Belépés
Illegális bevándorlás - Engedélyezte a belső határellenőrzések meghosszabbítását az Európai Tanács
...
Robert Kalinák, az uniós soros elnökségét betöltő Szlovákia belügyminisztere kijelentette, a végső cél a schengeni övezet lehető leghamarabbi és teljes körű visszaállítása. Hozzátette, noha a helyzet javult, a feltételek még mindig nem adottak a belső határellenőrzéstől mentes, szabad mozgást lehetővé tevő schengeni rendszer működésének teljes körű helyreállítására.
Aus...
2016-11-11 14:01:26
Ukrán válság - Porosenko üdvözölte az EU-szankciók meghosszabbítását Oroszországgal szemben
...
Az államfő Facebook-üzenetében aláhúzta: folytatja erőfeszítéseit annak érdekében, hogy az EU vezetői hasonló határozatot hozzanak a "Donyec-medence megszállása miatt" Oroszországgal szemben hozott büntetőintézkedéseiket illetően is.
"Folytatjuk küzdelmünket mindaddig, amíg Oroszország el nem engedi az ukrán Krímet és az ukrán Donyec-medencét" - hangoztatta Porosenko....
2016-06-17 16:03:13
Merényletek Párizsban - Hollande: Franciaország felerősíti a hadműveleteit Szíriában és kéri az ENSZ BT összehí
... olyan határozatot fogadjon el, amely jelzi a "közös szándékot a terrorizmus elleni harcra".
Belpolitikai szinten a támadásokat követő órákban kihirdetett rendkívüli állapot meghosszabbítását kérte az államfő három hónapra a képviselőktől.
A kormány "szerdán egy törvénytervezet terjeszt elő, a rendkívüli állapot három hónapra történő meghosszabbításáról", és az alkotmány...
2015-11-16 17:52:41
Előzetesben marad a Fidesz ifjúsági tagozatának volt elnöke
... erről szóló döntés egyelőre nem jogerős, mivel a terhelt védői megfellebbezték. Másodfokú határozat az ügyben jövő héten várható. Értesülésünk szerint az előzetes letartóztatás meghosszabbítását az ügyészség azzal indokolta, hogy Veress Áron lehetséges tettestársának felderítése továbbra is folyamatban van.

Ismeretes, a fiatal férfi a Keleti pályaudvarnál bukott le, aho...
2015-03-25 06:12:01
Csak jövő héten tárgyalja a parlament a vasárnap is dolgozó kereskedelmi dolgozók bérpótlékát
... havi 130 ezer forintot kaptak a házi ellátást végző orvosok.
Végül nem...
2015-02-16 12:22:40
A korkedvezmény meghosszabbítását kezdeményezik a mozdonyvezetők
...
A szakszervezet emlékezteti a miniszterelnököt, hogy a szervezet fokozott igénybevételével járó és az egészségre különösen ártalmas munkát végzők korkedvezménye a hatályos szabályozás szerint megszűnik az év végén.
Bár a kormány még 2011-ben határozatot hozott a korkedvezményes nyugdíjat kiváltó ellátások és intézkedések kidolgozásról, ennek a jogszabálynak a megalkotása...
2014-11-12 09:01:06
Visszavonta a Széchenyi István Hitelszövetkezet működési engedélyét az MNB
... betétkifizetési tilalmat rendelt el. Egyúttal megtiltotta a hitelszövetkezetnek újabb kockázatvállalással járó ügyletek kötését, vagy hitel- és kölcsönszerződésben foglalt határidők meghosszabbítását.
A felügyeleti biztosok csütörtökön átvették a szövetkezeti hitelintézet irányítását annak igazgatóságától, és gondoskodnak a megfelelő működésről - közölte az MNB.
A felügy...
2014-11-06 17:13:01
Takarékszövetkezet - Visszavonta az Alba Takarékszövetkezet működési engedélyét az MNB
... tilalmat rendelt el. A jegybank egyúttal megtiltotta a takarékszövetkezetnek újabb kockázatvállalással járó ügyletek kötését, vagy hitel- és kölcsönszerződésben foglalt határidők meghosszabbítását. A felügyeleti biztosok pénteken átvették a szövetkezeti hitelintézet irányítását annak igazgatóságától, és gondoskodnak a megfelelő működésről - tájékoztat a jegybank.
Az MNB enged...
2014-08-30 11:40:42
Orgoványi takarék - Az MNB visszavonta az engedélyt a betétesek biztonsága érdekében
... tilalmat rendelt el.
Az MNB egyúttal megtiltotta a takarékszövetkezetnek újabb kockázatvállalással járó ügyletek kötését, vagy hitel- és kölcsönszerződésben foglalt határidők meghosszabbítását. A felügyeleti biztosok pénteken átvették a szövetkezeti hitelintézet irányítását az igazgatóságától, és gondoskodnak a megfelelő működésről.
Az MNB engedély-visszavonó határozatá...
2014-07-04 17:44:33
A bankszövetség fenntartja, az árfolyamrés alkalmazása jogszerű
...
A bankok a bírósági perekre rendelkezésre álló határidők meghosszabbítását kérték a jogalkotóktól, egyúttal azt szeretnék elérni, hogy a később tisztességtelennek bizonyuló banki tételek elszámolásával egyszerre történjen meg a devizahitelek forintosítása - emelte ki a főtitkár.
Kovács Levente szerint méltánytalan a hitelintézeti szektor kapcsán kollektív bűnösséget eml...
2014-07-01 19:02:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Európai Tanács, Merényletek Párizsban, ENSZ BT, Széchenyi István Hitelszövetkezet, Alba Takarékszövetkezet, Robert Kalinák, Veress Áron, Kovács Levente, belső határellenőrzések, hadműveleteit Szíriában, korkedvezmény meghosszabbítását, betétesek biztonsága, bankszövetség fenntartja, árfolyamrés alkalmazása, uniós soros, schengeni övezet, helyzet javult, ukrán Krímet, ukrán Donyec-medencét, terrorizmus elleni, támadásokat követő, államfő három, törvénytervezet terjeszt, rendkívüli állapot, terhelt védői, ügyben jövő, előzetes letartóztatás, ügyészség azzal, fiatal férfi, házi ellátást, szakszervezet emlékezteti, szervezet fokozott, egészségre különösen, hatályos szabályozás, korkedvezményes nyugdíjat, felügyeleti biztosok, szövetkezeti hitelintézet, megfelelő működésről, jegybank egyúttal, bírósági perekre, devizahitelek forintosítása, hitelintézeti szektor, belügyminisztere, miniszterelnököt, helyreállítására, igénybevételével, hitelszövetkezet, törvénytervezet, megfellebbezték,
© 2013 TVN.HU Kft.