Belépés
Ne aggódj
... ,,Ahova csak bement, falvakba, városokba vagy településekre, letették a tereken a betegeket, és kérték őt, hogy legalább a ruhája szegélyét érinthessék; és akik csak megérintették, meg is gyógyultak."

Ezek az emberek semmi különlegeset nem tettek, egyszerűen Jézus közelébe kerültek, és meggyógyultak. És Jézus ma a te utadat is keresztezi.

ÉRINTSD ...
2017-02-28 17:51:35
Új szívműtéti eljárást vezettek be a zalaegerszegi kórházban
... tavaly év vége ót...
2017-02-09 10:41:35
Szívsebek
... hasított,
hisz fájdalomsebünk addig nem hegedhet be,
amíg könnyel öntözi a bánat ereje.

Ha mégis búcsút mondunk, tudjuk elvesztünk,
mert ahhoz nem elég egy élet, hogy gyógyultak legyünk,
hisz azok a szívsebek, melyekre az érzés üt szeget,
éppé forrottak már sohasem lesznek.
/Kun Magdolna/

...
2017-02-06 21:09:44
Szívsebek
... hasított,
hisz fájdalomsebünk addig nem hegedhet be,
amíg könnyel öntözi a bánat ereje.

Ha mégis búcsút mondunk, tudjuk elvesztünk,
mert ahhoz nem elég egy élet, hogy gyógyultak legyünk,
hisz azok a szívsebek, melyekre az érzés üt szeget,
éppé forrottak már sohasem lesznek.

Kun Magdolna
...
2017-02-01 23:55:03
Szép írások
... gyerekkorban.

A bárányhimlő gyerekjátéknak számított, csak jelentett jó néhány nap ágyban tartást. Hasonlított a fekete himlőhöz, csak nem járt halállal és az apró pörsenések nyom nélkül gyógyultak ellentétben a fekete himlő ragyájával, ami egy életre ott maradt.

A skarlát elképesztően fertőző volt, és persze nem tudtak ellene tenni semmit. Illetve, iparkodta...
2017-01-12 11:19:32
Gondoltad volna, hogy betegséged egy ajándék is lehet?
... részünkről aktív belső folyamat, a saját értékeink és hitünk kérdése, az élettel szemben tanúsított magatartásunk eredménye.

Ahhoz, hogy fizikailag, érzelmileg és szellemileg gyógyultak legyünk, a legkisebb dolgok segítenek hozzá: mindig a jelenben lenni, pozitívan gondolkodni és beszélni, tudatosan használva energiánkat, elszakadni a múlt történéseitől, megbocsájtani, ...
2016-12-07 11:33:19
Fényterelő (gyógyító-magnetizáló) kéztartás
... Paracelsus és Mesmer is gyógyító célokra fordították a Sa-angh-ot. A görögök cheirourgos-nak (kéz-munkásnak) hívták a kézzel gyógyító embereket, de azokat is, akik kezük ereje által gyógyultak meg.
A zsidó-keresztény kultúrában a kezek az isteni jelenlétet, hatást és hatalmat fejezik ki.
A keresztény ábrázolásokban látható ,,fényterelő kezek" egyszerű módszeré...
2016-11-23 20:07:19
Vukováron a 25 évvel ezelőtti szerb ostrom áldozataira emlékeztek
... város lakóinak száma az elmúlt évek során csökkent, egyre több fiatal hagyja el. A szerb és a horvát lakosság között továbbra is feszült a viszony, a háború okozta sebek még mindig nem gyógyultak be teljesen.
1991 augusztusában a jugoszláv hadsereg és a szerb szabadcsapatok ostromgyűrűbe zárták Vukovárt, miután elfoglalták a horvát Baranyát és Szlavónia Duna-parti kistelepül...
2016-11-18 14:12:23
A kéz mint a gyógyítás eszköze
...
Arisztotelész a szervek szervének, az eszközök eszközének nevezte a kezet. A civilizáció, a társadalmi, ipari, technológiai evolúció, de a lelki-szellemi fejlődés, a gyógyítás az öngyógyítás letéteményese is az emberi kéz.
Gesztusaink visszatükrözik gondolatainkat, érzéseinket, a kézmozgások árulkodnak a karakterről, a dolgokhoz való hozzáállásról.
Ahogy az ember Is...
2016-11-01 11:10:02
Zonda Attila: A főnök (ISBN 978-3-7103-2827-5)
... grízgaluskákra gondolok, hanem arra, hogy a családi szintű forradalom megharcolására képtelennek éreztem magamat. Úgy hozta a sors, hogy az otthoni sebek most éppen a munkahelyemen, a fogadóban gyógyultak be.
A fogadóban a díszlet, a bútorzat, az emberek és a hierarchikus viszonyok ugyanazok maradtak, mint régen, de azért mégis minden megváltozott. Miért ne mondhatnánk ki, ho...
2016-10-30 06:50:20
1 2 3 .....................69 ...........101 102 103 104 ...........137 138 
Címkék: Zonda Attila, Szlavónia Duna-parti, zalaegerszegi kórházban, gyógyítás eszköze, ruhája szegélyét, emberek semmi, bánat ereje, bárányhimlő gyerekjátéknak, fekete himlőhöz, apró pörsenések, fekete himlő, skarlát elképesztően, saját értékeink, élettel szemben, legkisebb dolgok, jelenben lenni, múlt történéseitől, görögök cheirourgos-nak, kézzel gyógyító, zsidó-keresztény kultúrában, isteni jelenlétet, keresztény ábrázolásokban, elmúlt évek, horvát lakosság, háború okozta, jugoszláv hadsereg, szerb szabadcsapatok, horvát Baranyát, szervek szervének, eszközök eszközének, lelki-szellemi fejlődés, öngyógyítás letéteményese, kézmozgások árulkodnak, dolgokhoz való, családi szintű, otthoni sebek, fogadóban gyógyultak, hierarchikus viszonyok, ábrázolásokban, fájdalomsebünk, visszatükrözik, gondolatainkat, grízgaluskákra, megharcolására, gyerekjátéknak, szabadcsapatok, munkahelyemen, megbocsájtani, letéteményese, zalaegerszegi, ostromgyűrűbe, magatartásunk, augusztusában, hozzáállásról, településekre, meggyógyultak,
© 2013 TVN.HU Kft.