Belépés
Netanjahu: Nagyon veszélyes, hogy Irán fokozza az urándúsítást
... felé.
Teherán lépése válasz arra, hogy Donald Trump amerikai elnök tavaly májusban egyoldalúan felmondta az atomalkut, és azóta több szankciót is életbe léptetett az iszlám köztársasággal szemben.
A mintegy négy éve megkötött többhatalmi megállapodás feloldotta az Irán elleni nemzetközi szankciók többségét, amiért Teherán cserébe korlátozásokat fogadott el atomprogramján...
2019-07-07 13:01:39
Vizes-vb - Jansik Dávid helyett Angyal Dániel a vízilabda-válogatott keretében
... szuperdöntőjében.
A magyarok pénteken (ma) utaztak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, a folytatásban pedig még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Baláz...
2019-07-05 13:31:22
Vizes-vb - Märcz Tamás keretet hirdetett
... után csütörtökön folytatják a felkészülést, majd pénteken utaznak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, amelyben még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szol...
2019-07-03 10:11:16
Macron: Franciaország átalakítása nem állhat meg
... államnak meg kell akadályoznia az iszlamista "szektarizmust" az elővárosokban, és el kell ítélni azokat az "embereket, akik egy vallás nevében politizálnak és szakítani akarnak a köztársasággal". Megerősítette, hogy a mecsetek külföldről érkező finanszírozásának ellenőrzését megerősíti az állam.
Emmanuel Macron megismételte, hogy a belső határellenőrzés nélküli schengeni ren...
2019-04-25 20:49:42
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... parlament hozzájárulását adta az Európai Unió és Japán közötti stratégiai partnerségi megállapodáshoz, továbbá Horvátország uniós csatlakozását figyelembe véve módosították a Kirgiz Köztársasággal kötött partnerségi és együttműködési szerződést.
Két közlekedési tárgyú nemzetközi szerződést is elfogadtak. Ezek egyike a magyar-mongol nemzetközi közúti személyszállítást és árufu...
2019-03-05 14:06:39
Brexit - Maas: rendkívül kicsi a Brexit leállításának esélye
... újratárgyalni.
"A megállapodás, mely a britekkel folytatott tárgyalások eredménye, már eleve kompromisszum, különösen Észak-Írország ügyében. Nem jöhet létre szigorúan ellenőrzött határ az Ír Köztársasággal. Nem kockáztathatjuk, hogy az északír konfliktus ismét fellángoljon" - hangsúlyozta a német külügyminiszter.
Az Ír Köztársaság és Észak-Írország határa lesz a brit ki...
2019-02-03 07:03:57
Az EU egy évvel meghosszabbította a Kongói Demokratikus Köztársasággal szembeni szankciókat
...
A tájékoztatás szerint az intézkedések 14 személyt érintenek, vagyoni eszközeik befagyasztására és európai uniós vízum megszerzésének tilalmára terjednek ki.
A kongói választási folyamat akadályozására és az emberi jogok ehhez kapcsolódó megsértésére reagálva az uniós tagországok külügyminisztereiből álló tanács 2016. december 12-én, illetve 2017. május 29-én fogadta el ...
2018-12-10 11:11:18
Kercsi incidens - Porosenko szerint Oroszország nagyszabású szárazföldi támadásra készül Ukrajna ellen
... szerint a rendkívüli állapot egy formája, várhatóan szerdán lép életbe Ukrajna tíz - Oroszországg...
2018-11-27 21:50:03
RÖVDHÍR - Megszavazta az ukrán parlament a hadiállapot bevezetését
...
Az előterjesztést 276 képviselő támogatta a 450 fős törvényhozásban.
Az UNIAN ukrán hírügynökség szerint a hadiállapotot az Oroszországgal és a Moldovához tartozó, Ukrajna által el nem ismert szakadár Dnyeszter Menti Köztársasággal határos megyékben vezetik be szerda reggeltől 30 napos időtartamra....
2018-11-26 23:55:13
Megszavazta az ukrán parlament a hadiállapot bevezetését
... előterjesztését, és nem az egész országban indítványozza bevezetni a hadiállapotot, hanem csak az Oroszországgal és a Moldovához tartozó, Ukrajna által el nem ismert szakadár Dnyeszter Menti Köztársasággal határos, valamint a Fekete és az Azovi-tengerpart mentén fekvő megyékben vezetik be.
Ezek a következő megyék: Odessza, Mikolajiv, Herszon, Zaporizzsja, Luhanszk, Donyeck, S...
2018-11-26 23:39:52
1 2 3 4 .12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Jansik Dávid, Angyal Dániel, Märcz Tamás, Kongói Demokratikus Köztársasággal, Donald Trump, Dél-afrikai Köztársasággal, Nagy Viktor, Vogel Soma, Bátori Bence, Hárai Baláz, Hárai Balázs, Emmanuel Macron, Európai Unió, Kirgiz Köztársasággal, Dnyeszter Menti Köztársasággal, évvel meghosszabbította, ukrán parlament, hadiállapot bevezetését, iszlám köztársasággal, mintegy négy, magyarok pénteken, vb-n július, folytatásban pedig, férfi válogatott, vallás nevében, mecsetek külföldről, belső határellenőrzés, magyar-mongol nemzetközi, britekkel folytatott, északír konfliktus, német külügyminiszter, tájékoztatás szerint, kongói választási, emberi jogok, uniós tagországok, rendkívüli állapot, egész országban, következő megyék, spanyolországgal, szuperdöntőjében, előterjesztését, külügyminiszter, mezőnyjátékosok, kockáztathatjuk, befagyasztására, törvényhozásban, határellenőrzés, megállapodáshoz, együttműködési, megszerzésének, akadályozására, köztársasággal, hozzájárulását, korlátozásokat, oroszországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.