Belépés
Fényterelő (gyógyító-magnetizáló) kéztartás
... Paracelsus és Mesmer is gyógyító célokra fordították a Sa-angh-ot. A görögök cheirourgos-nak (kéz-munkásnak) hívták a kézzel gyógyító embereket, de azokat is, akik kezük ereje által gyógyultak meg.
A zsidó-keresztény kultúrában a kezek az isteni jelenlétet, hatást és hatalmat fejezik ki.
A keresztény ábrázolásokban látható ,,fényterelő kezek" egyszerű módszeré...
2016-11-23 20:07:19
Vukováron a 25 évvel ezelőtti szerb ostrom áldozataira emlékeztek
... város lakóinak száma az elmúlt évek során csökkent, egyre több fiatal hagyja el. A szerb és a horvát lakosság között továbbra is feszült a viszony, a háború okozta sebek még mindig nem gyógyultak be teljesen.
1991 augusztusában a jugoszláv hadsereg és a szerb szabadcsapatok ostromgyűrűbe zárták Vukovárt, miután elfoglalták a horvát Baranyát és Szlavónia Duna-parti kistelepül...
2016-11-18 14:12:23
A kéz mint a gyógyítás eszköze
...
Arisztotelész a szervek szervének, az eszközök eszközének nevezte a kezet. A civilizáció, a társadalmi, ipari, technológiai evolúció, de a lelki-szellemi fejlődés, a gyógyítás az öngyógyítás letéteményese is az emberi kéz.
Gesztusaink visszatükrözik gondolatainkat, érzéseinket, a kézmozgások árulkodnak a karakterről, a dolgokhoz való hozzáállásról.
Ahogy az ember Is...
2016-11-01 11:10:02
Zonda Attila: A főnök (ISBN 978-3-7103-2827-5)
... grízgaluskákra gondolok, hanem arra, hogy a családi szintű forradalom megharcolására képtelennek éreztem magamat. Úgy hozta a sors, hogy az otthoni sebek most éppen a munkahelyemen, a fogadóban gyógyultak be.
A fogadóban a díszlet, a bútorzat, az emberek és a hierarchikus viszonyok ugyanazok maradtak, mint régen, de azért mégis minden megváltozott. Miért ne mondhatnánk ki, ho...
2016-10-30 06:50:20
Vegetáriánus fesztivál Thaiföldön
... a leginkább elterjedt elmélet szerint azt egy kínai vándor operatársulatnak köszönhetik, melynek tagjai maláriásak lettek és egy szigorú vegetáriánus diétának és imáknak köszönhetően gyógyultak meg.


Ezekben a napokban mind a kínaiak, mind a thaiok (akik buddhista...
2016-09-19 21:38:45
Augusztus – Új kenyér – Kisasszony – Nyáru
... széttörte bilincsének vasát és kiszabadította börtönéből. E csoda helyére építették aztán Rómában a hatalmas Szent Péter székesegyházat. Péter bilincsei és kötele ereklyék, mellettük betegek gyógyultak meg.
Szent Péter a testi- és lelki betegek gyógyítója. Augusztus 05. Havi Boldogasszony:
Ez a Mária-ünnep a Szűzanya római főtemplomának, a Santa Maria Maggore fölszentelé...
2016-08-01 10:54:56
Élet... és halál mottója
... vissza Jézushoz, lábaihoz leborulva hálát adni Neki. Csak ülök mozdulatlanul, elvakítva. Ezért volt hát, hogy annyi éven át ott ültem a templomban, de a lelkemen szakított lyukak soha nem gyógyultak be teljesen!
Eukhariszteó: a nehéz jelentésű görög szó, aminek még nehezebb megélni a jelentését; ez az egyetlen út az ürestől a teliig.
Figyelem, ahogy a fiúk a hóvár falába...
2016-07-24 19:32:05
Szabad ilyent csinálni vallás címszó alatt?
JN! Te láttad azokat, amikről írtál a #9-10- ben?
Vagy nem? Akkor honnan tudod, hogy széthordták a rongyokat, és meg is gyógyultak tőle? ...
2016-07-20 18:22:09
Bibliai csodák
... tudta megtenni őket. Azt akarták megtudni tőle, honnan vette hozzájuk az erőt és a hatalmat (Máté 21:23).
Nem tudták letagadni, hogy Jézus csodákat tett; szó szerint emberek százai gyógyultak meg, és erre nem volt más magyarázat. Csodáinak ténye nem volt vita tárgya. Senki sem tagadhatta őket.
Pünkösd napján, nem egészen két hónappal Jézus keresztre feszítése után Péter ...
2016-07-15 15:07:10
Életemből: A harc vége
... szóltam. A legjobbak közül való nem tanította a teljes bűntelenséget, míg a nyilvánvalóan testiek dicsőítették a "tökéletes szeretet" élményét. Betegek számoltak be büszkén arról, hogyan "gyógyultak meg hit által", és bűnös emberek dicsekedtek azzal, hogy elnyerték a tökéletesség áldását. Következetlenségük egyáltalán nem segített rajtam, sőt igencsak akadályozta hitem megerősödés...
2016-07-01 14:00:20
1 2 3 ....................67 68 ..........98 99 100 101 ..........133 134 135 
Címkék: Zonda Attila, Szlavónia Duna-parti, Szent Péter, Havi Boldogasszony, Santa Maria Maggore, gyógyítás eszköze, harc vége, görögök cheirourgos-nak, kézzel gyógyító, zsidó-keresztény kultúrában, isteni jelenlétet, keresztény ábrázolásokban, elmúlt évek, horvát lakosság, háború okozta, jugoszláv hadsereg, szerb szabadcsapatok, horvát Baranyát, szervek szervének, eszközök eszközének, lelki-szellemi fejlődés, öngyógyítás letéteményese, kézmozgások árulkodnak, dolgokhoz való, családi szintű, otthoni sebek, fogadóban gyógyultak, hierarchikus viszonyok, leginkább elterjedt, kínai vándor, szigorú vegetáriánus, napokban mind, hatalmas Szent, lelkemen szakított, nehéz jelentésű, hóvár falába, legjobbak közül, teljes bűntelenséget, nyilvánvalóan testiek, tökéletesség áldását, operatársulatnak, gondolatainkat, visszatükrözik, kiszabadította, grízgaluskákra, ábrázolásokban, székesegyházat, megharcolására, szabadcsapatok, bűntelenséget, letéteményese, augusztusában, főtemplomának, mozdulatlanul, boldogasszony,
© 2013 TVN.HU Kft.