Belépés
Egri csapat nyerte a PénzSztár középiskolás pénzügyi-gazdasági versenyt
... Takarékbank igazgatóságának elnöke.
A döntőt az egri Neumann János Középiskola és Kollégium csapata, a Moneyspeaks nyerte, a második helyen a csepregi Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai, Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumból érkezett Monopuli végzett, a harmadik a Pécsi Janus Pannonius Gimnázium Aranycsapat nevű együttese lett, míg a negyedik helyezett a b...
2013-12-21 07:04:45
BYOD: biztonsági fenyegetés vagy lehetőség? 2
... eszközöd) irányelveken keresztül."

,,Az elemzésünk azonban arra is rámutat, hogy a BYOD súlyos fenyegetést is jelent a vállalat stabilitására nézve, s hogy sok informatikai vezető aggasztóan kevés figyelmet szentel ennek a problémának. Az ügyféladatok és egyéb bizalmas információk mobil eszközökről történő elvesztésének lehetősége rávilágít arra, hogy mennyi...
2013-12-20 12:00:42
Átadták a megújult koraszülött intenzív centrumot a veszprémi kórházban
... újszülöttek ellátását végző perinatális intenzív centrumra összesen 266 millió forintot költöttek. A beruházás során felújították az épületet, illetve új orvosi eszközöket szereztek be és új informatikai rendszer építettek ki.
A projekt keretében 79 álló műszercsomagot és a hozzá tartozó integrált informatikai rendszert, új inkubátorokat, monitorrendszert, lélegeztetőgépeket,...
2013-12-19 18:24:19
Tiffán: több mint kétmilliárd forintból modernizálják a Szigetvári Kórházat
... kerül. Egy 16 szeletes CT-berendezés kerül a ...
2013-12-19 17:13:57
Másfélszáz laptopot adtak át a Digitális Közösség Program részeként Miskolcon
... Gimnáziumban, a projekt itt is a felzárkóztatási folyamatban tölt be fontos szerepet. Ebben segít majd az a 150 laptop is, amelyet 135 diák és 15 oktató kapott meg - fűzte hozzá.
Az informatikai eszközöket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által támogatott program keretéből, meghívásos pályázat révén adták át. A gépek a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet ...
2013-12-19 16:53:44
Határidőre elkészült Magyarország új fejlesztéspolitikai információs rendszere
... a Nemzeti Pályázatkezelő Rendszer (NPR) a pályázók és az intézményrendszer számára nyújt egységes kommunikációs felületet a pályázati eljárásokban.
A projektet a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) vezette, részt vevők a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, a KIFÜ, és a NISZ.
A közlemény szerint a FAIR segítségével átlátha...
2013-12-19 15:23:28
Bankszövetség megfenyegette Magyarországot
... helyzetet. Ám ezzel párhuzamosan a bajbajutottak tényleges megsegítése várat magára. A Jobbik Vona Gábor és Z. Kárpát Dániel jegyezte javaslattal fordult az Országgyűlés Gazdasági és informatikai bizottságához. A párt ennek értelmében nem a KDNP javasolta családi csődbiztos rendszerében látná a megoldást.

A Jobbik a hitelkárosultak talpra állítását ingyenesen kirendelt ...
2013-12-18 08:11:31
Paks kapacitásfenntartásáról tárgyalt a gazdasági és informatikai bizottság
...
A Miniszterelnökséget vezető államtitkár előadásában emlékeztette a bizottságot, hogy a kormány hivatalba lépése óta fontos feladatnak tekinti az ország energiaellátásának biztosítását.
Lázár János elmondta, hogy Magyarországon az egyik legsúlyosabb kérdés az áram ára, amely hatással van a gazdaság versenyképességére.
"Megfizethető áramárak kellenek a magyar válasz...
2013-12-17 19:24:44
Vezetékes telefonszámok átirányítására kötött szerződést az Externet és a Vodafone
... CPS és vezetékes telefonszolgáltatás, szerverelhelyezés és domain regisztráció. A közlemény szerint a 2014-es év elején tovább bőíti termékportfólióját korszerű internet, telefon és informatikai szolgáltatásokkal.
Az Externet részvényei a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) "T" kategóriájában sezrepelnek.
A BÉT adatai szerint a társaság 2012 első 9 hónapjában 433 millió forint...
2013-12-17 17:03:55
Januártól egységes agrárstatisztikai információs rendszer működik
... együttműködésével valósult meg.
Az új rendszer összehangoltan működik a Piaci Árinformációs Rendszerrel (PÁIR), valamint a vágóhídi minősítési adatok nyilvántartásának és feldolgozásának informatikai rendszerével (OVMR).
A fejlesztés megkönnyíti az ágazati szereplők, az agrárirányítás és az agrárkutatás munkáját a feldolgozott információk széleskörű hozzáférésének bizto...
2013-12-17 15:23:58
1 2 3 .....................255 256 257 258 ..........383 384 ...........509 510 511 
Címkék: Szigetvári Kórházat, Digitális Közösség Program, Neumann János Középiskola, Nádasdy Tamás Közgazdasági, Műszaki Szakközépiskola, Pécsi Janus Pannonius Gimnázium Aranycsapat, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet, Nemzeti Pályázatkezelő Rendszer, Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, Jobbik Vona Gábor, Kárpát Dániel, Országgyűlés Gazdasági, Lázár János, Budapesti Értéktőzsde, Piaci Árinformációs Rendszerrel, megújult koraszülött, veszprémi kórházban, egri Neumann, második helyen, csepregi Nádasdy, negyedik helyezett, elemzésünk azonban, vállalat stabilitására, beruházás során, projekt keretében, hozzá tartozó, felzárkóztatási folyamatban, informatikai eszközöket, intézményrendszer számára, pályázati eljárásokban, közlemény szerint, bajbajutottak tényleges, párt ennek, hitelkárosultak talpra, kormány hivatalba, egyik legsúlyosabb, magyar válasz, társaság 2012, vágóhídi minősítési,
© 2013 TVN.HU Kft.