Belépés
Kertvilágítás
... irányjelzőként és dekorációs elemként is használják. Lépcsőfeljárók oldalfalába süllyesztve például biztonságosabbá teszik a közlekedést.
o Taposólámpák: A lépcsőfokok, közlekedőutak kiemelésére, haladási útvonalak megjelölésére járdába süllyeszthető taposólámpákat is alkalmazhatunk.
o Víz alatti világítás: A kivilágított kerti tó, kút, szökőkút látványa varázslats, ezér...
2010-07-16 00:38:40
Hawaii csirkesaláta
... vágjon zöldsalátát finomra, erre tegye a csirkesalátát és a szeletelt dinnyét.
Chutney: indiai eredetű fűszeres aprított gyümölcs-zöldség keverék, rengeteg változattal, a hús ízének kiemelésére. Alaptípus: savanykás gyümölcs (alma, körte, barack, szilva), friss gyömbér, mentalevél, petrezselyemlevél, őrölt fahéj, édes gyümölcs (mangó és/vagy kókusz) apróra vágva és keverve.Va...
2010-06-18 22:26:04
A férjek része
Az igazak szája bőségesen szól bölcsességet... - Példabeszédek 10,31

Komoly odaszánást igényel, hogy módot találjunk a társunk jó
oldalainak kiemelésére. Különösen, ha őmaga bizonytalan a saját
erényeit illetően. Férjek, bátorítsátok és erősítsétek meg a
feleségeiteket! Phyllis Moore tanításából idézek most három részben.

>>Nekem az elmúlt év...
2010-04-28 02:35:36
A férjek része
... 2010. április 13.Az igazak szája bőségesen szól bölcsességet... - Példabeszédek 10,31

Komoly odaszánást igényel, hogy módot találjunk a társunk jó oldalainak kiemelésére. Különösen, ha őmaga bizonytalan a saját erényeit illetően. Férjek, bátorítsátok és erősítsétek meg a feleségeiteket! Phyllis Moore tanításából idézek most három részben.

Nek...
2010-04-13 12:19:12
Sárga
... érzések felelevenítésére használd. Használhatod például a gyermekeknek szánt pihenő termékek reklámozására. A sárga egy nagyon célravezető szín, így használd a legfontosabb információk kiemelésére. Az emberek a sárga színt gyakran gyermetegnek tartják, úgyhogy nem ajánlatos használni tekintélyes, drága termék eladásakor: senki nem fog venni sárga öltönyt, vagy sárga Mercedest. (Va...
2010-01-30 19:12:19
Narancssárga
... aratás színe. A címertanban a narancssárga az erő és a kitartás szimbóluma.

A narancssárga nagyon feltűnő szín, tehát használhatod figyelemfelkeltésre és a legfontosabb elemek kiemelésére a design-ban. Ez a szín nagyon hatékony az ételkészítmények és játékok reklámozásához.

A sötét narancssárga a csalást, a megtévesztést és a gyanakvást jelenti.
A vöröse...
2010-01-30 19:10:20
Tony Iommi gitáros, dalszerző
... hangszóróval!). A hangzás egyediségét mégis leginkább az adta, hogy Iommi balesete miatt kénytelen volt vékony húrokat használni, emellett pedig Dallas rangemaster pedált használt a magas hangok kiemelésére.

Diszkográfia
Black Sabbath
* Black Sabbath (1970)
* Paranoid (1970)
* Master of Reality (1971)
* Black Sabbath Vol. 4 (19...
2009-12-14 08:57:42
Arány-tan I.
... Ez a megoldás széltében mintegy ,,harmadolja" a látványt.

Térd alá érő ruha fölé ne viseljünk hosszú, combig érő kiskabátot vagy inget. A test helyes arányainak kiemelésére egy ilyen hosszúságú ruhához sokkal előnyösebb a rövidebb, maximum csípőig érő fazon.

5. szabály: Kerüljük a nagy mintákat

Válasszuk az apró, szolid mintás kelméket. ...
2009-12-06 15:25:23
sminktippek buliba
...
Sminktippek bulikra


Döntsd el, mit szeretnél az arcodon kihangsúlyozni, s azt is, hogy mit nem. A legtöbben a szem kiemelésére esküszünk: világos, csillogó szemhéjpúder vagy fénypúder használatával. A szemöldök alá kenve elevenebbé válik a tekintet, a belso szemzugba pöttyözve pedig nagyobbnak tunik a szem.

Ovális és vékony arcúak kiemelhetik ez...
2009-12-02 18:08:02
Egy elhurcolt megemlékező
... viseli a formaruháját, a kérésüket megtagadtam. Ezek után közölték, hogy előállítanak. Elcsípve a rendőrségi rádió forgalmazását, meghallottam, hogy kifejezetten a Gárda vezetőinek kiemelésére kaptak utasítást,(ez azért érdekes, mert jó pár rendőrtől megtudva kiderült, nem tudják, hogy a vezetőkön van- e valamilyen megkülönböztetés. Tehát nagyon is valószínűsíthető, hogy a kamerás...
2009-11-24 07:02:10
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 14 
Címkék: Tony Iommi, Arány-tan, Phyllis Moore, Black Sabbath, Black Sabbath Vol, férjek része, elhurcolt megemlékező, kivilágított kerti, szeletelt dinnyét, igazak szája, saját erényeit, gyermekeknek szánt, nagyon célravezető, legfontosabb információk, sárga színt, kitartás szimbóluma, narancssárga nagyon, legfontosabb elemek, szín nagyon, sötét narancssárga, gyanakvást jelenti, hangzás egyediségét, magas hangok, megoldás széltében, test helyes, ilyen hosszúságú, nagy mintákat, arcodon kihangsúlyozni, szem kiemelésére, belso szemzugba, kérésüket megtagadtam, rendőrségi rádió, vezetőkön van-, megkülönböztetés, valószínűsíthető, felelevenítésére, ételkészítmények, biztonságosabbá, alkalmazhatunk, taposólámpákat, reklámozásához, irányjelzőként, feleségeiteket, kihangsúlyozni, lépcsőfeljárók, megtévesztést, példabeszédek, használatával, forgalmazását, reklámozására, csirkesalátát, megjelölésére, kertvilágítás, közlekedőutak, süllyeszthető, formaruháját, használhatod, csirkesaláta, előállítanak, legfontosabb, bölcsességet,
© 2013 TVN.HU Kft.