Belépés
Brit EU-népszavazás - London polgármestere előre visszautasítja Obama várható EU-párti nyilatkozatait
... Nagy-Britanniába látogat, és állítólag kifejezésre juttatja azt a reményét, hogy a brit EU-tagságról június 23-ára kiírt népszavazáson a választók a bennmaradásra voksolnak.
A konzervatív párti Johnson - a konzervatív brit kormány hivatalos álláspontjával szemben - viszont a Brexitet támogatja, vagyis azt, hogy Nagy-Britannia távozzon az Európai Unióból.
A The Daily Tele...
2016-03-14 16:22:28
Brit pénzügyminiszter: nagyobb költségvetési szigor kell a világgazdaság állapota miatt
... 1882 milliárd fonttól.
A londoni gazdasági napilap szerint ez önmagában olyan adóbevétel-kiesést okoz, amely az évtized végéig érezteti hatását.
A 2010-ben hatalomra került konzervatív párti brit kormány a hazai össztermék 11,1 százalékának megfelelő - békeidőben példátlan - államháztartási hiányt örökölt. Az áprilissal záruló idei pénzügyi évre a költségvetés már csak ...
2016-03-13 17:16:29
Brit EU-népszavazás - Brit lap szerint II. Erzsébet Brexit-párti, az udvar cáfol
... pozícionált, magas rangú politikai forrásra" hivatkozva azt írta, hogy az uralkodó még 2011-ben fejtette ki véleményét az EU-ról egy vacsorán, amelyen részt vett Nick Clegg, az akkori konzervatív-liberális brit kormánykoalíció miniszterelnök-helyettese, a Liberális Demokraták azóta lemondott vezetője.
A beszámoló szerint a királynő a windsori kastélyban tartott rendezvényen h...
2016-03-09 11:51:55
Brit EU-népszavazás - Jegybanki kormányzó: készen kell állni a City kisegítésére Brexit esetén
... alapján - nem tesz semmiféle olyan nyilatkozatot, amely bármilyen módon ajánlásként lenne értelmezhető a brit EU-tagságról kiírt népszavazás kívánatos eredményére.
A bizottság több konzervatív párti tagja azonban a brit EU-tagság fenntartása melletti érvelésnek nevezte a kormányzó által a testületnek a meghallgatás előtt küldött levél néhány kitételét. Egyes bizottsági tagok ...
2016-03-08 14:42:20
Brit EU-népszavazás - Lemondott a Brit Kereskedelmi Kamarák Brexit-párti vezetője
... június 23-ára kiírt népszavazáson.
Longworth felfüggesztése komoly felzúdulást keltett a brit politika EU-szkeptikus táborában. Boris Johnson, London polgármestere, a kormányzó Konzervatív Párt egyik legbefolyásosabb Brexit-párti politikusa - akit a brit sajtó egyöntetűen a 2020-ban esedékes következő parlamenti választásokon már nem induló David Cameron miniszterelnök legesé...
2016-03-07 09:00:37
Brit EU-népszavazás - Schäuble: nem lenne értelme a Brexitnek
... vasárnapi BBC-interjúban.
Hozzátette: jobb az ilyen katasztrófákat elkerülni, semmint a katasztrófa után gondolkodni azon, hogy miképp lehetne a következményekből kilábalni.
A konzervatív párti brit kormány - miután a múlt havi EU-csúcson egyezség született a London által igényelt uniós szabályozási reformokról - június 23-ára népszavazást írt ki Nagy-Britannia EU-tagság...
2016-03-07 08:42:06
Brit EU-népszavazás - Londoni elemzők: a brit vállalati kötvénypiac is érzi a bizonytalanságot
... szerint mindez azt tükrözi, hogy lendületbe jött a Brexit-párti tábor kampánya, főleg azóta, hogy a kilépést pártolókhoz csatlakozott Boris Johnson, London polgármestere, a kormányzó Konzervatív Párt egyik legbefolyásosabb képviselője.
Más nagy londoni házak a Brexit lehetőségének makrogazdasági szintű kockázataira is felhívták a figyelmet.
Az egyik legtekintélyesebb lon...
2016-03-03 19:12:07
Börtönbüntetésre ítéltek Romániában egy volt minisztert
...
A konzervatív párti Seres 2004 és 2006 között volt miniszter a liberális Calin Popescu Tariceanu volt miniszterelnök kormányában. A volt tárcavezető már több mint egy éve börtönben van, ugyanis tavaly januárban egy másik perben is elítélték négy év és nyolc hónapra.
Serest ebben a mostani perben első fokon is négy év szabadságvesztésre ítélték 2014-ben, a legfelső bírósá...
2016-02-29 18:00:44
Brit EU-népszavazás - A brit kormány szerint tíz év bizonytalanságot jelentene a Brexit
... dolgozó kétmillió brit állampolgár munkavállalási joga, sem hozzáférése a fogadó ország szociális ellátórendszeréhez, beleértve az egészségügyi ellátást és a nyugdíjrendszert.
A konzervatív párti brit kormány - miután a legutóbbi EU-csúcson egyezség született a London által igényelt uniós szabályozási reformokról - június 23-ára írta ki a már három éve kilátásba helyezett nép...
2016-02-29 12:21:42
Brit EU-népszavazás - Cameron: az évszázad hazardírozása lenne kilépni az EU-ból
...
David Cameron a The Sunday Telegraph című tekintélyes konzervatív brit vasárnapi lapnak írt cikkében úgy fogalmaz, hogy a kilépés egyetlen bizonyossága a bizonytalanság lenne, és a távozás mellett kampányolók érvrendszere hirtelen rendkívül gyengévé válik, ha arra kérik őket, hogy vázolják fel konkrét elképzeléseiket az Európai Unión kívüli életről.
Azok az EU-n kívüli o...
2016-02-28 12:54:39
1 2 3 .................53 54 55 ........80 81 ........106 107 108 
Címkék: Brit EU-népszavazás, Erzsébet Brexit-párti, Brit Kereskedelmi Kamarák Brexit-párti, Európai Unióból, Daily Tele, Nick Clegg, Liberális Demokraták, Boris Johnson, Konzervatív Párt, David Cameron, Nagy-Britannia EU-tagság, Calin Popescu Tariceanu, Sunday Telegraph, Európai Unión, világgazdaság állapota, udvar cáfol, brit vállalati, volt minisztert, brit kormány, évszázad hazardírozása, brit EU-tagságról, bennmaradásra voksolnak, konzervatív párti, konzervatív brit, londoni gazdasági, évtized végéig, 2010-ben hatalomra, hazai össztermék, áprilissal záruló, beszámoló szerint, windsori kastélyban, bizottság több, brit EU-tagság, kormányzó által, meghallgatás előtt, brit politika, kormányzó Konzervatív, brit sajtó, 2020-ban esedékes, ilyen katasztrófákat, katasztrófa után, következményekből kilábalni, múlt havi, kilépést pártolókhoz, egyik legtekintélyesebb, liberális Calin, volt tárcavezető, másik perben, mostani perben, legfelső bírósá, fogadó ország, egészségügyi ellátást, legutóbbi EU-csúcson,
© 2013 TVN.HU Kft.