Belépés
Szegényen éltünk
Szegényen éltünk, de sosem hittük azt ,hogy, az a boldog aki nálunk is gazdagabb,
mert miénk volt a rét, az erdő, kis patak, a nyári szélben hajlandozó búza áradat.
S miénk volt a féktelen gyermekszabadság, mert hiába a sok, sok ékes kincs,
ha nincs olyan emlékűnk, ami a múltból visszaint.


...
2023-11-20 13:03:49
Elveszíthetetlen öröm
... kezet,
min...
2023-11-09 22:39:33
Szívedből adni
... elfogyott...
hol vár sóvár tekintet.
A földi lét csak anyagi,
kincset ne gyűjts magadnak!
Szívük, lelkük is megtelik,
kik szeretettel adnak!
A világ tőled gazdagabb,
s általad válik szebbé.
Vizsgáld meg belsőd, Önmagad,
s az álmod váljon tetté!
Amit küldesz, majd azt kapod,
a szeretet sosem vész el.
Jöhetnek bajok, viharo...
2023-10-29 05:34:41
A Te feladatod most az, hogy meglásd a látszat mögött a való
... dimenziókba kapnak bejárást, betekintést már pontosan tudják, hogy a tudás, amit megkapnak nem arra szolgál, hogy saját egójukat fényezzék vele, hogy saját jólétüket gyarapítsák, és egyre gazdagabbá és gazdagabbá váljanak általa. Egy magasabb célt szolgálnak, mely messze túlmutat az önös és az anyagi érdekeken.
Ezek az emberek nem ingyen kapták a tudást, de nem is pénzért vás...
2023-10-25 17:40:11
Tagjai vagyunk az ő testének
... szavait.
Az Ő testének, az Ő testének és csontjainak tagjai vagyunk (Ef 5:30). Soha el nem veszünk, és senki sem ragadhat ki minket az Ő kezéből (János 10:28). A Jézussal való közösség gazdagabb, mint bármely drágakő, amely valaha is csillogott egy császári koronában.
Amellett, hogy teljes megigazulást, teljes bizonyosságot és Krisztussal való közösséget kapnak, Isten vá...
2023-10-11 21:33:11
Nem vagytok többé idegenek és jövevények
... maradunk; reggel elmegyünk. Elviseljük az este és az éjszaka bosszúságait, mert a reggel hamarosan eljön.
Ne feledd, hogy amíg zarándok vagy, a legnagyobb örömöd az Istened. Akarsz-e gazdagabb vigaszforrást, mint amilyen neked van? Itt van egy, amely soha nem fogyhat el, még kevésbé merülhet ki. Amikor a teremtett patakok kiszáradnak, menjetek ehhez az örök forráshoz, és láss...
2023-10-08 21:35:16
Pörkölt
... pirítást és a főzést

- javasolja Biró Norbert, a Culinary Institute of Europe vezető szakácsa, korábban a Baraka étterem konyhafőnöke. Ez ad igazán jó ízt az ételnek, mondja Biró, gazdagabbá, teltebbé teszi, nyugodtan tegyük félre az olajat ilyenkor.

Sokan ódzkodnak tőle, egészségtelennek tartják, de őszintén: tényleg egy pörköltben fog számítani, hogy 1 kaná...
2023-10-07 14:06:16
Szőke nő viccek: Szőkékről - Nem csak szőkéknek
... adni az irigységüknek.

Az sem kizárt, hogy abban a korban, amikor ideállá vált a szőkeség, azok a nők, akik nem tudták mással, csupán a külsejükkel "eladni" magukat egy-egy gazdagabb úriembernek, szőkére festették a hajukat. Így váltak megbélyegzett szőke cicababákká, és így vette kezdetét az élcelődés. De ha a fekete, a barna vagy a vörös lett volna az ideál, akkor mos...
2023-09-15 22:00:26
Kevesen tudják, mit hozhatna ki belőlük Isten,
... Légy felemelő, Ösztönző társaságában. Ettől nemesebb és hősiesebb leszel, mint mikor belekezdtél a csendes elmélkedésbe. Ne az alacsonyabb-rendű természetedet tápláld. Semmi sem adhat gazdagabb jutalmat számodra, mint a csend, az ima és a Mesterrel kialakult bensőséges kapcsolat.
Kevesen tudják, mit hozhatna ki belőlük Isten, ha egészen az Ő gondviselésére bíznák magukat....
2023-09-14 07:31:34
Kevesen tudják, mit hozhatna ki belőlük Isten
... Légy felemelő, Ösztönző társaságában. Ettől nemesebb és hősiesebb leszel, mint mikor belekezdtél a csendes elmélkedésbe. Ne az alacsonyabb-rendű természetedet tápláld. Semmi sem adhat gazdagabb jutalmat számodra, mint a csend, az ima és a Mesterrel kialakult bensőséges kapcsolat.
Kevesen tudják, mit hozhatna ki belőlük Isten, ha egészen az Ő gondviselésére bíznák magukat...
2023-08-24 08:46:02
1 2 3 4 5 ................400 401 ........600 601 ........800 801 802 
Címkék: Biró Norbert, Culinary Institute, látszat mögött, nyári szélben, féktelen gyermekszabadság, múltból visszaint, világ tőled, álmod váljon, szeretet sosem, magasabb célt, anyagi érdekeken, császári koronában, éjszaka bosszúságait, reggel hamarosan, legnagyobb örömöd, teremtett patakok, örök forráshoz, olajat ilyenkor, barna vagy, vörös lett, csendes elmélkedésbe, alacsonyabb-rendű természetedet, elveszíthetetlen, egészségtelennek, gyermekszabadság, gondviselésére, vigaszforrást, természetedet, megbélyegzett, irigységüknek, bizonyosságot, megigazulást, elmélkedésbe, társaságában, konyhafőnöke, bosszúságait, belekezdtél, gyarapítsák, alacsonyabb, dimenziókba, betekintést, cicababákká, úriembernek, külsejükkel, szeretettel, kiszáradnak, csontjainak, krisztussal, hajlandozó, gazdagabbá, jövevények, bensőséges, szolgálnak, pörköltben, közösséget, elviseljük, csillogott, legnagyobb, fényezzék, gazdagabb, szőkéknek, koronában, megkapnak, szőkékről, jólétüket, számítani, visszaint, elfogyott, feladatod, hamarosan, elmegyünk,
© 2013 TVN.HU Kft.