Belépés
Hasogdzsi-ügy - Török főügyészség: az újságírót megfojtották, mihelyt belépett a szaúdi főkonzulátusra
... kegyetlenséggel végrehajtott szándékos emberölés" bűntette miatt már múlt pénteken kérelmezte a 18 gyanúsított kiadatását. Szombaton Ádel al-Dzsubeir szaúdi külügyminiszter azonban kijelentette, hogy a bűnrészes embereket Szaúd-Arábiában fogják bíróság elé állítani.
Miközben Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter hétfőn egy isztambuli sajtótájékoztatón hasznosnak nevezte, hog...
2018-10-31 17:22:39
Friedrich Merz: lendületre és megújulásra van szükség a német CDU-ban
... párt új elnökeként, idézte a kancellár hétfői nyilatkozatát, amelyben Angela Merkel merész és kockázatos döntésnek nevezte a pártelnöki és a kormányfői tisztség szétválasztását, és kijelentette: készen áll részt venni ebben a merész vállalkozásban.
"Szilárd meggyőződésem, hogy Angela Merkel és én kijövünk és boldogulunk majd egymással a megváltozott körülmények között" - mond...
2018-10-31 16:32:18
Krónika 7. rész (tanácsi határozat az EP-választásról)
... javaslat
Mesterházy Attila (MSZP) helyes iránynak ítélte, ha az unió olyan javaslatokat tesz, amelyek közelebb hozzák az emberekhez az uniót, beleszólást adva a kezükbe.
Kijelentette ugyanakkor, nem lehet kettős mércével mérni, ha egy határainkon túl élő magyar levélben szavazhat, akkor ezt meg kell adni a Londonban élőknek is.
Feltette a kérdést: hogyan működnek ...
2018-10-31 15:52:15
MSZP: a kormány fizesse meg a késedelmes szemétszállítás díját!
... Budapesten gyakorlatilag megszűnt a szelektív hulladékszállítás. Szerinte a kormánynak nem sikerült megoldania a problémát, csak tűzoltást végzett, részmegoldást talált.
Őrsi Gergely kijelentette: a kormány által "nagy nehezen összekukázott" 26 milliárd forint pusztán arra elég, hogy a következő két hónapban az utcákat ne árassza el a szemét.
Horváth Csaba, az MSZP fővá...
2018-10-31 15:33:03
Innovációs célú megállapodást kötött az ITM és a Közbeszerzési Hatóság
... - mint mondta - egyes eljárási szabályok már módosultak, a hatékonyság növelése iránt a kormány, a hatóság és az érintettek is elkötelezettek.
Palkovics László a rendezvényen kijelentette, hogy a kormány teveinek megfelelően 2020-ra a GDP 1,8 százalékára nőhet a kutatásra, fejlesztésre és innovációra fordított források mértéke, hiszen a szükséges összegek vállalatok mellett ...
2018-10-31 15:32:48
Krónika 6. rész (külügyi igazgatás, tanácsi határozat az EP-választásról)
... Barna Pál (Fidesz) kiemelt jelentőségűnek nevezte a magyar nemzet újraegyesítését, és mint rámutatott, a 2010 óta regnáló kormány meghozta az ehhez szükséges intézkedéséket.
Kijelentette: a társadalom többsége és a parlament többsége is támogatja, hogy csak egyféle állampolgárság létezzen Magyarországon, amely beleszólást enged a közügyekbe.
A nemzetegyesítés egyik fon...
2018-10-31 14:42:06
Átadták a csillaghegyi strandfürdő új fürdőépületét
...
Tarlós István főpolgármester a megnyitó ünnepségen kijelentette: a csillaghegyi strandfürdő Budapest egyik legrégebbi, legnagyobb területű és mindig az egyik legszebb strandja volt, most pedig már elmondható, hogy az egyik legkorszerűbb is.
A főváros új attrakciója illeszkedik Budapest hosszú távú elképzeléseihez, része annak a fejlesztési tervnek, amelynek célja, hogy a...
2018-10-31 13:11:22
Krónika 2. rész (belügyi törvények)
... eseménykezelő központ felállítása szerinte nem javít a helyzeten.
A titkos információgyűjtés garanciális szabályairól azt mondta: "önöket nem érdekli az emberek magánélethez való joga". Kijelentette: a kormányoldal azt kívánja elérni, hogy minél több embert ellenőrizhessen.
Jobbik: a kormány csökkenteni kívánja az érdekérvényesítő képességet

Varga-Damm Andr...
2018-10-31 12:11:17
Brexit - Már jövőre új letelepedési szabályok léphetnek életbe az EU munkavállalói számára
...
Caroline Nokes, a belügyi tárca bevándorlási ügyekért felelős államtitkára a londoni alsóház belügyi bizottságának kedd esti meghallgatásán kijelentette: megállapodás nélküli Brexit esetén a munkáltatóknak alaposan ellenőrizniük kell azoknak az EU-állampolgároknak a nagy-britanniai munkavállalási jogosultságát, akik "március végéig még nincsenek itt".
A brit belügyminisz...
2018-10-30 21:31:55
Kijev szerint Moszkva hamisan állítja be fogolycserének az ukrán tengerészek kiszabadulását
... kizárólagos orosz gazdasági övezetben orvhalászat címén feltartóztatott JaMK-0041-es halászhajóét - olvasható a TASZSZ orosz hírügynökség jelentésében.
Ljudmila Denyiszova azonban kijelentette: nem fogolycseréről van szó, mert az Ukrajnába visszatért tengerészekkel ellentétben a Nord legénysége nem volt fogva tartva, ők szabadon mozoghattak Ukrajna területén.
Az ukrán ...
2018-10-30 21:22:06
1 2 3 4 5 .............1391 1392 .......2086 2087 .......2781 2782 2783 
Címkék: Friedrich Merz, Közbeszerzési Hatóság, Szombaton Ádel, Miközben Mevlüt Cavusoglu, Angela Merkel, Mesterházy Attila, Őrsi Gergely, Horváth Csaba, Palkovics László, Barna Pál, Tarlós István, Varga-Damm Andr, Caroline Nokes, Ljudmila Denyiszova, újságírót megfojtották, szaúdi főkonzulátusra, német CDU-ban, kormány fizesse, késedelmes szemétszállítás, csillaghegyi strandfürdő, ukrán tengerészek, bűnrészes embereket, isztambuli sajtótájékoztatón, kancellár hétfői, kormányfői tisztség, merész vállalkozásban, megváltozott körülmények, unió olyan, szelektív hulladékszállítás, kormány által, hatékonyság növelése, rendezvényen kijelentette, kormány teveinek, szükséges összegek, magyar nemzet, ehhez szükséges, társadalom többsége, parlament többsége, nemzetegyesítés egyik, megnyitó ünnepségen, egyik legszebb, egyik legkorszerűbb, fejlesztési tervnek, titkos információgyűjtés, emberek magánélethez, kormány csökkenteni, érdekérvényesítő képességet, belügyi tárca, londoni alsóház, munkáltatóknak alaposan,
© 2013 TVN.HU Kft.