Belépés
EU-csúcs - Orbán: viharos vita a migrációról az EU-csúcson
... érdekében, hogy azokat a célokat, amelyekkel a migránsokat be tudják hozni az Európai Unióba, most áterőszakolják a miniszterelnökök tanácsülésén.
"Azért mondom hogy utolsó kísérlet, mert hamarosan európai választások lesznek, és a dalnak vége lesz" - fogalmazott a miniszterelnök.
Mint mondta, most még volt egy nagy támadás: több pénzt, több jogot a migránsoknak, és viss...
2018-12-14 15:22:09
Tizenhat helikoptert vásárolt a honvédség
... forgószárnyas képesség megújítása elengedhetetlenül szükséges képességnövelő tényező. A hadrendben lévő eszközök nagyjavításon estek át, de a meglévő Mi-8-as és Mi-17-es szállító helikopterek hamarosan elérik üzemidejük és rendszerben tarthatóságuk végső határidejét.
A megújuló képességgel nem csupán az eszközök darabszáma növekszik, a haderőfejlesztés ezen ütemének végrehajt...
2018-12-14 13:32:26
Pécs 1,7 milliárd forintot nyert el elektromos buszok beszerzésére
... járművek beszerzése.
Az önkormányzat beszámolt arról is, hogy a kiszolgáló egység kiépítése novemberben elkezdődött a szolgáltató Tüke Busz Zrt. telephelyén, továbbá a buszbeszerzés is hamarosan megindulhat.
"Bízom benne, hogy az új buszoknak és infrastruktúrának köszönhetően a szolgáltatás minősége javul és a környezetvédelmi előírások teljesítése is sikeres lesz" - id...
2018-12-13 11:51:36
Az államfőhöz fordult a Jobbik a "rabszolgatörvény" miatt
...
A petíció szerda délutáni átadását követően Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető arról beszélt a Sándor-palota előtt: azt az ígéretet kapták a hivatalban, hogy hamarosan tájékoztatják őket, "köztársasági elnök úr hogyan viszonyul a rabszolgatörvényhez".
További lépéseiket attól tette függővé, hogyan reagál a témában benyújtott népszavazási kezdeményezésükre a Nemzeti...
2018-12-12 16:32:45
Krónika 2. rész (határozathozatalok)
... a többi között a régiót alkotó borvidékek közép- és hosszútávú stratégiáját dolgozzák ki.
Az erdőtörvény is változott, lehetőséget biztosítva az évtizedekkel ezelőtt megkötött és hamarosan lejáró megbízási szerződések meghosszabbítására másfél évvel, 2020. május 7-ig.
Az illegálisan kitermelt és elkobzott fa a jövőben közérdekű célra is felhasználható lesz.
Változ...
2018-12-12 11:31:42
Tőzsde - Erős kezdés várható Európában
... ellentétek enyhülésére utaló jeleknek volt tulajdonítható. Donald Trump amerikai elnök kedden Twitter üzenetben jelezte, hogy "gyümölcsöző tárgyalások vannak folyamatban Kínával", és hamarosan "fontos bejelentésekre" lehet számítani. Médiaértesülések szerint Kína kész 15 százalékra csökkenteni az amerikai autókra kivetett importvámot a jelenlegi 40 százalékról.
A kereskedelm...
2018-12-12 07:51:00
Tőzsde - Erős zárás Európában
... ellentétek enyhülésére utaló jeleknek volt tulajdonítható. Donald Trump amerikai elnök kedden Twitter üzenetben jelezte, hogy "gyümölcsöző tárgyalások vannak folyamatban Kínával", és hamarosan "fontos bejelentésekre" lehet számítani. Médiaértesülések szerint Kína kész 15 százalékra csökkenteni az amerikai autókra kivetett importvámot a jelenlegi 40 százalékról.
A kereskedelm...
2018-12-11 17:55:08
Hamarosan megkezdődhet az EU-szintű Magnyitszkij-törvény megalkotása
...
Az uniós tagállamok külügyminisztereinek hétfői tanácsülésén a holland kormány javaslatot terjesztett elő a jogszabály megalkotására, és ezt egyik résztvevő sem ellenezte, a brit, a francia és a német tárcavezető pedig kifejezetten támogatta, így megkezdődhet a munka a tervezet alapján - írta az EUobserver.
Holland lapértesülések szerint Federica Mogherini, az EU kül- és...
2018-12-11 16:24:58
Új, Magyarországon összeszerelt fegyvereket kaptak a katonák
... miniszter a Magyar Honvédség fejlesztése a hazai hadiipar újraindítása terén is mérföldkőnek nevezte az eseményt. Mint elmondta, a fegyverek összeszerelése már Magyarországon történt. Hamarosan megérkeznek azok a gépsorok is, amelyekkel a teljes gyártást Magyarországon végzik majd. Mindemellett a jövőben a lőszer- és lőporgyártás elindítását is tervezik.
Kifejtette: a Zrínyi ...
2018-12-11 15:19:39
Szijjártó Péter: Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében
... NATO-ba. Ezenkívül sürgetjük az Európai Uniót, hogy már jövő nyáron kezdje el a csatlakozási tárgyalásokat Macedóniával és Albániával. Örömmel értesültünk arról, hogy Bosznia-Hercegovina hamarosan benyújtja első éves nemzeti programját a NATO tagsági akcióterve keretében. A magyar kormány nevében gratulálok Szerbiának és Montenegrónak ahhoz, hogy tegnap új fejezeteket nyitottak me...
2018-12-11 13:43:23
1 2 3 ..................1876 1877 ..........2814 2815 .........3752 3753 3754 
Címkék: EU-szintű Magnyitszkij-törvény, Szijjártó Péter, Európai Unióba, Tüke Busz Zrt, Gyöngyösi Márton, Donald Trump, Federica Mogherini, Magyar Honvédség, Európai Uniót, államfőhöz fordult, miniszterelnökök tanácsülésén, dalnak vége, nagy támadás, hadrendben lévő, meglévő Mi-8-as, megújuló képességgel, eszközök darabszáma, haderőfejlesztés ezen, önkormányzat beszámolt, kiszolgáló egység, szolgáltató Tüke, szolgáltatás minősége, környezetvédelmi előírások, petíció szerda, ígéretet kapták, témában benyújtott, többi között, régiót alkotó, évtizedekkel ezelőtt, illegálisan kitermelt, jövőben közérdekű, amerikai autókra, uniós tagállamok, holland kormány, jogszabály megalkotására, német tárcavezető, tervezet alapján, hazai hadiipar, fegyverek összeszerelése, teljes gyártást, csatlakozási tárgyalásokat, magyar kormány, haderőfejlesztés, rabszolgatörvény, médiaértesülések, környezetvédelmi, miniszterelnökök, magyarországon, tulajdonítható, bejelentésekre, áterőszakolják, felhasználható, összeszerelése,
© 2013 TVN.HU Kft.