Belépés
A tegnapi edzésről ...
... (remélem kevesebb dumával) találkozunk!

A héten így a mai nap is az új igazolásokat probálom intézni. Valószínűleg a hétvégére már 2 játékossal bővül a keretünk. Azt hogy melyik csapatban fognak játszani az még péntekig eldöntjük. Semmilyen negatív véleményt nem szeretnék hallani ez űgyben!

A hétvégén a Junior és a Bodajk lesz az ellenfelünk. Sok sikert nekün...
2006-10-03 12:29:10
Vörös-Fekete neonhal!
VÖRÖS NEONHAL:

Ajánlatos a vizet tőzegen szűrni vagy tőzegkivonatot önteni bele, hogy a halak jól érezzék magukat. A legjobban csapatban mutatnak.A vörös neonhal (Cheirodon axelrodi ) egy csodálatosan szép halacska, amelyet 1956-ban találtak a Rio Negro felső folyásának vidékénél. A kifejlett halacskák valamivel nagyobbak a neonhalnál, elérik az 5 cm-t. A hátrész olajzöl...
2006-10-03 11:48:40
Országos Kvízvetélkedő!
... írásban adja a választ, majd annak befejeztével egymás válaszait javítják ki a csapatok. Ezután a következő csapat olvassa a kérdéseket és így tovább.

Nagy könnyebbség, hogy az 1 csapatban lévő játékosok megbeszélhetik egymással az adott kérdésre adandó választ.

A játék ideje: 2006. december 9. (szombat)
Helye: Törökbálint - könyvtár...
2006-10-02 17:40:02
Edzés
Ismét csütörtök, ismét edzés ...

A szerdai barátságos kupameccsen debütáló Petry Virgilre jó hatással volt, hogy bemutatkozhatott a csapatban, ami edzésmunkáján is meglátszott (védés=jó).
Kérésére McKity edző hozzájárult ahhoz, hogy új csapatot kereshessen magának, ezáltal több védési lehetőséghez juthasson ...
Reméljük sikerül csapatot talánia a ...
2006-09-28 18:52:30
Ha másodikán születtél...
... embereket, de nagy csoportban elvegyülve többnyire kellemetlenül érzik magukat. Néha levertség vesz rajtuk erőt, ilyenkor szükségük van a másoktól kapott támaszra. Szívesebben dolgoznak csapatban, mint egyedül.

Akár férfiről van szó, akár nőről, ő az ,,anya" - a gondoskodó, teremtő és megóvó erő, aki másoknak melegséget és biztonságot ad, ám sokszor szenved önnön é...
2006-09-28 11:38:51
Egészség és munka!
... klinikai háttérrel.

Hallottál már ilyen táplálékkiegészítő, egészséget szolgáló termékről?

En...
2006-09-26 22:00:42
Félidőhöz közeledve
... tehetséges kapus palánta, azonban McKity edző nem látta indokoltnak négynél több kapus megtartását a "felnőtt" keretnél.
Sárkány Bence (21, TSI=3000, védés=jó) minden bizonnyal más csapatban folytatja karrierjét, ugyanis a Barcs United CF vezetősége már jelezte, hogy le kívánja igazolni a tehetséges játékost.

A hétfői napon egy kisebb fajta ünnepség keretébe...
2006-09-26 13:53:42
jo nap ^^
... tartott tobbiek meg tok gyorsak
voltak. kellett eloszor 2 emberrel. egyik Maiko volt masik Kensho.
Kensho vicces volt. Irta megjegyzesnek h jo volt meg mosolygo fej.
Utana csapatban voltunk es akkor 6an. Megint felkellett olvasni es
kellett valasztani ki a legjobb. Engem valasztottak... :D
Aztan Kensho meg az egyik csaj nevet rosszul irta le mert Mizobu...
2006-09-22 14:38:52
Karate barbecue
... elérik a pálya végét jelző lemezeket, nem számítanak bele a számolásba és le kell venni őket a pályáról.

Szóval nem könnyű, de elég egyszerű játék. Zoli Jacques-al volt egy csapatban (ő a biztonságiaknál dolgozik, a felesége angol) és Jacques nagy tapasztalata annyira ellensúlyozta Zoli tapasztalatlanságát, hogy végül mindkét meccsüket megnyerték :-).
Zoli teljesen...
2006-09-13 10:10:44
Augusztus, Sziget, éjszaka...
... legalább nyolc évvel ezelőtti, de nem tudom elfelejteni. Így kerülnek elő sörgőzös hajnalokon a világ nagy kérdései.

Augusztus, Sziget, éjszaka.
Sőt hajnal.
Kis csapatban állunk, botlunk, ülünk önmagunk világmegváltásában.

Hosszú, nehéz este volt, még hosszabb hajnallal.
Világosodik.
Lassacskán.
A Fiú kezében műanyag sörös pohár. ...
2006-08-23 23:32:41
1 2 3 ...........................170 171 ..............255 256 ..............339 340 341 
Címkék: Országos Kvízvetélkedő, VÖRÖS NEONHAL, Petry Virgilre, Kérésére McKity, Sárkány Bence, Barcs United CF, Aztan Kensho, Zoli Jacques-al, tegnapi edzésről, vizet tőzegen, legjobban csapatban, vörös neonhal, csodálatosan szép, kifejlett halacskák, hátrész olajzöl, következő csapat, adott kérdésre, játék ideje, szerdai barátságos, másoktól kapott, tehetséges játékost, hétfői napon, kisebb fajta, egyik csaj, pálya végét, biztonságiaknál dolgozik, felesége angol, világ nagy, bemutatkozhatott, biztonságiaknál, tőzegkivonatot, megbeszélhetik, ellensúlyozta, edzésmunkáján, kvízvetélkedő, kellemetlenül, megjegyzesnek, tapasztalata, befejeztével, valasztottak, lehetőséghez, valószínűleg, igazolásokat, csodálatosan, hozzájárult, biztonságot, meglátszott, törökbálint, kereshessen, megtartását, ellenfelünk, világosodik, szívesebben, indokoltnak, kupameccsen, könnyebbség, találkozunk, elfelejteni, csoportban, elvegyülve, karrierjét, vezetősége, megnyerték, neonhalnál, tehetséges, gondoskodó, melegséget, lassacskán, egészséget, barátságos,
© 2013 TVN.HU Kft.