Belépés
Sziget - A Magyar Turizmus Zrt. külön élményparkban várja a szigetlakókat
... hordók, faasztalok, népi motívumokkal ellátott terítők és szőlőfürtök idézik meg.
Az élménypark ugyan este bezár, de a vetítéseket éjjel is láthatják a fesztiválozók.
A közleményben kiemelték: az utazóközönség figyelmének felkeltése érdekében az MT Zrt. - a Sziget Kft.-vel együttműködésben - már a fesztivált megelőző hónapokban számos marketingakcióval csábította az érd...
2011-08-10 19:54:23
A turisztikai és vendéglátó-szövetségek tiltakoznak a tiszti főorvosi ajánlás miatt
...
"A szándékot üdvözöljük, de a megvalósítás módja ellen tiltakozunk" - áll a közleményben.
A szövetség azt írta, hogy az ajánlás társadalmi vitája elmaradt, az anyag előkészítetlen, ennek következtében ellentmondásokkal teli, elhallgatja az anyagi háttér kérdését, ezért annak azonnali visszavonását kérik.
Elfogadhatatlannak nevezték, hogy az érintettekkel való szakma...
2011-08-02 20:19:48
HÖOK: a következő tanévre is várják mentorok jelentkezését
... képzésére, fontosnak tartják ugyanis, hogy a mentorok felelősséget vállaljanak a munkaerő-piaci kilépésre való felkészítésben, a kortárs segítői kompetenciák fejlesztése mellett. Mint a közleményben kiemelték: ezzel a korábbi évekhez képest pluszképességek elsajátítására tehetnek szert a résztvevők.
A felvételt nyert hallgatók 10 hónapra vállalják mentori tevékenységüket....
2011-06-29 09:57:49
Minden második ember ismer legalább egyet a Széll Kálmán Terv egészségügyi intézkedéseiből egy felmérés szerint
... 50 százalék feletti arányban az egyedi méltányossági rendszerrel, biológiailag hasonló gyógyszerek támogatásával, illetve a beteg-együttműködést preferáló támogatási renddel.
A közleményben kiemelték, hogy az orvosok elítélik a gyógyszergyártókat sújtó megszorításokat, legkevésbé a kombinált szerek támogatásának csökkentésével, az orvoslátogatói díj emelésével és a gyógyszerg...
2011-06-14 09:25:52
Vádló Bitófák
... sajtó számára. Később sem jelent meg semmi a német-magyar találkozásról a német sajtóban, mindössze a Weltdienst kőnyomatosa említette meg a találkozás száraz tényét egy félhasábos közleményben.
Az ötödik nap este bemutatták nekünk a 'Djibuk' című jiddis nyelvű filmet, amely egy zsidó fiatalembernek tragikus szerelmét tárgyalta. Az előadás végén Oberstarbeitsführer Richter Hu...
2010-11-07 11:43:28
Afganisztáni háborús naplók
... honlapjukon közszemlére tett titkos iratok által veszélybe sodorták az amerikai nemzetbiztonságot és a koalíciós csapatokban közreműködő katonák éltetét. A "felelőtlen szivárogtatás" - áll a közleményben - "befolyásolja az Afganisztánnal és Pakisztánnal kialakított partnerségünk elmélyítése érdekében tett erőfeszétéseink (hatását)".

A brit kormány védelmi minisztere Pau...
2010-07-28 12:04:02
Idegeneket hív, magyarok ellen
... nagykövetségének, amelyek az elmúlt héten közös nyilatkozatban biztosították támogatásukról a szombati Meleg Méltóság Menetének résztvevőit - erről maga a szabaddemokrata politikus tájékoztatta közleményben az MTI-t.

Eörsi Mátyás levelében tájékoztatta Ausztrália, a Cseh Köztársaság, a Dél-Afrikai Köztársaság, Egyesült Államok, Franciaország, Hollandia, Kanada, Nagy Bri...
2009-09-05 10:47:58
A rendőrség kiszorít az Erzséb
... demonstrációt, az bűncselekményt követ el.

A rendőrség korábban megtiltotta egy, a budapesti Szent István térre bejelentett demonstrációt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a közleményben a gyülekezési törvényben biztosított felhatalmazásával indokolta döntését.

A rendőrség tájékoztatása szerint szombaton délelőtt érkezett bejelentés a BRFK-ra egy magán...
2009-07-04 20:08:41
Budaházyt előállították
... rendezvényt.
A Március 15. téren zajló rendezvényen maszkos személyek jelentek meg azzal a szándékkal, hogy megzavarják a megemlékezést - olvasható a rendőrség honlapján közzétett közleményben. Mint írták, a rendőrök kiemelték őket a tömegből, melynek során kisebb ellenállásba ütköztek, ezért könnygázspray bevetésére került sor.
Az MTI tudósítói a helyszínen azt látták, ...
2009-03-15 15:20:20
1 2 3 ................52 53 ........78 79 .......103 104 105 
Címkék: Magyar Turizmus Zrt, Széll Kálmán Terv, Vádló Bitófák, Sziget Kft, Oberstarbeitsführer Richter Hu, Meleg Méltóság Menetének, Eörsi Mátyás, Cseh Köztársaság, Dél-Afrikai Köztársaság, Egyesült Államok, Nagy Bri, Szent István, Budapesti Rendőr-főkapitányság, tiszti főorvosi, következő tanévre, felmérés szerint, rendőrség kiszorít, élménypark ugyan, vetítéseket éjjel, közleményben kiemelték, utazóközönség figyelmének, fesztivált megelőző, szándékot üdvözöljük, megvalósítás módja, ajánlás társadalmi, anyag előkészítetlen, anyagi háttér, érintettekkel való, mentorok felelősséget, munkaerő-piaci kilépésre, kortárs segítői, korábbi évekhez, felvételt nyert, egyedi méltányossági, orvosok elítélik, kombinált szerek, német-magyar találkozásról, német sajtóban, találkozás száraz, félhasábos közleményben, zsidó fiatalembernek, előadás végén, amerikai nemzetbiztonságot, koalíciós csapatokban, brit kormány, elmúlt héten, szombati Meleg, szabaddemokrata politikus, bűncselekményt követ, rendőrség korábban,
© 2013 TVN.HU Kft.