Belépés
Fehér csokis cseresznyetorta
... tejföl)

Elkészítés

A lisztet egy nagyobb keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a sütőport, cukrot (én finomítatlan nádcukrot használtam), a tojásokat és a szobahőmérsékletű vajat. Kézi habverővel összekeverjük, simára dolgozzuk. A tejcsokoládé felét lereszeljük, másik felét durvára törjük, m...
2012-07-09 15:10:29
Gesztenyés pudingtorta
... massza
1 cs mazsola

Elkészítése:
Piskóta: A tojások fehérjét kemény habbá verjük, a cukrot apránként adagoljuk hozzá, majd a tojások sárgáját a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tojásfehérjéhez adjuk a lisztet, tojássárgáját és a sütőport. Óvatosan csomómentesre keverjük. Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Amint kihűlt gesztenyemasszát krumplin...
2012-07-03 06:29:22
Hogyan bírjam ki két étkezés között?
... is isteni élményt nyújt.
ÖNTET
1:
MAGGI INSTANT SAJTKRÉMLEVESt felöntjük 1 dl
forró vízzel, s leszűrjük, kihűtjük. 1 dl
majonézzel, fél dl tejszínnel simára keverjük.
Frissen vágott petrezselyemzölddel vagy vágott
snidlinggel dúsítjuk. Fogyasztásig hűtőben
tartjuk. Tetszés szerinti zöldségeket
bele--belemártjuk.

Ildyk...
2012-07-02 08:22:20
Fehér csokis cseresznyetorta No Saltytól
... tejföl)







Elkészítés

A lisztet egy nagyobb keverőtálba szitáljuk, hozzáadjuk a sütőport, cukrot (én finomítatlan nádcukrot használta...
2012-06-13 11:00:42
A lisztérzékenységről
... ellenőrizzétek a felhasznált alapanyagok összetételét!

Az élesztőt egy kevés cukros tejben megfuttatjuk. A lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot, az élesztős tejet és a tojássárgáját összekeverjük és dagasztani kezdjük. A vajat folyékonyra langyosítjuk, és dagasztás közben folyamatosan a tésztához csurgatjuk.

A dagasztást addig folytatjuk, amíg a tészta homogé...
2012-06-12 18:23:06
Házi jégkrém 40 perc alatt!
... egyszerű!
Mennyei fagylalt napsütéses délutánra
Télen is finom: kókuszfagyi

2. Tisztítsuk meg az epret, majd pürésítsük. Ízlés szerint át is passzírozhatjuk, hogy ne legyen benne mag. Keverjük össze a lekvárral. A mandulát pirítsuk meg.

4. Felváltva rétegezzük a lekváros eperpépet és a felengedett vaníliafagyit a tölcsérekbe. A legfelső réteg, ami a...
2012-05-27 10:25:11
Diós-túrós
... kibélelünk sütőpapírral.

A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérékből habot verünk, majd lassan
hozzá adagoljuk a porcukrot, tovább verve. Ezután egyesével a
sárgáját is hozzákeverjük a géppel. A diót, sütőporral és csipet sóval
elkevert lisztet ezután fakanállal óvatosan beleforgatjuk. A tepsibe
öntjük, 30 perc alatt megsütjük. A túrót villával öss...
2012-04-27 09:12:09
Kávézacc és növény
... a folyami homokhoz hasonlóan nem engedik összetapadni a nehéz, agyagos földet, úgyhogy ezek könnyítésére is alkalmas lehet. Persze nagy mennyiségben nem szerencsés használni, mert ha nem keverjük jól össze a földdel, könnyen penészessé válhat.


Tanácsok a kávézacc felhasználásár...
2012-04-24 22:58:35
Lovász Marika Barátnőmtől kaptam kávézacc mint nővény
... a folyami homokhoz hasonlóan nem engedik összetapadni a nehéz, agyagos földet, úgyhogy ezek könnyítésére is alkalmas lehet. Persze nagy mennyiségben nem szerencsés használni, mert ha nem keverjük jól össze a földdel, könnyen penészessé válhat.

Tanácsok a kávézacc felhasználására:
...
2012-04-24 21:28:41
Tejszínpudingos almaszósz fokhagymás- chilis bundában rántot
... almánk, az egész fahéjat is hozzátehetjük, kevés citromlevet is csepegtethetünk bele. Fedővel leborítva főzzük addig, amíg meg nem puhul az alma. A tejet a tejszínes pudinggal csomómentesre keverjük, hozzáöntjük a vizes almához, ezzel sűrítjük be a szószt. Amint besűrűsödött, kész az almaszósz.
Amíg puhul az almánk, felkarikázzuk a krinolint kb. fél cm vastagra. Az egész toj...
2012-04-19 16:05:38
1 2 3 ....................66 67 68 ..........100 101 ..........133 134 135 
Címkék: Lovász Marika Barátnőmtől, MAGGI INSTANT SAJTKRÉMLEVESt, nagyobb keverőtálba, szobahőmérsékletű vajat, tejcsokoládé felét, tojások fehérjét, cukrot apránként, tojások sárgáját, vaníliás cukorral, tojásfehérjéhez adjuk, felhasznált alapanyagok, kevés cukros, vaníliás cukrot, élesztős tejet, tojássárgáját összekeverjük, vajat folyékonyra, tésztához csurgatjuk, dagasztást addig, tészta homogé, mandulát pirítsuk, lekváros eperpépet, felengedett vaníliafagyit, legfelső réteg, tojásokat kettéválasztjuk, fehérékből habot, túrót villával, folyami homokhoz, kávézacc felhasználásár, kávézacc felhasználására, egész fahéjat, tejszínes pudinggal, vizes almához, gesztenyemasszát, tejszínpudingos, passzírozhatjuk, tojásfehérjéhez, kettéválasztjuk, cseresznyetorta, felhasználására, csepegtethetünk, felhasználásár, ellenőrizzétek, sajtkrémlevest, beleforgatjuk, előmelegített, vaníliafagyit, összekeverjük, csomómentesre, tojássárgáját, hozzákeverjük, hozzátehetjük, felkarikázzuk, finomítatlan, besűrűsödött,
© 2013 TVN.HU Kft.