Belépés
Az államfőhöz fordult a Jobbik a "rabszolgatörvény" miatt
...
A petíció szerda délutáni átadását követően Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető arról beszélt a Sándor-palota előtt: azt az ígéretet kapták a hivatalban, hogy hamarosan tájékoztatják őket, "köztársasági elnök úr hogyan viszonyul a rabszolgatörvényhez".
További lépéseiket attól tette függővé, hogyan reagál a témában benyújtott népszavazási kezdeményezésükre a Nemzeti...
2018-12-12 16:32:45
Krónika 2. rész (határozathozatalok)
... a többi között a régiót alkotó borvidékek közép- és hosszútávú stratégiáját dolgozzák ki.
Az erdőtörvény is változott, lehetőséget biztosítva az évtizedekkel ezelőtt megkötött és hamarosan lejáró megbízási szerződések meghosszabbítására másfél évvel, 2020. május 7-ig.
Az illegálisan kitermelt és elkobzott fa a jövőben közérdekű célra is felhasználható lesz.
Változ...
2018-12-12 11:31:42
Tőzsde - Erős kezdés várható Európában
... ellentétek enyhülésére utaló jeleknek volt tulajdonítható. Donald Trump amerikai elnök kedden Twitter üzenetben jelezte, hogy "gyümölcsöző tárgyalások vannak folyamatban Kínával", és hamarosan "fontos bejelentésekre" lehet számítani. Médiaértesülések szerint Kína kész 15 százalékra csökkenteni az amerikai autókra kivetett importvámot a jelenlegi 40 százalékról.
A kereskedelm...
2018-12-12 07:51:00
Tőzsde - Erős zárás Európában
... ellentétek enyhülésére utaló jeleknek volt tulajdonítható. Donald Trump amerikai elnök kedden Twitter üzenetben jelezte, hogy "gyümölcsöző tárgyalások vannak folyamatban Kínával", és hamarosan "fontos bejelentésekre" lehet számítani. Médiaértesülések szerint Kína kész 15 százalékra csökkenteni az amerikai autókra kivetett importvámot a jelenlegi 40 százalékról.
A kereskedelm...
2018-12-11 17:55:08
Hamarosan megkezdődhet az EU-szintű Magnyitszkij-törvény megalkotása
...
Az uniós tagállamok külügyminisztereinek hétfői tanácsülésén a holland kormány javaslatot terjesztett elő a jogszabály megalkotására, és ezt egyik résztvevő sem ellenezte, a brit, a francia és a német tárcavezető pedig kifejezetten támogatta, így megkezdődhet a munka a tervezet alapján - írta az EUobserver.
Holland lapértesülések szerint Federica Mogherini, az EU kül- és...
2018-12-11 16:24:58
Új, Magyarországon összeszerelt fegyvereket kaptak a katonák
... miniszter a Magyar Honvédség fejlesztése a hazai hadiipar újraindítása terén is mérföldkőnek nevezte az eseményt. Mint elmondta, a fegyverek összeszerelése már Magyarországon történt. Hamarosan megérkeznek azok a gépsorok is, amelyekkel a teljes gyártást Magyarországon végzik majd. Mindemellett a jövőben a lőszer- és lőporgyártás elindítását is tervezik.
Kifejtette: a Zrínyi ...
2018-12-11 15:19:39
Szijjártó Péter: Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében
... NATO-ba. Ezenkívül sürgetjük az Európai Uniót, hogy már jövő nyáron kezdje el a csatlakozási tárgyalásokat Macedóniával és Albániával. Örömmel értesültünk arról, hogy Bosznia-Hercegovina hamarosan benyújtja első éves nemzeti programját a NATO tagsági akcióterve keretében. A magyar kormány nevében gratulálok Szerbiának és Montenegrónak ahhoz, hogy tegnap új fejezeteket nyitottak me...
2018-12-11 13:43:23
Krónika 2. rész (napirend előtt: kormány, önkormányzatok, világkereskedelem, migráció)
... szerint már kereskedelmi háborúk fenyegetnek.
Hozzátette: a kereskedelmi vitarendezési mechanizmus is kezd zátonyra futni, mert a jelenlegi fellebbezési testület tagjainak mandátuma hamarosan lejár, az új tagok kinevezése pedig az Egyesült Államok politikája miatt akadályokba ütközik. Erre a helyzetre kell mihamarabb megoldást találni - mondta.
Sztáray Péter, a Külgazda...
2018-12-11 11:01:20
Krónika 4. rész (interpellációk)
... a kerületi önkormányzatok november végéig jelentkezhettek támogatásra.
Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára azt felelte: hamarosan döntés születik a beérkező pályázatokról, amelyek tizennégy kerületből futottak be 8,86 milliárd forint értékben összesen 188 útszakaszra. Ezek teljes hossza 45 kilométer. Vagyis a beérkező...
2018-12-10 16:51:46
Polgár Judit a Nemzetközi Sakkszövetség tiszteletbeli alelnöke lett
... egyaránt hatalmas tapasztalata van, a játék népszerűsítéséért tett erőfeszítései pedig lenyűgözőek. Judit nagyra becsült tagja a világ sakktársadalmának, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan a FIDE meghatározó részévé válik" - nyilatkozott Arkagyij Dvorkovics, aki októberben több mint húsz év után váltotta Kirszan Iljumzsinovot a FIDE elnöki posztján.
A kétszeres sakkolimp...
2018-12-10 12:02:02
1 2 3 ..................1876 1877 ..........2814 2815 .........3751 3752 3753 
Címkék: EU-szintű Magnyitszkij-törvény, Szijjártó Péter, Polgár Judit, Nemzetközi Sakkszövetség, Gyöngyösi Márton, Donald Trump, Federica Mogherini, Magyar Honvédség, Európai Uniót, Egyesült Államok, Sztáray Péter, Soltész Miklós, Arkagyij Dvorkovics, Kirszan Iljumzsinovot, államfőhöz fordult, petíció szerda, ígéretet kapták, témában benyújtott, többi között, régiót alkotó, évtizedekkel ezelőtt, illegálisan kitermelt, jövőben közérdekű, amerikai autókra, uniós tagállamok, holland kormány, jogszabály megalkotására, német tárcavezető, tervezet alapján, hazai hadiipar, fegyverek összeszerelése, teljes gyártást, csatlakozási tárgyalásokat, magyar kormány, kereskedelmi vitarendezési, jelenlegi fellebbezési, helyzetre kell, kerületi önkormányzatok, beérkező pályázatokról, játék népszerűsítéséért, világ sakktársadalmának, kétszeres sakkolimp, médiaértesülések, rabszolgatörvény, jelentkezhettek, magyarországon, interpellációk, önkormányzatok, kapcsolatokért, összeszerelése, lapértesülések, bejelentésekre,
© 2013 TVN.HU Kft.