Belépés
Bemutatták Gazsó Ferenc posztumusz művét
...
A Gazsó Ferenc Társadalomtudományi Társaság az üléséről az MTI-t pénteken tájékoztató közleményében azt is tudatta, hogy Gazsó Ferenc-emlékdíjat hozott létre, amelyet minden évben azoknak a 40 év alatti fiatal kutatóknak ítél oda, akik a Gazsó Ferenc által művelt témakörökben kiemelkedőt alkottak.
A bemutatott kötet eredeti szinopszisát még Gazsó Ferenc készítette, halá...
2019-11-15 16:41:39
Megszólalnak a csehországi telefonfülkék és a harangok a bársonyos forradalom 30. évfordulóján
... kapcsolatot jelentettek a külvilággal. Ezért döntöttük úgy, hogy a bársonyos forradalomra emlékeztető kampányunkba jelképesen a telefonfülkéket is bevonjuk" - olvasható az O2 társaság közleményében.
A kampány egyben egyfajta búcsú is a köztéri telefonfülkéktől, amelyek száma januártól Csehországban 1150-re csökken - közölte a társaság.
A 30 évvel ezelőtt, 1989. november ...
2019-11-15 13:22:25
Stadionavató - Forgalomkorlátozás lesz ma a Puskás Aréna környékén
... is.
A Thököly út, a Hungária körút és a Kerepesi út által határolt területre csak az ott lakók hajthatnak be. Emellett ma 7 órától 23 óráig tilos megállni a környéken.
A BKK a közleményében azt írta: a stadion bejáratai a Dózsa György út és a Stefánia út felől érhetők el. A környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért arra kérik a szurkolókat, hogy semmiképp s...
2019-11-15 07:04:32
Donald Trump az alkotmánybírósághoz fordult, hogy az adóbevallását ne adhassák ki ügyészeknek
... büntetés terhe melletti idézést, de Trump ügyvédjei a kerületi bíróság döntésének visszavonását és egyben általában a kért dokumentumok további megőrzésének szavatolását várják el. Közleményében Sekulow ügyvéd leszögezte: a kerületi fellebbviteli bíróság döntése téves és meg kell változtatni. Álláspontja szerint ugyanis a büntetés terhe melletti idézés ebben az esetben alkotmánysé...
2019-11-15 07:04:08
Emmi: csökkentheti az idősotthonok várólistáját a szociális törvény módosítása
...
A tárca közleményében úgy fogalmazott, az országgyűlési vitára váró javaslat hozzájárulhat az idősek ellátásnak erősítéséhez, az idős ellátással foglalkozó otthonok férőhelybővítéséhez. Olyan új típusú intézmények jöhetnek ugyanis létre, amelyekben magasabb összeg fejében szélesebb körű szolgáltatásokat vehetnek igénybe az idősek - fejtették ki.
Kiemelték, a módosítás ne...
2019-11-14 22:35:25
EU-tisztújítás - Fidesz: a bevándorláspártiak folytatják a magyar biztosjelölt elleni támadást
...
A kormánypárt közleményében hangsúlyozta, Várhelyi Olivér EP-szakbizottsági meghallgatása egyértelművé tette, hogy nem szakmai, hanem politikai támadás folyik a magyar biztosjelölt ellen. "Ugyanazok a bevándorláspártiak támadják a magyar biztosjelöltet, akik eddig támadták a magyar bevándorláspolitikát" - írták.
A Fidesz úgy fogalmazott, "lehangoló látni a magyar ellenz...
2019-11-14 22:27:59
Visszahívta tisztségéből a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. ügyvezetőjét a pécsi közgyűlés
... kérte, így megszegte a társaság szervezeti és működési szabályzatát, beszerzési szabályzatát, alapító okiratát, valamint a pécsi önkormányzat vagyonrendeletét - sorolta Péterffy Attila közleményében.
A közgyűlés új, ideiglenes ügyvezetőt nevezett ki a társaság élére, Rózsa Zoltánt. Őt arra kérte fel Pécs polgármestere, hogy járjon el az ügyben, gondoskodjon annak teljes körű ...
2019-11-14 22:14:26
Franciaországban utcára vonultak a közegészségügyi dolgozók
...
"Sürgősségi programot kérünk a közkórházaknak a lakosság egészségügyi igényeinek megfelelően" - olvasható a tiltakozók közleményében.
A tiltakozás március 18-án kezdődött a párizsi Saint-Antoine kórházban egy ápolókkal szembeni agresszió következményeként. Azóta a 650 franciaországi sürgősségi osztályból 268 helyen folyamatosak a tiltakozások és a sztrájkok.
A sür...
2019-11-14 22:12:47
Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésre
... döntött, hogy meg lehet tartani a sztrájkot a szakszervezetek által javasolt elégséges szolgáltatások betartásával. Ezt az ítéltet helyezte hatályon kívül a törvényszék.)
Az Emmi közleményében hangsúlyozta, hogy a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyezetésre. Emlékeztetnek arra, hogy az elmúlt években számos lépés történt a szociális dolgozók anyagi és...
2019-11-11 20:22:09
A törvényesség betartására szólítja fel Bolíviát az Amerikai Államok Szervezete
...
A szervezet a törvényesség tiszteletben tartása mellett megbékélést sürgetett. Közleményében a bolíviai parlament "sürgős összehívását" szorgalmazta "az intézmények normális működésének biztosítása és új választási hatóságok kinevezése" céljából".

Az Észak- és Dél-Amerika, valamint a karibi világ 35 államát tömörítő AÁSZ felszólította Bolíviát arra is, hogy az iga...
2019-11-11 18:22:03
1 2 3 4 5 .............1312 1313 ......1968 1969 .......2623 2624 2625 
Címkék: Bemutatták Gazsó Ferenc, Puskás Aréna, Donald Trump, Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft, Amerikai Államok Szervezete, Gazsó Ferenc Társadalomtudományi Társaság, Gazsó Ferenc-emlékdíjat, Gazsó Ferenc, Dózsa György, Közleményében Sekulow, Várhelyi Olivér EP-szakbizottsági, Péterffy Attila, Rózsa Zoltánt, csehországi telefonfülkék, bársonyos forradalom, idősotthonok várólistáját, szociális törvény, magyar biztosjelölt, pécsi közgyűlés, közegészségügyi dolgozók, kormány továbbra, párbeszéd híve, szakmai egyeztetésre, törvényesség betartására, bemutatott kötet, bársonyos forradalomra, kampány egyben, köztéri telefonfülkéktől, stadion bejáratai, környéken korlátozottak, parkolási lehetőségek, kerületi bíróság, kért dokumentumok, kerületi fellebbviteli, büntetés terhe, esetben alkotmánysé, tárca közleményében, országgyűlési vitára, idősek ellátásnak, idős ellátással, kormánypárt közleményében, magyar biztosjelöltet, magyar ellenz, társaság szervezeti, pécsi önkormányzat, társaság élére,
© 2013 TVN.HU Kft.