Belépés
A petrezselyem
... megelőzéséhez a táplálékozásunkkal is be kell segíteni azzal, hogy kerüljük a fehér cukor használatát, hogy segítsünk a szervezetben visszaállítani a rendet.

Serkenti az immunrendszer munkáját:
Azok aki huzamosabb időn keresztül gyógyszeren vannak, számos mellékhatás alakulhat ki, ami az immunrendszer munkáját gátolja. Nagy csapás továbbá az immunrendszerre a védőo...
2010-09-27 15:39:50
A vízitorma
... levét összekeverjük fehér répa levével. Ezzel a lével ugyancsak gyógyítható a fájdalmas vizelés, a húgyutak baktériumos fertőzése is, ami általában nemi betegségekkel jár.

Immunrendszer:
Ha néha egy-két zsázsa levelet teszünk a csokorba, gyűjtő utunk során a kertben, hogy elkészítsük a napi zöld italunkat, csupán ezzel a mozdulatunkkal meg tudjuk előzni a szokásos ...
2010-09-27 15:29:24
A paprika gyógyító hatása
... érzet.

Antioxidans:
Mindhárom vitamin együtt van ahhoz, hogy erős támaszt nyújtsanak egymásnak a testben az oxigén szabadgyökök ellen. Az A vitamin a máj működéséhez valamint az immunrendszer munkájához nyújt támogatást.

Felgyorsítja az anyagcserét:
A paprika mindkét formája, de különösen egy kevés erős paprika serkentőleg hat az emésztésre. Ezt a t...
2010-09-27 15:20:37
Te tudtad?
... ereket
* gyorsítja a sebgyógyulást
* szépíti a bőrt, különösen érzékeny bőrre ajánlott
* rendszeres fogyasztásával - napi 3 csésze - jelentős immunrendszer-erősödést érhetünk el

Ellenjavallatok:

* kismamák kerüljék
* vesebetegek ne igyák huzamosabb ideig
* forrón ne, csak langyosan vagy hideg...
2010-09-27 08:30:22
A sütőtök gyógyhatásai
... tökmagban a test számára nélkülözhetetlen zsírtartalom kitűnően társult az A vitaminnal, ami segítette a felszívódását érvényesülését a testben. Más gyulladás sem fejlődhetett ki, mert az immunrendszer épségben őrködött az egészség felett. Talán éppen a télen elfogyasztott tök tette lehetővé, hogy az öregasszonyok az ablak mellett ülve harisnyát kötöttek este a beszűrődött holdfén...
2010-09-26 17:35:22
A gyógyító ananász
... a vér tisztítására hat, amivel szintén csökkenhet a testben a gyulladás.

Erőteljes ellentest serkentő:
Az ananász erős jellegzetes gyümölcs, ami erőteljesen hat az immunrendszer muködésére, növeli a test ellenálló képességét.

Erős menstruációs folyás esetén:
A menstruációs zavarok közé tartozik a havi vérzést megelőző fájdalom, a kevés váladék, vagy...
2010-09-26 17:12:19
Grapefruit gyógyító hatása
... szemölcs, kiütés, viszketés,
korpa, herpesz, fejtetű, bárányhimlő, kicserepesedett ajak és egyéb más problémák kezelésére.
Egyik legfontosabb felhasználási módja, az immunrendszer védelme és erősítése a krónikus immunproblémákkal szemben, mint az AIDS és a candidiázis.
Korábban a lepedők, ruházat fertőtlenítésére használták a grapefruit mag cseppeket....
2010-09-26 16:43:17
Csalán,mint gyógynövény
... egészségünk érdekében. S ha mindezt figyelembe vesszük, ott van még a szelén. Antoxidáns, a vitaminok segítségével megvéd az oxigén szabadgyökök sejtromboló hatásától Az A vitaminnal az immunrendszerünk éberségén őrködik, valamint serkenti a hormontermelést.

Továbbá a csalán jó még:
csontok és az izmok egészségére,
szív működésére és az idegrendszerre,...
2010-09-26 16:38:28
Zöld kagyló és hatásai
... találhatók benne.

A cink minden szövetünkben megtalálható, számos enzim alkotórésze. A DNS, RNS fe­hérjék szintéziséhez elengedhetetlen, a petefészek és a here fejlődéséhez, az immunrendszer hatékony működéséhez is szükséges.

Hiánya hátráltatja a fejlődést, növekedést, serdülő- és gyermekkorban különösen növeli a fertőzések kockázatát, romlik az étvágy, szür...
2010-09-26 13:09:33
Gtapefruit és hatásai
... szer vezetet károsítanák.

Ezáltal természetes módon semmisítik meg a vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat. Rengeteg C vitamint tartalmaz, ezáltal erősíti az immunrendszert, továbbá biokatalizátor szerepet tölt be.

A koleszterinszintet csökkentő pektint tar talmaz. E hatás következtében csökkenti az ér elmeszesedés kockázatát.

A rák el...
2010-09-26 12:44:33
1 2 3 ...............573 574 ........859 860 861 ........1145 1146 1147 
Címkék: Rengeteg, paprika gyógyító, sütőtök gyógyhatásai, gyógyító ananász, fehér cukor, szervezetben visszaállítani, immunrendszer munkáját, lével ugyancsak, fájdalmas vizelés, húgyutak baktériumos, napi zöld, oxigén szabadgyökök, immunrendszer munkájához, paprika mindkét, kevés erős, test számára, felszívódását érvényesülését, immunrendszer épségben, egészség felett, télen elfogyasztott, ablak mellett, beszűrődött holdfén, ananász erős, immunrendszer muködésére, test ellenálló, menstruációs zavarok, havi vérzést, kevés váladék, immunrendszer védelme, krónikus immunproblémákkal, vitaminok segítségével, immunrendszerünk éberségén, izmok egészségére, cink minden, here fejlődéséhez, immunrendszer hatékony, fertőzések kockázatát, nélkülözhetetlen, immunrendszerünk, fertőtlenítésére, hormontermelést, immunrendszerre, elengedhetetlen, kicserepesedett, ellenjavallatok, biokatalizátor, idegrendszerre, mozdulatunkkal, érvényesülését, immunrendszert, visszaállítani, fogyasztásával, sebgyógyulást, felhasználási,
© 2013 TVN.HU Kft.