Belépés
Idézet
... "Az életben gyakrabban aratunk tetszést hibáinkkal, mint jó tulajdonságainkkal." (Joshi Bharat) ...
2010-03-24 16:09:28
A.G: Az életművészet könyve
Anselm Grün: Az életművészet könyve
Arra figyelni, ami valóban értékes, és azzal az életnek súlyt adni. A fölösleges terheket levetni. Két dolgot összehangolni: a földhöz kötöttséget és a nyitottságot. Gyökeret eresztve és szabadon élni. A földön járni, az ég felé haladni.

A boldogság és a boldogtalanság életünkben gyökereznek. Aki boldogan akar élni, annak nem kel...
2010-03-04 22:57:26
Testi, lelki, szociális jólét
Egészség = testi, lelki, szociális jólét

Ha bármelyik hiányzik, nincs egység, nincs egészség. Egyik a másikra hatással van. Ha az egyikben felborul az egyensúly, a többire is kihat. Vigyázzunk mindháromra! Mert az egészségi állapotunk nagyrészt rajtunk múlik, mint ahogy az is, hogy meggyógyuljunk, ha megbetegednénk.


Testi, fizikai egészség:...
2010-02-16 18:38:50
Az életben gyakrabban...

"Az életben gyakrabban aratunk tetszést hibáinkkal,
mint jó tulajdonságainkkal."

(Joshi Bharat)

...
2010-02-10 16:34:57
Megjátszásról
...
Megjátsszuk a bátrat, az őszintét, a kitartót és megjátsszuk az okosat, sőt a gazdagot is. Megjátsszuk a férfit, a nőt, a hűséges hitvest, az odaadó szeretőt, gondos családfőt, és a szerető családanyát. Eljátsszuk a jónak hitt szerepet. Kijátsszuk a világot kedvünk szerint.
Mert hiszünk a hivatalos ideáloknak, a ránk kényszerített elvárásoknak, és elhisszük, hogy rosszak...
2010-02-03 15:12:06
One Tree Hill(L)
...,,Vagyunk, akik vagyunk. Mind hazudunk. Mindannyian tolvajok és függők vagyunk. Mindaddig boldogok vagyunk, amíg nem bántjuk magunkat vagy másokat. (...) Mindannyiunkban van harag, és amikor szembeállítanak a hibáinkkal, akkor felidézzük a múltat. Felidézzük a régi önmagunkat. Legalábbis megpróbáljuk. Arrogánsak és kéjsóvárak vagyunk és tele vagyunk hibákkal. De végül a hibáink uto...
2010-01-23 00:59:21
Milyen igaz....
...,,Megjátsszuk a bátrat, az őszintét, a kitartót, és megjátsszuk az okosat, sőt a gazdagot is. Megjátsszuk a Férfit, a Nőt, a hűséges Hitvest, az odaadó Szeretőt, a gondos Családfőt, és a szerető Családanyát. Eljátsszuk a jónak hitt szerepet. Kijátsszuk a világot kedvünk szerint.
Mert hiszünk a hivatalos ideáloknak, a ránk kényszerített elvárásoknak, és elhisszük, hogy rosszak ...
2010-01-14 21:45:20
Istenem, segíts!
... Kérlek, segíts, hogy képesek legyünk félretenni hitetlenségünket, a tegnap és holnap gondjait, hogy tudjuk szeretni, értékelni azt, ami van; és ne az elégedetlenség keserítsen meg újra és újra.

Istenem, segíts bennünket abban, hogy ez a hét ne a rohanásról, egymás letaposásából és a féktelen vásárlásból álljon!

Emlékeztess arra, miért is gyújtottuk meg a harm...
2009-12-16 19:48:31
Gondolatok karácsony előtt
Kérés - Istenem, segíts!


Kérlek, segíts, hogy képesek legyünk félretenni hitetlenségünket, a tegnap és holnap gondjait, hogy tudjuk szeretni, értékelni azt, ami van; és ne az elégedetlenség keserítsen meg újra és újra.

Istenem, segíts bennünket...
2009-12-15 15:01:00
megjátszuk magunkat..
..."Megjátsszuk a bátrat, az őszintét, a kitartót, és megjátsszuk az okosat, sőt a gazdagot is. Megjátsszuk a Férfit, a Nőt, a hűséges Hitvest, az odaadó Szeretőt, a gondos Családfőt, és a szerető Családanyát. Eljátsszuk a jónak hitt szerepet. Kijátsszuk a világot kedvünk szerint.
Mert hiszünk a hivatalos ideáloknak, a ránk kényszerített elvárásoknak, és elhisszük, hogy rosszak v...
2009-12-07 11:23:28
1 2 3 .9 10 .14 15 16 17 18 19 
Címkék: Tree Hill, Joshi Bharat, Anselm Grün, életművészet könyve, életben gyakrabban, életnek súlyt, fölösleges terheket, földhöz kötöttséget, földön járni, boldogtalanság életünkben, másikra hatással, egyikben felborul, egészségi állapotunk, hűséges hitvest, odaadó szeretőt, szerető családanyát, jónak hitt, világot kedvünk, hivatalos ideáloknak, ránk kényszerített, régi önmagunkat, hűséges Hitvest, odaadó Szeretőt, gondos Családfőt, szerető Családanyát, elégedetlenség keserítsen, féktelen vásárlásból, hitetlenségünket, mindannyiunkban, szembeállítanak, meggyógyuljunk, elégedetlenség, megbetegednénk, boldogtalanság, kényszerített, letaposásából, összehangolni, megjátszásról, megpróbáljuk, nyitottságot, elvárásoknak, életművészet, vásárlásból, emlékeztess, mindannyian, megjátsszuk, családanyát, mindháromra, gyökereznek, kötöttséget, megjátszuk, felidézzük, ideáloknak, gondolatok, eljátsszuk, életünkben, félretenni, gyakrabban, hibáinkkal, kijátsszuk, arrogánsak, kéjsóvárak, vigyázzunk, keserítsen, önmagunkat, legalábbis,
© 2013 TVN.HU Kft.