Belépés
Meghosszabbította a bíróság a tiltott abortusszal gyanúsított orvos előzetes letartóztatását
...
Dülkné Pintér Zsuzsanna elmondta, hogy a bíróság az előzetes letartóztatás meghosszabbítását a szökés, elrejtőzés, illetve a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt rendelte el. A szóvivő közlése szerint a bizonyítás nehezítése volt a súlyosabb ok a döntésnél, hiszen a nyomozás, a kihallgatások még tartanak.
Hozzátette: a következő két hónapban a bíróság vizsgálni fo...
2012-03-05 14:24:25
Felbujtóként elkövetett sikkasztás miatt elítélte Dombóvár polgármesterét a Kúria
... eljárás keretében a jóvátételre irányuló megállapodás és az ahhoz vezető egyezkedés nem jogellenes.
A Kúria mostani ítélete előtt az ügyészség a szabadságvesztés időtartamának meghosszabbítását és a próbaidő mellőzését indítványozta, valamint azt, hogy a közügyek gyakorlásától is tiltsa el a polgármesterként tevékenykedő Szabó Lorándot.
A ügyészség szerint a polgármester...
2012-01-24 14:42:50
Újbudai önkormányzat: az üzemeltető bontotta le a Riót
... területet.
A főváros XI. kerületi önkormányzatának kommunikációs vezetője az index.hu információit megerősítve azt mondta, a Rió üzemeltetője a közterület-foglalási engedély újbóli meghosszabbítását kérte, de azt a kerület polgármestere csütörtökön elutasította, ezért a cég megkezdte a felépítmények bontását, és azzal várhatóan hétfőre végez is.
A sajtófőnök azt mondta:...
2011-12-02 17:39:43
Hétfőn sem lehet kereskedni a Rába részvényeivel
... kibocsátó a november 2-től 4-ig eltelt időszak alatt nem tette közzé rendkívüli tájékoztatását a felfüggesztés indokáról, ezért hétfőn kérelmezte részvényei felfüggesztésének meghosszabbítását. A közlés szerint a rendkívüli tájékoztatást ezen a napon fogja közzétenni.
A Rába a múlt héten azzal indokolta kérelmét, hogy várhatóan olyan esemény fogbekövetkezni, amelynek nyilván...
2011-11-07 09:55:08
Fenntartható fejlődés albizottság: a gazdaság növekedéséhez több energia kell
... felhasználók tartoznak ebbe a körbe.
Az állami tulajdonban lévő Vértesi Erőmű továbbműködését biztosító állami támogatás, azaz a szénfillér engedélyezésének 2018-ig történő meghosszabbítását kéri a magyar kormány az Európai Uniótól - tájékoztatta a képviselőket a helyettes államtitkár.
Jávor Benedek (LMP) többek között a különböző stratégiák összehangoltságának hiányár...
2011-07-05 13:09:54
Szabadkőműves gyilkosságok
... magyarázatot.

Achille Balloni 33-fokú olasz nagymestert is meggyilkolták (1917).
Ő az olasz szabadkőművesség egyik másik irányzatához tartozott s talán
a háború meghosszabbítását ellenezte.
A tettes sohasem tudódott ki.

A portugál királyi ház elűzése elismerten az ottani szabadkőművesek műve.
Vezetőjük a ,,híres" magasfokú szabadk...
2011-04-28 23:07:50
horgászati törvény
... meg, vagy jelentősen korlátozottak.
(4)
(5) A tilalmi idő alóli mentesítés időtartamának lejártakor a halászatra jogosult kérelmezheti a mentesítés egy évvel való meghosszabbítását, ha annak feltételei változatlanul fennállnak. A halászati hatóság a meghosszabbítást a (2)-(4) bekezdésben foglaltak szerint engedélyezi.
5. § A 3. § rendelkezései alól mesterséges sz...
2011-03-21 16:12:04
Szájer József:Melegfelvonulás
... engedélyezte júniusban (! - vajon kinek is az érdeke, hogy egy négy hónap múlva esedékes ügyről vitatkozzon az európai és persze a magyar média?) a melegfelvonulás útvonalának meghosszabbítását az Országgyűlésig.

Megjegyzem igazam volt, azóta az európai lapok és hírportálok rendre arról számoltak be, hogy a jobboldali magyar kormány »betiltotta« a melegek felv...
2011-02-19 13:36:07
Nincs Cím
Idézetgyűjtemény
*** *** ***

TARTALOM
Többektől 11
Popper Péter gyűjtéséből 82
KÍNAI UNIVERZISTÁK 1 - 40 82
ZSIDÓ-KERESZTÉNY SZERZŐK 41 - 60 87
BUDDHA ÉS KÖVETŐI 61 - 75 90
MODERN EZOTERIKUSOK 76 - 100 92
Hamvas Béla gyűjtéséből 95
ŐSKOR ÉS KELET 95
TABULA SMARAGDINA 95
PTAH HOTEP MOND...
2011-02-10 16:09:30
Amikor a demokrácia álarca ...
... ketten pedig lakhelyelhagyási tilalom alatt), de ketten még mindig börtönben, az ügyészség szerint ,,megalapozott" indokokkal.

Budaházy György előzetesének meghosszabbítását december 23-i ülésén döntötte el a bíróság, azzal érvelve, hogy az előzetes indokai megalapozottak. A bíróság döntése nyomán felvetődik a logikus kérdés, hogyan lehet megalapozott az elő...
2011-01-06 02:44:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Szájer József, Nincs Cím, Dülkné Pintér Zsuzsanna, Szabó Lorándot, Vértesi Erőmű, Európai Uniótól, Jávor Benedek, Achille Balloni, Popper Péter, KÍNAI UNIVERZISTÁK, ZSIDÓ-KERESZTÉNY SZERZŐK, BUDDHA ÉS KÖVETŐI, MODERN EZOTERIKUSOK, Hamvas Béla, ŐSKOR ÉS KELET 95, TABULA SMARAGDINA 95, PTAH HOTEP MOND, Budaházy György, tiltott abortusszal, üzemeltető bontotta, gazdaság növekedéséhez, demokrácia álarca, előzetes letartóztatás, bizonyítás megnehezítésének, szóvivő közlése, bizonyítás nehezítése, bíróság vizsgálni, jóvátételre irányuló, ahhoz vezető, szabadságvesztés időtartamának, próbaidő mellőzését, közügyek gyakorlásától, polgármesterként tevékenykedő, ügyészség szerint, kerület polgármestere, felépítmények bontását, november 2-től, felfüggesztés indokáról, közlés szerint, rendkívüli tájékoztatást, napon fogja, múlt héten, állami tulajdonban, szénfillér engedélyezésének, magyar kormány, helyettes államtitkár, különböző stratégiák, olasz szabadkőművesség, háború meghosszabbítását,
© 2013 TVN.HU Kft.