Belépés
A román parlament megszavazta a szakmai érettségi bevezetését
... elhelyezkedésüket a munkaerőpiacon, de nem teszi lehetővé a felsőoktatásba való felvételit.
A szakmai és országos érettségi között csak a román nyelvi, az idegen nyelvi és az informatikai képességeket felmérő szóbeli vizsgák lesznek közösek. A szakmai érettséginél az elvégzett középiskola szakosodásának megfelelő (írásbeli és szóbeli) gyakorlati vizsgát kell tenniük a végzősö...
2012-09-17 18:28:18
A T-Mobile szeptember végétől árulja az iPhone 5-öt
...
A társaság közleménye a készülék árát nem tartalmazza, csupán azt, hogy további információkat majd a honlapján és a Facebook-oldalán közöl.
Az Apple amerikai informatikai óriáscég a múlt héten mutatta be új okostelefonját, az iPhone 5-öt, amely gyorsabb és keskenyebb elődjénél, illetve nagyobb a kijelzője, valamint képes 4G-vel csatlakozni az internethez.
Az iPhone-...
2012-09-17 07:07:51
Mit szándékozol tenni, miért és miből?
... (középfokú)
CAD-CAM informatikus (középfokú)
Számítógép-szerelő, -karbantartó (középfokú)
Internetes alkalmazásfejlesztő (középfokú)
Szoftverfejlesztő (középfokú)
Informatikai hálózattelepítő és- üzemeltető (középfokú)
IT biztonság technikus (középfokú)
Számítógéprendszer-karbantartó (középfokú)
Webmester (középfokú)
Gazdasági informati...
2012-09-15 23:08:54
Három hónapja ujjlenyomat-felismerő program nélkül dolgozik a román rendőrség
... bűnözők száma is bizonyítja, hogy a rendőrség folyamatosan dolgozott, akkor is, ha nehezebben ment az ujjlenyomatok kézi összehasonlítása az adatbázisban szereplő felvételekkel. Minden informatikai segítség, amely könnyíti munkánkat, jól jön, de ez nem jelenti azt, hogy ezek nélkül nem végezzük a dolgunkat" - mondta Seucan.
A rendőrség gondjai Románia schengeni csatlakozását ...
2012-09-14 10:51:44
Félmilliárdból fejlesztették a közösségi közlekedést Szabolcsban
... kapcsolat-teremtés azonnali lehetősége, és maguk az utasok is figyelemmel kísérhetik a járművek útját.
Edöcsény András, a komplett rendszer kialakítását végző budapesti IQSIS Informatikai és Tanácsadó Zrt. projektigazgatója arról tájékoztatott, hogy több mint kétszáz szabolcsi autóbuszt láttak el a korszerű eszközökkel, amelyek az utasok pontos tájékoztatása mellett megkönny...
2012-09-13 16:04:39
MSZP: az infláció fele a kormány döntéseiből fakad
...
Burány Sándor, az Országgyűlés Gazdasági és informatikai bizottságának szocialista tagja csütörtöki sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy miközben Magyarországon az elmúlt egy évben átlagosan mintegy 6 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak, addig a válság sújtotta Görögországban nem érte el az 1 százalékot.
Úgy vélte, az Orbán-kormány döntéseinek eredm...
2012-09-13 15:25:41
Hagyó-per - A volt szocialista főpolgármester-helyettes mindent tagad
...
Hagyó Miklós nem ismerte el, hogy arra utasította Antal Attilát, a BKV Zrt. akkori vezérigazgatóját, hogy az általa megnevezett informatikai tanácsadó céggel készíttesse el 50 millió forintért a Fővárosi Közgyűlés költségvetési bizottsága számára a 4-es metróról szóló beszámolót.
A vádirat szerint Antal Attila 50 millió forintos keretösszeggel megbízási szerződést kötött...
2012-09-13 13:03:16
Négyszázalékos árbevétel-növekedés az idén a Co-op csoportnál
... várhatóan befejeződik a boltmegújítási program. Ennek keretében már 2.200 bolt teljesen megújult. Emellett zöldmezős beruházásokkal is építettek új üzleteket az országban. Az integrált informatikai rendszerükhöz már 1.100 Co-op bolt kapcsolódott. Az idén fejlesztésre összesen mintegy 3 milliárd forintot fordít a Co-op csoport.
Murányi László fontosnak nevezte, hogy a Co-op sa...
2012-09-12 17:16:03
A világ egyik legjobb számítástechnika-történeti kiállítása nyílik Szegeden
... Alapítvány egyedülálló gyűjteménye is - mondta a szakember a tárlat anyagát bemutató sajtótájékoztatón.
A kiállításon a XX. század számítástechnika-történeti emlékeit a XXI. század informatikai eszközeinek segítségével mutatják majd be - közölte az igazgató.
A maga nemében egyedülálló gyűjteményben az elmúlt közel hat évtized számítástechnikai mérföldkövei között a lyukk...
2012-09-12 13:24:13
MSZP: a beszerzési stop ellenére közel 90 milliárdot költött magára a kormány
... kiderült, hogy a beszerzési tilalom ellenére, nyolc minisztérium és annak intézményei, "sumákban" mintegy 70 milliárd forintot költöttek gépkocsikra, bútorokra, mobiltelefonokra és informatikai eszközökre, 4,2 milliárdot fordítottak tanácsadói-ügyvédi szerződésekre, valamint közel 20 milliárd forintot elutaztak.
Józsa István ezt tarthatatlannak és megengedhetetlennek nevezve...
2012-09-12 11:53:21
1 2 3 .....................261 262 .........370 371 372 ..392 393 ...........522 523 524 
Címkék: Edöcsény András, IQSIS Informatikai, Tanácsadó Zrt, Burány Sándor, Országgyűlés Gazdasági, Hagyó Miklós, Antal Attilát, Fővárosi Közgyűlés, Antal Attila, Murányi László, Józsa István, román parlament, szakmai érettségi, iPhone 5-öt, román rendőrség, közösségi közlekedést, infláció fele, kormány döntéseiből, volt szocialista, világ egyik, beszerzési stop, felsőoktatásba való, román nyelvi, idegen nyelvi, informatikai képességeket, szakmai érettséginél, elvégzett középiskola, társaság közleménye, készülék árát, múlt héten, rendőrség folyamatosan, ujjlenyomatok kézi, adatbázisban szereplő, rendőrség gondjai, járművek útját, komplett rendszer, korszerű eszközökkel, utasok pontos, évben átlagosan, fogyasztói árak, válság sújtotta, általa megnevezett, 4-es metróról, vádirat szerint, boltmegújítási program, integrált informatikai, idén fejlesztésre, tárlat anyagát, maga nemében, elmúlt közel, beszerzési tilalom, számítástechnika, összehasonlítása, vezérigazgatóját, mobiltelefonokra, hálózattelepítő,
© 2013 TVN.HU Kft.