Belépés
Anyukám ! Egy idézettel köszöntelek , Te tudom érteni fogod
... édesanyjáról, aki egyedül nevelte fel, mert édesapja elveszett a háborúban. Ezt mondta róla:

- Alázatosabb, derűsebb, és szelídebb embert, mint az édesanyám, még életemben nem ismertem.
Megkérdeztem, hogy szószékre vihetem-e, amit elmondott? Hozzájárult.

Tehát: Kislány volt még, amikor portörlés közben véletlenül leütötte az édesanyja Bibliáját, és a Bi...
2019-05-05 08:37:50
Útravaló – 2019. május 5., húsvét 3. vasárnapja
... őket reménytelenségbe taszító nagypénteki események után szembesültek azzal, hogy íme, nem képzelődés, nem dublőr csalása, nem is mások meggyőző bizonygatása, hanem a tény, hogy az általuk ismert Emberfia újra velük van. Erről az ígért másvilág rendje szerint élő, föltámadt Krisztussal való találkozásuk győzte meg őket.
A következtetésük nem lehetett más, mint a döntés: érdem...
2019-05-05 08:28:17
Húsvét 3. vasárnapja 05.05
... is veled megyünk" - felelték. Kimentek és bárkába szálltak. De azon az éjszakán nem fogtak semmit.
Amikor megvirradt, Jézus ott állt a parton. A tanítványok azonban nem ismerték fel, hogy Jézus az.
Jézus megszólította őket: ,,Fiaim, nincs valami ennivalótok?" ,,Nincs" - felelték. Erre azt mondta nekik: ,,Vessétek ki a hálót a ...
2019-05-05 08:26:39
Megöregedtünk, más világban éltünk
... akartunk


☻ Ha fintorogtunk AZ ebédnél, akkora nyaklevest kaptunk táplálék-kiegészítő gyanánt, hogy utána hetekig nem volt proteinhiányunk


☻ Mi csak kétféle betűtípust ismertünk: a kisbetűt meg a nagybetűt

☻ Mi nem étterembe jártunk vacsorázni, hanem a konyhába, és vallottuk, hogy csak félig berúgni kidobott pénz...
2019-05-04 15:33:06
Herczeg Anita: a gyermek tengernyi öröm és kihívás
... György, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője, az egyik első vidéki nagycsaládos egyesület megalapítója hangsúlyozta: az EU-ban is egyedülálló, amit a NOE csinál, tevékenységét méltán ismerték el Európa-díjjal. Kiemelte: gyerekeinknél nincs nagyobb érték, ezért annyit legyünk velük, amennyit csak lehet.
"Önök saját életükkel példát mutatnak másoknak, hogy gyerekekkel j...
2019-05-04 12:51:25
EP-választás - Hidvéghi Balázs: elég abból, hogy Brüsszel a migrációval a terrorizmust is pénzeli - kampányvide
... Európába az Iszlám Állam egyik terroristavezérét, aki a gyanú szerint 20 embert végzett ki, és öngyilkos merényleteket szervezett.
Hassan F.-t nem csak beengedték, hanem menekültként ismerték el, és pénzzel feltöltött migránskártyával is segítették őt, azaz Brüsszel havonta utalgatott pénzt a migránskártyán egy terroristának - tette hozzá Hidvéghi Balázs.
A kommunikációs...
2019-05-04 12:01:06
Fájó könnyek Minden éven eljő a fájó nap érzéseinek hada
... fintora,
hogy számomra ily lehetőséget nem adott soha!

Megszültél,ám nem kértem hogy éljek,
semmi sem volt fontos,
számodra csak játék volt az egész élet.
Nem ismertem valódi arcodat,
nem tudom milyen ha egy anya simogat.
Örökké elképzeltelek, elhitettem magammal,
te csupán távolról szeretsz.
Kicsi iskolásként rajzoltam ajándék sz...
2019-05-04 08:08:36
Venezuelai válság - Pompeo, Shanahan és Bolton áttekintette és pontosította az amerikai katonai terveket
... tisztábban akarta látni az elmúlt napok fejleményeinek tükrében a venezuelai helyzetet. A héten ugyanis Juan Guaidó ellenzéki vezető - akit az Egyesült Államok Venezuela ideiglenes államfőjének ismert el - katonai felkelésre szólított fel, arra buzdítva a hadsereget, hogy álljon át az ellenzék oldalára. Ez nem történt meg, viszont szerte az országban véres összecsapásokba torkolló...
2019-05-03 21:12:04
Imádság
..."Az Apostolnak ezt az intelmét: Terjesszétek kéréseteket az Úr elé (Fil 4,6), semmi esetre sem szabad úgy értelmeznünk, hogy mintegy Isten szerezzen tudomást róluk, mert Ő azokat már előbb úgyis ismerte, hanem hogy a tűrés által Isten előtt legyenek ismertek, és ne az emberek előtt a kérkedés által."

- Ágoston -...
2019-05-03 19:04:32
Zelenszkij nyílt pályázatot hirdetett az elnöki szóvivői posztra
... dolgozzanak.

A Zelenszkij mögötti csapat HR-osztályának e-mail-címére a tájékoztatás szerint küldtek pályázatot hétköznapi emberek, akik képesnek érzik magukat a feladat ellátására, de számos jól ismert személyiség is, újságírók, televíziós műsorvezetők, bloggerek, színészek. Utóbbiak közül viszont senkinek a nevét nem árulták el.
Elmondták ugyanakkor, hogy a válo...
2019-05-03 16:11:25
1 2 3 4 5 ............3813 3814 .......5720 5721 ......7625 7626 7627 
Címkék: Herczeg Anita, Hidvéghi Balázs, Iszlám Állam, Hassan, Juan Guaidó, Egyesült Államok Venezuela, idézettel köszöntelek, gyermek tengernyi, amerikai katonai, elnöki szóvivői, édesanyja Bibliáját, általuk ismert, ígért másvilág, tanítványok azonban, egyik első, gyanú szerint, egész élet, anya simogat, elmúlt napok, venezuelai helyzetet, héten ugyanis, ellenzék oldalára, országban véres, tűrés által, emberek előtt, kérkedés által, tájékoztatás szerint, feladat ellátására, reménytelenségbe, migránskártyával, következtetésük, összecsapásokba, proteinhiányunk, migránskártyán, fejleményeinek, tevékenységét, elképzeltelek, megszólította, kommunikációs, megöregedtünk, terroristának, merényleteket, gyerekeinknél, terjesszétek, megkérdeztem, pontosította, tájékoztatás, államfőjének, szembesültek, terrorizmust, fintorogtunk, áttekintette, nagycsaládos, műsorvezetők, megalapítója, találkozásuk, bizonygatása, édesanyjáról, menekültként, értelmeznünk, hangsúlyozta, hozzájárult, dolgozzanak, egyedülálló, migrációval, köszöntelek,
© 2013 TVN.HU Kft.