Belépés
Krónika 1. rész (bortörvény)
... nem lát plusz költségvetési forrásokat a jövő évi költségvetésben.
Attól is tartott, hogy a javaslat a hegyközségi rendszer kiüresítését hozza, és végül a hegybírók majd a kormányhivatalok alkalmazottai lesznek és totális lesz a központosítás. A képviselő nem a művelt szőlők esetében a kivágás helyett a kényszerhasznosítás lehetőségét vetette fel.

A Jobbik támogath...
2012-06-20 10:51:54
Lemondott Tamási Judit, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal elnöke
... további nyilatkozatot nem kíván tenni.
A kulturális örökség védelméről szóló törvény július 1-jén hatályba lépő módosítása elveszi a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal, illetve a Kormányhivatalok Kulturális Örökségvédelmi Irodái építéshatósági jogkörét, és csak szakhatóságként vonja be őket az építési engedélyezési folyamatba.
A még áprilisban elfogadott törvénymódosítást...
2012-06-19 16:23:06
Domokos Endre János: A Szent Korona-tan hungarista szemmel
...

"A Szent Korona nem a király jelképe csupán, hanem a magyar nemzeté. Az egész világon csak a magyar koronának van meg az a jellegzetessége, hogy az a királyt és a nemzetet összefogja; amikor a királyt koronázzák, a nemzetet is koronázzák. A magyar szent Korona nem a király jelvénye, hanem az ország jelvénye. A magyar Szent Korona mindnyájunkat egybefoglal. Mi koronáz...
2012-06-19 11:42:53
Közfoglalkoztatási mintaprogram: másfélezer képzett közmunkás
... Az intézet a közmunkaprogram keretében szakmai képzést nyújt azoknak az önkormányzatoknak, amelyek ezt igénylik. A TKKI 2012 márciusában - a helyi önkormányzatokkal és a megyei kormányhivatalok munkaügyi központjaival partnerségben - indította el Békés és Csongrád megyében a mezőgazdasági közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzési mintaprogramot.
A képzés a mezőgazdasági alapis...
2012-06-18 21:35:37
Krónika 5.rész (azonnali kérdések, kérdések)
... dolgoztatja az embereket. Eközben megsértik a munkahigiéniás előírásokat, a dolgozók nem kapnak munkaruhát, sőt sokszor vizet sem - jelentette ki.
Tállai András azt felelte, hogy a kormányhivatalok egy meghatározott terv alapján ellenőrzik a közmunkaprogramok végrehajtását. Hangsúlyozta, hogy eddig két megyében átfogó, kettőben pedig célellenőrzéseket tartottak. Kijelentette,...
2012-06-18 18:04:41
Krónika 2. rész (napirend, interpellációk)
... kimondottan a fokozatosságra törekszik. Ennek kapcsán elmondta, hogy 2010 szeptember 1.-jén újra felállították a közigazgatási hivatalokat, tavaly év elején létrejöttek a megyei kormányhivatalok, idén január 1.-jén ezek a hivatalok intézményfenntartóvá váltak, jövőre pedig létrejönnek a járások.
A választ a képviselő nem fogadta el, a parlament viszont 213 igennel és nyolcvan...
2012-06-18 15:44:57
Érettségi - Megkezdődtek a középszintű szóbeli vizsgák
... hétfői, MTI-hez eljuttatott összegzése szerint a középszintű érettségik szóbeli vizsgáit június 18. és június 29. között - a vizsgabizottságot működtető intézmények (középiskolák és kormányhivatalok) által meghatározott nap(ok)on - bonyolítják le.
A szóbeli vizsgák az érettségi vizsgabizottságok előtt zajlanak. Ebben az időszakban 1.210 helyszínen, 3616 vizsgabizottság előtt ...
2012-06-18 10:43:26
A köznevelési törvény módosítását kezdeményezik kormánypárti képviselők
...
A módosítás indoklása szerint a járás, mint az állam szervezetének legalacsonyabb szintű területi és szervezeti egysége, illetve a járási kormányhivatalok 2013. január 1-jével történő létrejötte miatt szükséges egyes, ezen a szinten hatékonyan ellátható köznevelési ágazati hatósági feladatoknak a járási szintre való telepítése.
Mint írták, a törvény értelmező rendelkezés...
2012-06-15 17:24:31
Krónika 5. rész (vitanap a kormány két évéről)
... vetette fel kritikai észrevételeit.
Fidesz: megújult a közigazgatás
Papcsák Ferenc (Fidesz) a kabinet elmúlt két évének munkájából a közigazgatás teljes átalakítását, a kormányhivatalok létrehozását, a kormánytisztviselők jogállásának rendezését emelte ki.
Párttársa, Varga István a határon túli magyarokkal kapcsolatos politikáról szólt, hangsúlyozva, hogy a legfonto...
2012-06-14 18:34:10
1 2 3 ...................59 60 .........87 88 89 .........117 118 119 
Címkék: Lemondott Tamási Judit, Kulturális Örökségvédelmi Hivatal, Domokos Endre János, Szent Korona-tan, Kormányhivatalok Kulturális Örökségvédelmi Irodái, Szent Korona, Tállai András, Papcsák Ferenc, Varga István, Navracsics Tibor, középszintű szóbeli, köznevelési törvény, ország 2014-ben, hegyközségi rendszer, hegybírók majd, kormányhivatalok alkalmazottai, művelt szőlők, kivágás helyett, kulturális örökség, építési engedélyezési, király jelképe, magyar nemzeté, egész világon, magyar koronának, nemzetet összefogja, királyt koronázzák, magyar szent, király jelvénye, ország jelvénye, magyar Szent, közmunkaprogram keretében, helyi önkormányzatokkal, megyei kormányhivatalok, mezőgazdasági alapis, munkahigiéniás előírásokat, meghatározott terv, közmunkaprogramok végrehajtását, fokozatosságra törekszik, közigazgatási hivatalokat, parlament viszont, középszintű érettségik, vizsgabizottságot működtető, szóbeli vizsgák, érettségi vizsgabizottságok, módosítás indoklása, állam szervezetének,
© 2013 TVN.HU Kft.