Belépés
Űrugrás
... vészhelyzettel kell szembesülniük, ami meggátolja a hagyományos visszatérést a Földre. Röviden összefoglalva készül az űrkorszak mentőfelszerelése, amire érdemes odafigyelni, vélik az űrrepülés szakértői, köztük Laurence Young, az MIT munkatársa.

Az extémsportok csúcsa lehetAz űrutazás, igaz hogy lassan fél évszázad...
2007-11-12 12:43:14
Részmunkaidős foglalkoztatás
... legtöbb jelentkezőnek megfelelő a klasszikus kronologikus forma, speciális esetben azonban elgondolkodhatunk, milyen tagolás hozza ki leginkább az értékeinket. Alábbi cikkünk elolvasásával szakértői segítséghez juthatnak Olvasóink az önéletrajzírás területén:
Szintén fontos kérdés lehet még a terjedelem, melynél alapvetően az eddig pályafutás tartalmassága az irányadó, amint...
2007-10-12 06:50:26
Mi az élelmiszer-adalékanyag?
... anyag csak akkor alkalmazható élelmiszerekben, ha bizonyíthatóan ,,élelmiszer- minőségű“.

Az adalékanyagokat csak akkor lehet engedélyezni, ha független nemzetközi szakértői bizottságok is megállapították, hogy alkalmazásuk veszélytelen. A döntést a következő bizottságok hozzák:

az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) és a Vilá...
2007-07-27 22:12:37
Népítás-A lugano-i tanulmány
... tanulmány " című könyve angolul 1999-ben, franciául pedig 2000-ben jelent meg. A könyv alcíme: "Hogyan őrizzük meg a kapitalizmust a XXI-dik században".
A könyv lényege, hogy egy szűk szakértői csoport, a könyvben pontosan meg nem határozott "titkos megbízói kör" kérésére egy évig dolgozik a svájci Luganóban azzal a céllal, hogy végigelemezze a világgazdaság lehetséges jövői...
2007-01-14 09:35:09
Az idei év várható trendjei
... a Microsoft láthatja kárát.

Szolgáltatásorientált architektúrák (SOA)

A misztikus betűszó, a SOA már 2006-ban is gyakran szerepelt a hírekben, azonban az iparág szakértői szerint ez egy olyan terület, amelyet az elkövetkezendő években érdemes lesz szemmel tartani.

A moduláris rendszerben felépíthető IT-architektúrák egyelőre még korai fázisban vann...
2007-01-03 00:45:58
1 2 3 4 5 6 7 8 
Címkék: Laurence Young, ENSZ Élelmezésügyi, Mezőgazdasági Szervezetének, hagyományos visszatérést, űrkorszak mentőfelszerelése, űrrepülés szakértői, extémsportok csúcsa, klasszikus kronologikus, önéletrajzírás területén, eddig pályafutás, adalékanyagokat csak, következő bizottságok, könyv alcíme, könyv lényege, szűk szakértői, könyvben pontosan, évig dolgozik, svájci Luganóban, világgazdaság lehetséges, misztikus betűszó, iparág szakértői, olyan terület, elkövetkezendő években, moduláris rendszerben, megállapították, adalékanyagokat, élelmiszerekben, önéletrajzírás, bizonyíthatóan, elkövetkezendő, vészhelyzettel, foglalkoztatás, szembesülniük, összefoglalva, részmunkaidős, architektúrák, világgazdaság, végigelemezze, élelmezésügyi, jelentkezőnek, tartalmassága, kapitalizmust, elolvasásával, mezőgazdasági, szervezetének, extémsportok, engedélyezni, veszélytelen, alkalmazható, visszatérést, alkalmazásuk, kronologikus, adalékanyag, odafigyelni, hagyományos, felépíthető, segítséghez, értékeinket, rendszerben, bizottságok,
© 2013 TVN.HU Kft.