Belépés
Heti horoszkóp - Nők Lapja Cafe-tól - 2013. március 11.̵
... probléma, el kell kerülnöd a kényes témában a vitát. A kiviben és a citrusokban rengeteg a C-vitamin, fogyassz belőlük bátran.


Kedves Rák!

A meglévő kapcsolatokban féltékenységi nagyjelenetek zajlanak, de nincs olyan probléma, melyet ne beszélhetnétek meg higgadtan. Jó pénzkeresetre nyílik lehetőség, talán ezért többet kell utaznod, de megéri, mert jól...
2013-03-11 17:20:12
Életmód tanácsok
... ebben a hónapban, a magok elültetése, amik majd kikelnek és bőséget hoznak az életünkbe. Itt most a bőséget, ne csak a pénzre értsd!!

Gyarapodás aprónépben, lelkiekben, kapcsolatokban, szeretetben és persze anyagiakban is csak akkor várható ha cselekszel, kommunikálsz, teszel a megvalósulásért!!!

Persze az év rezgése (szeretet, szerelem, a szeretettel végzett...
2013-03-11 13:16:10
Fico nem lát problémákat a szlovák-magyar kapcsolatokban
...
A szlovák közszolgálati televízió vasárnapi vitaműsorában Fico kijelentette: kormánya hivatalba lépése óta sok energiát fektetett a kétoldalú kapcsolatokban meglévő feszültség csökkentésébe, jelenleg a párbeszéd magas szintű, s ezért ennek a témának egyik oldal számára sem kellene nehézséget jelentenie.
"Már-már úgy tűnik nekem, hogy valakit zavar ez a nyugalom a szlovák...
2013-03-10 16:02:18
Szexuális Energia
... monogám kapcsolatban a létezés nagyon magas síkjaira tudtak eljutni. A vibrációs állapot révén a monogámia egyre jobban működik már nagyon sok embernél. A több partnerrel fenntartott kapcsolatokban az ember hajlamos elfelejteni a becsületességet, és eltitkolni saját valóját: adsz egy kicsit itt, egy kicsit ott, mindenhol elhintve magjaidat. Jobb egy partnerrel kapcsolatban élni, a...
2013-03-10 15:02:08
Olvasmány
... kapcsolatokat kerestünk, mert sosem lehettünk biztosak benne, hogy megérjük a holnapot... Az volt a praktikus, ha a szerelem a szomszéd utcában talált ránk. Nagyon is számított a kapcsolatokban, hogy ki merre lakott. Egy vidéki lány például sose jött össze egy városi fiúval. Szerelem első látásra? Olyan nem volt, csak akkor, ha a lány nem lakott messzebb két buszmegállónál. Nem vo...
2013-03-09 19:49:09
Tallóztam....
... szokások.
Szégyenkezve vallom be, hogy ezért én nem vagyok lelkes híve az úgynevezett szerelmi házasságoknak. A kölcsönös rokonszenv, a barátság, sőt még az érdek által vezérelt kapcsolatokban is több a reális emberismeret.Link

A szerelem vidéke különben is tele van önbecsapásokkal. Félezer évvel ezelőtt egy angol drámaíró megírta egy valódi szerelem történetét. S ...
2013-03-09 07:29:07
Németh Zsolt: a hasonló múlt és a hasonló problémák összekötik a régió országait
... találkozásának helyszíne, amelyre jellemző a hagyománytisztelet, a szolidaritás, a sokszínűség és a kreativitás, ezek pedig fontos hívószavak a globális nemzetközi versenyben és a nemzetközi kapcsolatokban. Megemlítette, hogy az újonnan megjelent atlasz a Kárpát-Pannon térség fél évezredes változásait mutatja be, településekre lebontott részletességgel.
Az államtitkár szólt a...
2013-03-08 14:02:14
Új szellemitulajdon-politika a Magyar Tudományos Akadémián
... foglalkoztak.
További újdonság, hogy a szabályzat nemcsak a védelem, de a szellemivagyon-értékelés alapvető szabályait is tartalmazza, valamint figyelembe veszi a nemzetközi tudományos kapcsolatokban folyó kutatómunkát és segíti az ipari együttműködésekben megvalósuló technológiatranszfer átláthatóságát.
Pálinkás József és Bendzsel Miklós a kutatók folyamatos továbbképzé...
2013-03-07 16:23:49
Kezdveő csillagállások várnak ránk
... mindent kárpótol.

Az érzelmi életben a május hoz olyan meglepetést, amire már régóta várt. A magányosok egy nagyon harmonikus kapcsolatban folytathatják életüket, a tartós kapcsolatokban is rendeződnek a régebb óta fennálló problémák. Az ősz eleje kedvez a családalapításnak és a házasságoknak. Az egészségi állapotban már februárban javulás várható.

HALAK:...
2013-03-07 01:34:56
Kikelet hava
... ebben a hónapban, a magok elültetése, amik majd kikelnek és bőséget hoznak az életünkbe. Itt most a bőséget, ne csak a pénzre értsd!!

Gyarapodás aprónépben, lelkiekben, kapcsolatokban, szeretetben és persze anyagiakban is csak akkor várható ha cselekszel, kommunikálsz, teszel a megvalósulásért!!!

Persze az év rezgése (szeretet, szerelem, a szeretettel végzett...
2013-03-05 14:20:45
1 2 3 ......................138 139 140 141 ...........210 211 ...........279 280 281 
Címkék: Lapja Cafe-tól, Szexuális Energia, Németh Zsolt, Magyar Tudományos Akadémián, Kedves Rák, Pálinkás József, Bendzsel Miklós, szlovák-magyar kapcsolatokban, hasonló múlt, hasonló problémák, régió országait, kényes témában, citrusokban rengeteg, meglévő kapcsolatokban, magok elültetése, pénzre értsd, szeretettel végzett, szlovák közszolgálati, kétoldalú kapcsolatokban, párbeszéd magas, témának egyik, létezés nagyon, vibrációs állapot, monogámia egyre, több partnerrel, ember hajlamos, partnerrel kapcsolatban, szomszéd utcában, vidéki lány, városi fiúval, úgynevezett szerelmi, kölcsönös rokonszenv, érdek által, reális emberismeret, szerelem vidéke, angol drámaíró, valódi szerelem, globális nemzetközi, nemzetközi kapcsolatokban, újonnan megjelent, államtitkár szólt, szabályzat nemcsak, nemzetközi tudományos, kutatók folyamatos, érzelmi életben, nagyon harmonikus, tartós kapcsolatokban, egészségi állapotban, szellemitulajdon, önbecsapásokkal, megvalósulásért, részletességgel, becsületességet, találkozásának,
© 2013 TVN.HU Kft.