Belépés
Májusi zöldségek
... fűszeresen megsütve is, illetve érdemes kipróbálni a retek savanyítását is.

karalábé: fontos ásványi anyaga például a szelén, a kálium, a kalcium, a magnézium, én nyersen szeretem a legjobban, de akár sütőben is sütheted, darált hússal töltve.

spenót: nagyon gazdag folsav- és vasforrás, így várandósoknak kifejezetten javasolt a fogyasztása. A spenót főzelékér...
2024-02-15 20:13:33
Szabó Gyuri bácsi - A bükki fűvesember előadása
... rögzítették, hogy mit kell a kormányoknak tenni, meg a népnek, az orvostársadalomnak.

Azzal kezdődik, hogy mindenkinek kötelessége a saját egészségével törődni. Egyértelmű. Legjobban saját magunk tudunk vigyázni az egészségünkre. Aztán azzal folytatja, hogy a kormány hozzák meg a megfelelő rendelkezéseket, az orvosok kezdjék el tanulni újra a népi gyógyászatban rejlő tu...
2024-02-12 22:00:14
Kelbimbó gyógyhatásai
... XIII. században már Németalföldön, a mai Belgium területén termesztették, majd egész Észak-Európát meghódította, hiszen leginkább a 20 fok körüli hőmérsékletet kedveli, ekkor terem a legjobban. A XIX. században, a francia telepeseknek köszönhetően jutott el Amerikába.

A kelbimbó gyógyhatása
Táplálkozáskutatók, orvosok a nagyon értékes növények közé sorolják, mivel...
2024-02-12 20:53:47
Cékla, a gyógyító táplálék
... a gyomornak és a belek egyenletes működésének. Ajánlatos azoknak sokat fogyasztani belőle, akik valamilyen hosszantartó betegségből lábadoznak.

A céklából tudja testünk a legjobban hasznosítani a vasat. A vér vörös vérsejtjei tudják leginkább alkalmazni. A cékla nátrium tartalma magas, a kalcium tartalma azonban alacsony. Ez a tulajdonsága akkor érvényesül a test számá...
2024-02-12 20:42:58
Vannak emberek, akik öregen a legszebbek"Vannak emberek, akik öregen a legszebbek. Akkor hasonlítanak legjobban benső önmagukra. De ezek belül nagyon fiatalok. Valami rejtélyes okból ott maradt szemükben, vagy szívükben az ifjúság."

MÜLLER PÉTER...
2024-02-12 08:40:00
A lilahagyma gyógyító hatása
... gátolják a gyulladások kialakulását.

Testünk számára akkor a legkönnyebb felismerni ezeket az antioxidánsokat, ha természetes formában visszük be azokat, vagyis akkor teszünk a legjobban, ha a kvercetint és az antocianint a lilahagyma fogyasztása révén juttatjuk be szervezetünkbe.

A lilahagyma kiváló forrása a krómnak, mely csökkenti a vércukorszintet és elős...
2024-02-07 22:32:29
Pósa Lajos: A HAZÁÉRT
... múlhat,
Nemzetek sorsát intézed egedbűl,
Vezeted napfényen, árnyékon keresztül:
Függjön tekinteted a mi szép hazánkon,
Minden porszemére tőled áldás szálljon!

Te tudod legjobban: drága föld ez nékünk,
Minden talpalatját megáztatta vérünk.
Őseink porából fakad itt a fűszál,
Végig a levegőn az ő sóhajuk száll.
Századok keservét hord...
2024-02-03 17:45:14
Az igazi bölcsesség
... amik túlmutatnak azon, amiket adhatunk-vehetünk vagy kézbe...
2024-01-26 19:42:33
Az Örök Ifjúság
... a rózsaságra, onnan kezdve, hogy megélte lénye teljességét, csak fonnyad, hervad, színét veszti, már nem Igazi Rózsa.
Vannak emberek, akik öre...
2024-01-24 18:01:22
A kövér porcsin omega-3 zsírsavakban leggazdagabb növény
... disznóporcsin, kövérfű, kövérke, kövérlányka, poncsér.

Kifogástalanul csak 20-25 °C-on túli melegben fejlődik. Ez az időszak júniusban következik be. Homokos talajon fejlődik a legjobban, és ha már egyszer betelepedett a kertbe, akkor szinte kiirthatatlan. Amikor ezek a picike palánták megerősödnek, már hűvösebb időben is növekszik.

Kúszó szára csupasz, a ...
2024-01-21 23:45:55
1 2 3 4 5 6 .............1342 1343 .......2013 2014 ......2684 2685 2686 
Címkék: Szabó Gyuri, Pósa Lajos, Örök Ifjúság, Igazi Rózsa, bükki fűvesember, gyógyító táplálék, lilahagyma gyógyító, igazi bölcsesség, kövér porcsin, retek savanyítását, spenót főzelékér, kormányoknak tenni, saját egészségével, kormány hozzák, megfelelő rendelkezéseket, orvosok kezdjék, népi gyógyászatban, francia telepeseknek, kelbimbó gyógyhatása, nagyon értékes, belek egyenletes, céklából tudja, legjobban hasznosítani, cékla nátrium, kalcium tartalma, tulajdonsága akkor, test számá, gyulladások kialakulását, legkönnyebb felismerni, lilahagyma fogyasztása, lilahagyma kiváló, időszak júniusban, picike palánták, rendelkezéseket, vércukorszintet, antioxidánsokat, kifogástalanul, szervezetünkbe, hőmérsékletet, egészségünkre, kiirthatatlan, disznóporcsin, németalföldön, várandósoknak, termesztették, gyógyászatban, gyógyhatásai, savanyítását, kifejezetten, kormányoknak, egészségével, leggazdagabb, köszönhetően, zsírsavakban, betelepedett, megerősödnek, kialakulását, hasonlítanak, telepeseknek, hosszantartó, hasznosítani,
© 2013 TVN.HU Kft.