Belépés
Varga Judit: a kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célzó javaslat
... kormány semmilyen segítséget nem kapott "az üzemen kívüli" Parlamentben - fogalmazott. Mint írta: "támogatás és nemzeti összefogás helyett az ellenzék példátlan dezinformációs kampányt folytatott a mainstream liberális médiával karöltve hazánkban és nemzetközi színtéren egyaránt".
Továbbra is elvárjuk, hogy azok, akik tájékozatlanságból vagy rosszindulatból az álhírterjesztő...
2020-05-25 17:12:11
Borrell: határozottabb Kína-stratégiára van szüksége az EU-nak
... kezelésére. Emellett jobb kapcsolatokat kell ápolni a demokratikus Ázsia többi részével. Több figyelmet és energiát kell fektetni az Indiával, Japánnal, Dél-Koreával és más országokkal folytatott együttműködésre - tette hozzá.
Borrell kijelentette az uniónak őszinte vitára van szüksége arról is, hogyan viszonyuljon egy olyan Oroszországhoz, amely biztonsági kihívást jelenthet...
2020-05-25 15:52:03
Akár 18 évet is kiszabhatnak Moszkvában egy kémkedéssel vádolt volt amerikai tengerészgyalogosra
...
Az ítélethirdetés napját június 15-re tűzték ki Whelan ügyében, aki ártatlannak vallotta magát. A bíróság zárt tárgyalást folytatott le, mert a per anyagai államtitkot képeznek.
Az 50 éves amerikai-brit-kanadai-ír állampolgárt, egy autóalkatrészeket gyártó michigani cég biztonsági vezetőjét 2018. december 28-án vették őrizetbe az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FS...
2020-05-25 15:32:18
Koronavírus - Korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai
...
A külgazdasági és külügyminiszter Jadranka Joksimovic szerbiai integrációs miniszterrel, valamint Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökével folytatott megbeszélését követően azt mondta, a szerb állampolgárok karanténkötelezettség nélkül beléphetnek Magyarországra, és magyar állampolgárok is így térhetnek vissza Szerbiából.
A határ megnyitása lehető...
2020-05-25 10:21:29
Koronavírus - Az amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó Csernobilhoz hasonlította Kína járványkezelését
... fűzte hozzá.
Az HBO filmcsatorna nemrégiben sugározta a csernobili atomerőműben 1986-ban történt nukleáris katasztrófa történetét, illetve az orosz tudósok Európa megmentéséért folytatott drámai küzdelmét feldolgozó minisorozatot.
A műsorvezető azon kérdésére, hogy vajon a kínai járványkezelés befolyásolja-e az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalásokat, O'Brien azt válas...
2020-05-24 20:32:26
Koronavírus - Hidvéghi Balázs a Deutsche Wellének: a jogállam nagyon jól működik Magyarországon
... ellen rémhírterjesztés miatt - mondta a fideszes EP-képviselő.
Aláhúzta: a magyarországi politikai közbeszédet, a politikai nyilvánosságot tekintve megállapítható, hogy "a nálunk folytatott viták a legélénkebbek közé tartoznak az egész Európai Unióban", és ezekben a vitákban "vélémények és nézőpontok egész sorát be lehet mutatni".
A magyarországi nyilvánosság "mentesebb ...
2020-05-22 21:33:19
NATO-főtitkár: Valamennyi NATO-szövetséges maradéktalanul teljesíti a Nyitott Égbolt szerződés rendelkezéseit
... ismételten kapcsolatba lép Moszkvával annak érdekében, hogy Oroszország a lehető leghamarabb visszatérjen a szerződéshez. A szövetségesek nyitottak maradnak a NATO-Oroszország Tanácsban folytatott párbeszédre a katonai kockázatok csökkentés és az átláthatóság növelése érdekében - tette hozzá Stoltenberg.
A Nyitott Égbolt szerződést 1992 tavaszán írták alá és 2002-ben lépett é...
2020-05-22 19:43:08
Július 30. és augusztus 1. között rendezik meg az 52. Kékszalagot
... Vitorlás Szövetség (MVSZ) már május 6-án úgy döntött, hogy későbbre halasztja.
Az MVSZ pénteki tájékoztatása szerint a Balatonfüred városával, a szponzorokkal és a médiapartnerekkel folytatott egyeztetések eredményeként született meg az új időpont.
Kollár Lajos, a szövetség elnöke a közlemény szerint "reméli, hogy a hatósági korlátozó intézkedések fokozatos feloldásával...
2020-05-22 11:41:53
Koronavírus - A Jahn Ferenc Kórház feljelentést tesz Bencsik János képviselő videója miatt
...
Kifejtették: néhány napja a képviselő egy "igaztalan állításoktól hemzsegő videofelvételt tett közzé", melyben egy - állítólagosan a kórház dolgozójával folytatott - beszélgetésben keltették a kórház rossz hírét, ingatták meg a betegek és hozzátartozók hitét és bizalmát abban, hogy az ellátásukat a dolgozók nem megfelelő és biztonságos körülmények között nyújtják.
Azt í...
2020-05-21 20:07:13
Koronavírus-konferencia - Ígéretes fejlesztésekről számoltak be magyar kutatók
... Favipiravir egy széles spektrumú antivirális gyógyszer, amelyet 2014-ben, Japánban influenzafertőzés ellen fejlesztettek ki. A kutatócsoport által több hazai egyetem és kórház részvételével folytatott klinikai vizsgálatok célja, hogy bizonyítsák a Favipiravir koronavírus elleni hatékonyságát, valamint biztonságosságát is.
Greiner István, a Richter Gedeon Nyrt. kutatási igazga...
2020-05-21 13:12:13
1 2 3 4 5 ..........1094 1095 ......1641 1642 .....2187 2188 2189 
Címkék: Varga Judit, Hidvéghi Balázs, Deutsche Wellének, Valamennyi NATO-szövetséges, Nyitott Égbolt, Jahn Ferenc Kórház, Bencsik János, Szövetségi Biztonsági Szolgálat, Jadranka Joksimovic, Pásztor Istvánnal, Vajdasági Magyar Szövetség, Európai Unióban, NATO-Oroszország Tanácsban, Vitorlás Szövetség, Kollár Lajos, Greiner István, Richter Gedeon Nyrt, rendkívüli jogrend, kémkedéssel vádolt, magyar-szerb határt, amerikai nemzetbiztonsági, jogállam nagyon, üzemen kívüli, ellenzék példátlan, mainstream liberális, demokratikus Ázsia, uniónak őszinte, olyan Oroszországhoz, ítélethirdetés napját, bíróság zárt, autóalkatrészeket gyártó, orosz Szövetségi, szerb állampolgárok, határ megnyitása, csernobili atomerőműben, orosz tudósok, műsorvezető azon, kínai járványkezelés, amerikai-kínai kereskedelmi, fideszes EP-képviselő, magyarországi politikai, politikai nyilvánosságot, nálunk folytatott, legélénkebbek közé, egész Európai, magyarországi nyilvánosság, lehető leghamarabb, szövetségesek nyitottak,
© 2013 TVN.HU Kft.