Belépés
Ipari kémkedés és a technológiai világelsőség: Erről is szó
... megállította, vagy jelentős mértékben visszaszorította volna a terrorizmust. Ironikus a kérdésfelvetés, de sokakat érdekelne, hogy mi köze van Mexikó elnöke, vagy a francia és német kormányhivatalok és vállalatvezetők ellen folytatott hírszerzésnek a terrorizmus elleni harchoz?

Valójában az USA igen aktív politikai és gazdasági kémkedést folytat, az NSA adatgyűjtési kap...
2013-12-17 08:26:17
Csaknem 300 kormányablak-ügyintéző kapott oklevelet
... Közszolgálati Egyetem képzésén.
Szavai szerint az elmúlt három és fél évben a legtöbb fordulópont az ő tárcájánál volt; példaként említette a közigazgatási hivatalok újraindulását, a kormányhivatalok és kormányablakok létrejöttét, valamint a járások megalakulását.
A kormányablakokban dolgozó szakemberek képzését méltatva jelezte: eddig csak a jogszabályi és intézményi ke...
2013-12-16 16:15:02
Nevadában megtalálták a hóvihar miatt eltűnt családot
... Oklahoma államban 11 emberéletet követelt. A halálokok között volt közlekedési baleset és vízbe esés miatti kihűlés is.
Washingtonban a havazás miatt kedden zárva maradtak a kormányhivatalok és az iskolák. Szünetet rendeltek el Baltimore és Philadelphia, valamint Tennessee és Kentucky állam tanintézményeiben is. A veszélyes útviszonyok miatt Delaware-ben sem nyitottak ki az i...
2013-12-11 07:57:23
Havazás miatt zárva maradnak a washingtoni kormányhivatalok
...
Az amerikai fővárosban azok a szövetségi alkalmazottak, akiknek munkája nem nélkülözhetetlen, igazoltan hiányozhatnak munkahelyükről, a többiek távmunkát végeznek.
Oktatási szünetet rendeltek el Baltimore és Philadelphia, valamint Tennessee és Kentucky állam tanintézményeiben is. Jack Markell delaware-i kormányzó bejelentette, hogy a veszélyes útviszonyok miatt ott sem n...
2013-12-10 15:54:01
Krónika 7. rész (határozathozatalok)
... és ingyenes lesz a bűncselekmény miatt elvesztett vagy megrongálódott személyi okmányok pótlása - döntött az Országgyűlés, elfogadva a kormányablakok kialakításával, valamint a kormányhivatalok működésével összefüggő törvények módosítását.
A kormányzati előterjesztést 256 igen szavazattal, 42 nem ellenében, 35 tartózkodás mellett hagyták jóvá a képviselők.
Január 1-jétől...
2013-12-09 22:25:51
Rendőrt minden hajléktalan mellé!
... külön vezényelt rendőr hajtja végre."

Elég jót fog tenni a közbiztonságnak, ha a posztos rendőrök a hajléktalanok hajkurászásával és őrzésével lesznek elfoglalva. A kormányhivatalok átalakulnak hajléktalanszállóvá, és hogy még egy kicsit többe kerüljön nekünk ez az egész, a hivatalok szabálysértési osztályain "hétvégi, ünnepi, éjszakai ügyeletet kell bevezetni a hajlék...
2013-12-09 09:12:04
Nyílt napot tartanak a kormányhivatalok
... osztályfőnöki órával, fogyasztóvédelmi bemutatóval, ingyenes gépjármű-állapotfelméréssel, soron kívüli vizsgáztatással és színes programokkal várják az érdeklődőket 10 és 17 óra között. A kormányhivatalok ügyfélszolgálatai reggel 8-tól este 8 óráig, hosszabb nyitva tartással fogadják az ügyfeleket.
A programok egy része a pályaválasztás előtt álló középiskolásoknak szól, aki...
2013-11-28 07:02:59
KIH: több mint négymilliárd kormányhivatalok teljes körű akadálymentesítésére
...
A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programból a hat konvergenciarégió kormányhivatalai összesen 4,7 milliárd forint összegű uniós támogatást nyertek A közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés megteremtése: akadálymentesítés című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
Mint írták, a beruházásban a köz...
2013-11-25 16:14:54
Költségvetés - Bizottsági módosító javaslatok önkormányzati adósságkonszolidációról, fejlesztésekről
... óvodapedagógusok bértámogatása. Az óvodák működtetési költsége pedig 16 milliárd 743 millióról esne 16 milliárd 711 millió forintra.
A fővárosi, továbbá a megyei és járási kormányhivatalok az eredeti 119 milliárd 590 millió támogatás mellé további 1 milliárd 244 millió forintot kapnának a bizottság javaslata szerint. Ennek forrása a szociális és gyermekvédelmi, gyermekjóléti ...
2013-11-21 17:14:18
Kardeván: hatékonyan segíti a Nébih az élelmiszerlánc-biztonságot
... élelmiszerlánc-biztonsági rendszer kiépítésével arányaiban kis befektetéssel nagy gazdasági és egészségügyi haszon realizálható - fogalmazott Kardeván Endre.
A Nébih és a megyei kormányhivatalok mezőgazdasági szakigazgatási szervei az élelmiszerlánc teljes területén a talajvédelemtől az állategészségügyön át a vendéglátásig folyamatosan ellenőrzik a vállalkozások tevékenységé...
2013-11-21 14:03:07
1 2 3 ..................58 59 60 .........87 88 ........115 116 117 
Címkék: Közszolgálati Egyetem, Jack Markell, Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programból, Széchenyi Terv, Kardeván Endre, technológiai világelsőség, hóvihar miatt, washingtoni kormányhivatalok, terrorizmus elleni, elmúlt három, legtöbb fordulópont, közigazgatási hivatalok, járások megalakulását, kormányablakokban dolgozó, halálokok között, havazás miatt, veszélyes útviszonyok, amerikai fővárosban, szövetségi alkalmazottak, többiek távmunkát, bűncselekmény miatt, kormányablakok kialakításával, kormányhivatalok működésével, kormányzati előterjesztést, posztos rendőrök, hajléktalanok hajkurászásával, kormányhivatalok átalakulnak, kicsit többe, kormányhivatalok ügyfélszolgálatai, pályaválasztás előtt, óvodák működtetési, bizottság javaslata, megyei kormányhivatalok, élelmiszerlánc teljes, vendéglátásig folyamatosan, vállalkozások tevékenységé, kormányhivatalok, visszaszorította, nélkülözhetetlen, óvodapedagógusok, fogyasztóvédelmi, kormányhivatalai, vizsgáztatással, vállalatvezetők,
© 2013 TVN.HU Kft.