Belépés
A Megváltó szolgálatában
... Ezek a hűséges asszonyok láthatták, hogy Jézus és a tanítványok nem gazdagodtak meg az evangéliumból. Látták a szükségleteket, és kezdeményezték, hogy adakozzanak, anélkül, hogy nyomást gyakoroltak volna rájuk.
D.A LELKI AJÁNDÉKOK KIEMELIK KRISZTUS TESTÉNEK SOKFÉLESÉGÉT (KÜLÖNBÖZŐSÉGÉT).
A különböző ajándékokkal rendelkező tagok között sohasem szabadna versengésnek vagy ...
2024-04-18 22:42:26
Reménység és erő Krisztustól egy szenvedő világ számára
... akár halottnak látszik a holttest, valójában halott, és mindkét esetben Isten erejére van szükség ahhoz, hogy életet adjon a halottnak.
B.KRISZTUS SZAVAI AZ ANYÁRA ERŐTELJES HATÁST GYAKOROLTAK.
"Jézus pedig átadta az anyjának." Érzelmi viszontlátás történt anya és fia között. Újra együtt voltak. A gyász és bánat könnyei örömkönnyekké változtak. A halálával véget ért közö...
2024-04-18 22:39:01
Goji gyógyhatásairól
... Tibeti-fennsíkon termő goji cserje 3-4 méter magasra is megnő. Virágaiból augusztustól októberig tojás alakú bogyók nőnek, ezek a goji bogyók. Ázsiában már ősidők óta fogyasztják a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt ezt a narancssárgás-pirosas, enyhén édes és fanyar, leginkább sütőtökre emlékeztető ízű gyümölcsöt.

A hagyományos kínai orvoslásban a goji bogyót ...
2024-04-17 14:51:08
Mi köze az éhségérzetnek az öregedéshez?
... állapotba kerülhet. Ennek következményeként nem tudja ellátni a méregtelenítő funkcióit, és ez oka lehet a krónikus és egyéb betegségek kialakulásának.

Az időszakos böjt egészségre gyakorolt előnyei vitathatatlanok. Öregedésgátló hatása kiemelkedő, ugyanis jelentősen csökkenteni tudja az anyagcsere-rendellenességek létrejöttét.

Ahogy öregszünk, úgy az immunre...
2024-04-16 20:43:01
A tápanyagokban gazdag aszalt sárgabarack
... bőrvédő és öregedésgátló hatásai

Az aszalt gyümölcsöket sokan kedvelik. Az egyik legegészségesebb a cukrozatlan aszalt sárgabarack, amely megannyi pozitív hatással és egészségre gyakorolt előnnyel rendelkezik. Mutatjuk is, melyek ezek!

Az aszalt sárgabarack csakúgy, mint a gyümölcs friss változata, sok béta-karotint tartalmaz, amely A-vitaminná alakul a szerv...
2024-04-16 18:13:36
Előnyök, amelyeket a meditáció kínál
... Azok az emberek, akik az életük részévé teszik a mindfulness meditációt, sokkal jobban képesek csökkenteni a munkahelyi stresszt, mint azok, akik nem meditálnak.

A stresszre gyakorolt hatásához hasonlóan a meditáció segíthet a szorongásos tünetek kezelésében, például a mindfulness meditációs gyakorlatok csökkenthetik a rákos betegek súlyos szorongását, derül ki egy tanu...
2024-04-14 20:16:08
A húsvétra következő fehérvasárnapon...

A húsvétra következő fehérvasárnapon, mely a húsvéti ünnepkör zárónapja, volt szokásos a komatálküldés. A komatál- vagy mátkatálküldést főként fiatal lányok gyakorolták, de fiúk is küldhették. A komatálat küldők egymást testvérré fogadták, sírig tartó barátságot kötöttek, s...
2024-04-07 15:22:27
Fertőzést leküzdő gyógynövények
... metélőhagyma a hagymacsalád szerves részét képezi. Stimulánsként és diuretikumként is működik. Ezen kívül kiemelkedő az antiszeptikus és antibakteriális hatása.

A fahéj egészségre gyakorolt pozitív hatásai is kiemelkedőek. Nagyszerű gyulladáscsökkentő, antioxidáns, antimikrobiális, immunerősítő és szívvédő tulajdonságokkal rendelkezik.

A petrezselyemcsalád sz...
2024-04-05 22:53:06
Paul David Tripp Április 2
... ünneplésével kezdődik: ""Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy..."" (Mt 6:9a). Neked és nekem soha nem szabad abbahagynunk ennek a valóságnak az ünneplését. Isten, a Teremtő, Király, Megváltó és Úr, gyakorolta hatalmát és kegyelmét, hogy a hozzánk hasonló emberek az ő gyermekeivé váljanak. Mi következik most? "Szenteltessék meg a te neved" (9b.v.). Itt átadom magam a napirendek napiren...
2024-04-01 21:59:06
Az erdőterápia egészségre gyakorolt hatása
... szervezetükben. Az erdőben töltött időnek sok pozitív hatása ismeretes. Nem véletlen, hogy napjainkban oly nagy szerepe van az úgynevezett erdőterápiának. Mutatjuk is, hogy milyen egészségre gyakorolt pozitív hatásai léteznek az erdőben eltöltött időnek!

Az erdőterápia ma már egy létező dolognak számít szerte a világon. Egy úgynevezett terapeuta - olyan, mint egy ...
2024-03-25 21:54:18
1 2 3 4 ................591 592 ........887 888 ........1182 1183 1184 
Címkék: Paul David Tripp Április, LELKI AJÁNDÉKOK KIEMELIK KRISZTUS TESTÉNEK SOKFÉLESÉGÉT, KRISZTUS SZAVAI AZ ANYÁRA ERŐTELJES HATÁST GYAKOROLTAK, szenvedő világ, tápanyagokban gazdag, meditáció kínál, húsvétra következő, erdőterápia egészségre, hűséges asszonyok, különböző ajándékokkal, halálával véget, goji bogyók, szervezetre gyakorolt, hagyományos kínai, goji bogyót, méregtelenítő funkcióit, időszakos böjt, aszalt gyümölcsöket, egyik legegészségesebb, cukrozatlan aszalt, aszalt sárgabarack, gyümölcs friss, életük részévé, mindfulness meditációt, munkahelyi stresszt, stresszre gyakorolt, meditáció segíthet, szorongásos tünetek, mindfulness meditációs, rákos betegek, húsvéti ünnepkör, komatál- vagy, komatálat küldők, hagymacsalád szerves, fahéj egészségre, mennyekben vagy, hozzánk hasonló, napirendek napiren, erdőben töltött, úgynevezett erdőterápiának, erdőben eltöltött, létező dolognak, úgynevezett terapeuta, tulajdonságokkal, rendellenességek, legegészségesebb, antimikrobiális,
© 2013 TVN.HU Kft.