, érezhetjük, lebontását, kertünkből, egyszerűen, időszakban, konzervből, sárgarépát, ízesítésül, paprikából, zöldséggel, értékesebb, zabpehely, tojáskrém, fiatalabb, tartalmát, hozzáadom, elkészült, segítsége, szenvedők, kaphattuk, nagyságot, salátának,
© 2013 TVN.HU Kft.