Belépés
Segítenék a magyar tejágazat helyzetének javítását az OKSZ tagvállalkozásai
... termékpályáról - közölték.
Tájékoztatásuk szerint a kereskedők még nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a magyar tejtermékek népszerűsítésére, anyagi terheket is vállalva.
A közleményben kiemelték egyebek mellett azt is, hogy a kereskedők készek együttműködni a termékfejlesztésben a tejfeldolgozókkal.
Az egyes üzletláncok önállóan is kialakítják a magyar tejpiacot segí...
2016-04-11 17:02:44
A Szent István Egyetem visszautasítja Hadházy Ákos állításait
... nemcsak az egyetemnek és konzorciumi partnereinek okozott kárt, hanem veszélyeztetheti a projektekben meghatározott "szakmai stratégiai célok és irányok elérését Békés megyében" - áll a közleményben.
Kitértek arra: az egyetem vizsgálja a további jogi lépések lehetőségét jó hírnevének megőrzése érdekében.
Az ügyben az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) felsőoktatá...
2016-04-08 15:52:22
Szakértők: egyre több a túlsúlyos, vitaminhiányos csecsemő
... f...
2016-04-07 15:12:42
Újabb határidővel ismét igényelhető a szakorvosi támogatás
...
A közleményben emlékeztettek arra, hogy a szakorvosok támogatása érdekében az idei évben új támogatási formát vezettek be, amelynek lényege, hogy a szakvizsga megszerzése után a frissen szakvizsgázott orvosok legfeljebb 5 évig bruttó 151 ezer forint támogatásban részesülhetnek. A szakorvosok támogatására a szakvizsga megszerzését követő öt évig az szerezhet jogosultságot, aki...
2016-04-05 14:42:43
Emmi: megjelentek a Nemzeti Tehetség Program idei pályázatai
... jelenjenek meg, ezzel lehetővé válik, hogy a tehetségsegítő szervezetek már támogatást elnyert programjaikkal tervezve kezdhessék meg a 2016/2017-es tanév szakmai munkáját - olvasható a közleményben.
Kitértek arra is, hogy az idei évtől több nyílt felhívás, így a népszerű Nemzet Fiatal Tehetségeiért ösztöndíj felhívása is elérhetővé válik a határon túli oktatási profilú magya...
2016-04-01 15:21:46
Tanítanék mozgalom: legalább 15 ezren vettek részt a szerdai akcióban
...
Pukli István, Pilz Olivér és Törley Katalin a közleményben a Miniszterelnökséget vezető miniszter szavaira reagált. Lázár János csütörtökisajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a megmozdulás kudarcba fulladt, mert "a 3200 magyar iskolából mintegy 100-ban volt érdemi és valós tiltakozás".
Más kormányok a tegnapi nap után kinevetnék a tiltakozókat, a mi kormányunk azonba...
2016-03-31 19:42:52
Iszlám Állam - Németországban terrorgyanú miatt letartóztattak egy menedékkérőt
... közös elkövetésében való megállapodás gyanúja miatt. A gyanúsítottat kedden vették őrizetbe, szerdán pedig letartóztatták és az eljárást átvette a szövetségi legfőbb ügyészség.
A közleményben kiemelték, hogy az ügy nem áll összefüggésben a Belgiumban és Franciaországban elkövetett terrortámadásokkal, és egyelőre nincs arra utaló információ, hogy a letartóztatott fiatalember k...
2016-03-24 20:03:21
A MTA szakvéleménye megerősítette, hogy a Homatech technológiája környezetbarát
... folytatja a környezetbarát gumihulladék-feldolgozó üzemének megvalósítását, a társaság tulajdonosai elkötelezettek a környezetvédelmi beruházás folytatás mellett - tették hozzá.
A közleményben felidézték: a tervezett beruházás esetleges negatív hatásaival kapcsolatos lakossági félelmek késztették arra a társaság tulajdonosait, hogy az MTA véleményét is kikérjék a technológia...
2016-03-24 16:24:54
Brüsszeli robbantások - Migrációkutató Intézet: a nyugat-európai bevándorlás- és biztonságpolitika kudarcát jel
... de a rendbontás más formája, például a nemi erőszak is a félelem bénító légkörét teremtheti meg Európában, ami a gazdasági és a politikai életet is destabilizálhatja - olvasható a közleményben.
A Migrációkutató Intézet hangsúlyozta azt is, hogy "csapdahelyzet" alakult ki, amelyben elengedhetetlen az Iszlám Állam terrorszervezet felszámolása Irakban és Szíriában, ugyanakkor a ...
2016-03-23 21:02:17
Csökkent a tbc-fertőzések száma Európában 2010 és 2014 között
... és a tbc magas előfordulási aránya a lakosság sérülékeny csoportjaiban (hajléktalanok, kábítószer- és alkoholfüggők, magas fertőzöttségi arányú országokból érkező migránsok) - áll a közleményben. Ezeknek a szegény és marginalizálódott csoportoknak az eléréséhez az ECDC tudományos útmutatást adott ki a közelmúltban.
A tájékoztatóban leszögezték: nincsen összefüggés a bevándorl...
2016-03-23 16:41:58
1 2 3 ................52 53 55 56 57 .......78 79 .......103 104 105 
Címkék: Szent István Egyetem, Hadházy Ákos, Nemzeti Tehetség Program, Iszlám Állam, Migrációkutató Intézet, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Nemzet Fiatal Tehetségeiért, Pukli István, Pilz Olivér, Törley Katalin, Lázár János, magyar tejágazat, szakorvosi támogatás, szerdai akcióban, nyugat-európai bevándorlás-, tbc-fertőzések száma, magyar tejtermékek, közleményben kiemelték, kereskedők készek, egyes üzletláncok, magyar tejpiacot, projektekben meghatározott, egyetem vizsgálja, további jogi, közleményben emlékeztettek, szakorvosok támogatása, idei évben, szakvizsga megszerzése, frissen szakvizsgázott, szakorvosok támogatására, szakvizsga megszerzését, szerezhet jogosultságot, tehetségsegítő szervezetek, idei évtől, népszerű Nemzet, határon túli, megmozdulás kudarcba, 3200 magyar, gyanúsítottat kedden, eljárást átvette, szövetségi legfőbb, letartóztatott fiatalember, társaság tulajdonosai, környezetvédelmi beruházás, közleményben felidézték, tervezett beruházás, társaság tulajdonosait,
© 2013 TVN.HU Kft.