Belépés
Mesterházy: változásra van szükség Magyarországon, bécsi előadás
... feladata most az, hogy választási lehetőséget mutasson fel a választóknak - mondta, és hangsúlyozta, hogy az MSZP programjának átláthatónak kell lennie, a pártnak pedig őszintének. Kijelentette, 2006-ban hibát követett el a szocialista párt azzal, hogy mást mondott, mint amit azután tett, a választók ezért "keményen megbüntették".
Andreas Schieder, a pénzügyminisztérium állam...
2012-02-03 17:22:21
Újdonság: a magyarországi zsidó közösség retteg
... látják itt szívesen."
Amikor Radice azt javasolta, hogy Magyarországnak szembe kellene néznie múltjával és bocsánatot kérnie a holokausztban játszott szerepéért, Gyöngyösi kijelentette: ,,Kérjek én bocsánatot ezért 70 évvel később, amikor minden órában, óraütésre erre emlékeztetnek? Legyen már vége ennek..."
,,Gyöngyösi a jelek szerint támogatja...
2012-02-03 16:57:14
Magyarország a magyaroké!
... tükörbe és nem a csodát várni... tettekre van szükségünk barátaim!
A múlttól kell megkérdezni, hogy mi a magyar virtus?
El lehet innen menni -ahogyan Gyurcsány vezér kijelentette- Wass Albert pedig azt:
itt nem halnod, hanem élned kell!
Vethet téged a ,,jósorsod" idegen földekre, de tudd,hogy a szíved örökre magyar marad. "Gondolataim az...
2012-02-03 16:28:29
További piacnyitást ígér Kína Németországnak
...
Ven és vendége, Angela Merkel német kancellár kínai és német üzletemberekkel találkozott Kantonban. A találkozón kijelentette új lehetőségek állnak a kínai-német együttműködés előtt, s megjegyezte, hogy a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokban fontos, hogy felek teljesen egyenlőként kezeljék egymást és a kölcsönös előnyökre törekedjenek.
Ven nyitott, átlátható, hatékon...
2012-02-03 16:12:17
Leállt a Malév - Orbán Viktor eladta
... döntéshozók, hogy "maradsz, meg kell beszélni a színjáték következő felvonását". Orbán pedig maradt, és megbeszélték, hogy a Malév le fog állni, mert már megvan, ki fogja felvásárolni. Orbán kijelentette, hogy a Malév kapcsán befektetők még nem jelentkeztek, de mivel a kormány mindig hazudik, kijelenthetjük, hogy a Malév felvásárlásáról írt szerződést már alá is írták.

...
2012-02-03 16:09:33
Az idén elkezdik a Brassó melletti repülőtér építését
... négymillió euróval egészít ki.
Az utóbbi összeget a repülőtér térségében elvégzendő az árvízvédelmi munkálatokra szánják.
Kovács Attila, a Brassó megyei közgyűlés alelnöke ...
2012-02-03 15:52:33
Polgármester: Balatonvilágos továbbra is megyét akar váltani
... arány nem érte el az érvényességhez szükséges ötven százalékot.
A képviselő-testület úgy döntött, hogy folytatják a megyeváltási folyamatot - ismertette Fekete Barnabás.
Kijelentette: ragaszkodnak a megyeváltáshoz, hiszen Siófokkal szinte összeépült a település, oda egyszerűbb a közlekedés, míg most a kistérségi központba, Balatonalmádiba, valamint a tervezett járásközp...
2012-02-03 15:02:58
VM: Fazekas Sándor átadta az első földhaszonbérleti szerződéseket
... pályáztatás döntő lépés ahhoz, hogy a vidék életében alapvető és gyökeres fordulatot érjen el a tárca.
Szabó Csaba miniszteri megbízott az átadási ünnepségen a közlemény szerint kijelentette: "a pályáztatás eddigi eredményei is bizonyítják, hogy jó úton járunk." "Minden meghirdetett területre volt jelentkező, így termelők ezreinek volt biztosítva a lehetőség, hogy bővítsék g...
2012-02-03 14:22:45
Hideg idő - A havazás miatt bezártak az iskolák Belgrádban
... havazás és a fagypont alatti hőmérséklet. Ez utóbbi miatt az utak sózása sem sokat segít. Petar Skundric, Szerbia energiaellátási munkacsoportjának tagja, a szerb kormányfő tanácsosa kijelentette, hogy a szerb kormánynak javasolják rendkívüli intézkedések bevezetését, és az ország összes tanintézményében a tanítás átmeneti beszüntetését.
A taxisok beszámolói szerint péntek re...
2012-02-03 13:42:34
Malév - Travel Service: májustól menetrendszerinti járatokat indít Budapestről a Smartwings
... átvállalja és a nyári üzemeltetésben ki fogja szolgálni az utazási irodákat. Így az összes szerződésben rögzített teljesítés meg fog történni - tette hozzá.
Az ügyvezető igazgató kijelentette: a Malév bejelentése óta jelentősen nőtt a kereslet a társaság szolgáltatásai iránt, "reggel óta folyamatosan csörögnek a telefonok". Hozzátette: a piac azonnal reagálni fog erre a kiesé...
2012-02-03 11:41:31
1 2 3 ............1401 1402 ......2053 2054 2055 .2102 2103 ......2801 2802 2803 
Címkék: Kína Németországnak, Orbán Viktor, Fazekas Sándor, Travel Service, Andreas Schieder, Amikor Radice, Wass Albert, Angela Merkel, Kovács Attila, Fekete Barnabás, Szabó Csaba, Petar Skundric, magyarországi zsidó, idén elkezdik, első földhaszonbérleti, havazás miatt, iskolák Belgrádban, pártnak pedig, szocialista párt, választók ezért, holokausztban játszott, jelek szerint, csodát várni&#8230, múlttól kell, magyar virtus, szíved örökre, találkozón kijelentette, kínai-német együttműködés, kölcsönös előnyökre, színjáték következő, kormány mindig, utóbbi összeget, repülőtér térségében, árvízvédelmi munkálatokra, érvényességhez szükséges, megyeváltási folyamatot, kistérségi központba, tervezett járásközp, vidék életében, átadási ünnepségen, közlemény szerint, pályáztatás eddigi, fagypont alatti, utak sózása, szerb kormányfő, szerb kormánynak, ország összes, tanítás átmeneti, taxisok beszámolói, nyári üzemeltetésben, utazási irodákat, összes szerződésben, ügyvezető igazgató, társaság szolgáltatásai,
© 2013 TVN.HU Kft.