Belépés
Országgyűlés: megfelelő célokat szolgált a belépési engedély felfüggesztése
... kommünikében ugyanakkor szerepel az is: a belépési engedélyek felfüggesztése a korábbi szabályozás eljárási garanciáinak hiánya miatt nem volt arányos.
Az Országgyűlés Sajtóirodája közleményében ismerteti: hat magyar újságíró azután fordult a strasbourgi székhelyűbírósághoz 2016 októberében, hogy parlamenti belépési engedélyüket - az országházi sajtótudósítás rendjére vonatk...
2020-05-26 20:33:38
Letartóztatták a Bajcsy-Zsilinszky úton rendőrök elől menekülő autóst
...
A Fővárosi Törvényszék kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit hivatalos személy elleni erőszak bűntettével és más bűncselekménnyel gyanúsítanak. A bíróság a kényszerintézkedés végrehajtásának helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki....
2020-05-26 18:33:06
Költségvetés - Jobbik: ez a jövő felélése
...
Közleményében Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője azt írja: teljes magyar társadalmi csoportok maradnak ki a költségvetés tervezetéből, hozzátéve, "amíg a hazai polgárok fogyasztását továbbra is Európa legmagasabb adóterhével sújtja, addig az itthoni, megalázóan alacsony bérek nem emelkednek érdemben".
Hiányolta a multicégek és a bankok társasági...
2020-05-26 18:03:28
Fidesz: Pikó vállalja a felelősséget a döntéseiért!
...
A józsefvárosi Fidesz az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: Pikó András szerint "minden alapot nélkülöz", hogy ő közszolgálati lakásokat vett volna el a kerületi egészségügyi dolgozóktól, rendőröktől, tűzoltóktól.
Ezzel szemben az igazság az, hogy Józsefváros polgármestere április 6-án egyszemélyben döntött 60 darab közszolgálati célú lakás kijelölésének ...
2020-05-26 16:42:50
Ittasan, jogosítvány nélkül gázolt halálra egy kerékpárost, letartóztatták
...
Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a férfi a Korányi Frigyes út melletti szervizúton ütötte el az úttest közepén kerékpározó sértettet. A gyanúsított az ütközés után segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét, az elgázolt kerékpáros a kórházban belehalt sérüléseibe.
A halált okozó, ittas á...
2020-05-26 15:22:47
Koronavírus - Petrícek: a magyarok is utazhatnak szerdától Csehországba és Szlovákiába
... Andrej Babis cseh miniszterelnök.
"Örülök, hogy szerdától ilyen lehetőség nyílik a magyarországi utazásokra is" - olvasható a külügyminiszter CTK hírügynökségnek kedden küldött közleményében.
A utazás engedélyezésének technikai részleteiről - például hogyan és kik fogják ellenőrizni a 48 órás határidőt - a tárgyalások folyamatban vannak - tette hozzá a cseh diplomácia ir...
2020-05-26 12:52:32
Fánkalakú, tüzes galaxist fedeztek fel
... alakja azonban fánkra hasonlít, közepén egy lyukkal - áll az ausztrál ARC Centre of Excellence for All-Sky Astrophysics in 3 Dimensions (ASTRO 3D) nevet viselő nemzetközi kutatócsoport közleményében. Az intézet szakértőinek sikerült felvételt készíteniük a galaxisról, így megmutathatják, hogy nézett ki 11 milliárd éve.
A galaxis, mely az R5519 nevet kapta, ugyanis 11 milliárd...
2020-05-26 12:02:26
Nébih: június 2-ig beadhatók a 2020-as felügyeleti díjbevallások
... h...
2020-05-26 11:42:39
Költségvetés - DK: a jövő évi költségvetési javaslat mellőzi a józan észt és a szakértelmet
...
A DK alelnöke keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az elmúlt tíz évben és a koronavírus-járvány hónapjai alatt többször bebizonyosodott, hogy az Orbán-kormány semmilyen olyan valódi intézkedést nem akar megtenni, ami tényleg a magyarok javát szolgálná.
Varju László szerint a kabinet évek alatt módszeresen lepusztította az egészségügyet és a gazdaságot, c...
2020-05-26 11:42:10
Kutyáját uszította a rendőrökre egy ittas szabolcsi férfi
...
Keresztes Imre közleményében azt írta: a szabolcsi férfi segítséget kért és azt állította, hogy egy szabolcsi község italboltja előtt többen bántalmazták, de nem működött együtt a kiérkező rendőrökkel, szidalmazta, fenyegette őket és rájuk uszította a kutyáját.
Az állat megharapta a két körzeti megbízott egyikének a lábát és a karját, ezzel nyolc napon belül gyógyuló sér...
2020-05-26 10:42:19
1 2 3 4 .............1364 1365 .......2047 2048 .......2728 2729 2730 
Címkék: Országgyűlés Sajtóirodája, Fővárosi Törvényszék, Budai Központi Kerületi Bíróság, Igazságügyi Megfigyelő, Elmegyógyító Intézetet, Közleményében, Kárpát Dániel, Pikó András, Resán Dalma, Nyíregyházi Törvényszék, Korányi Frigyes, Andrej Babis, All-Sky Astrophysics, Varju László, Keresztes Imre, belépési engedély, jövő felélése, 2020-as felügyeleti, józan észt, ittas szabolcsi, belépési engedélyek, korábbi szabályozás, országházi sajtótudósítás, hónapra elrendelte, párt alelnöke, költségvetés tervezetéből, hazai polgárok, bankok társasági, józsefvárosi Fidesz, kerületi egészségügyi, úttest közepén, ütközés után, baleset helyszínét, elgázolt kerékpáros, kórházban belehalt, halált okozó, magyarországi utazásokra, utazás engedélyezésének, tárgyalások folyamatban, cseh diplomácia, intézet szakértőinek, magyarok javát, kabinet évek, szabolcsi férfi, szabolcsi község, kiérkező rendőrökkel, állat megharapta, engedélyezésének, bűncselekménnyel, segítségnyújtás, végrehajtásának, hírügynökségnek, bebizonyosodott,
© 2013 TVN.HU Kft.