Belépés
Időközi választás lesz Salgótarjánban
... helyi választási bizottságot, amely dönt az időközi választás időpontjáról.
Ho...
2013-12-19 17:53:55
Pécsi buszügy: tagadta bűnösségét Keczer László
... cégvezető szerint a szerződésbe foglalt bérleti díj nem volt magas, mivel számításba kellett venni a járművek szervizelési költségeit és az amortizációt is.
Keczer Lászlót tavaly márciusban különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésben bűnösnek találta és hét év börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Törvényszék a buszok eladásával és bérlésével összefüggésben, a Pé...
2013-11-26 12:42:59
Bemutatkozik a Overdose-ról készült dokumentumfilm
... kulisszák mögötti világba vezet, a nézők megismerhetik Overdose tulajdonosát, trénerét és munkalovasát, a ló pályafutásának küzdelmes, több szálon futó drámai történetét. A filmhez idén márciusban forgattak utoljára, így a versenyló szeptemberi búcsúztatása már nem került a produkcióba.
Az Overdose (Vágta egy álomért) című alkotás az HBO Magyarország és a Magyar Nemzeti Filma...
2013-11-15 15:13:16
október 23...
... nehezítette, hogy Hruscsov békülni kezdett Titóval, amivel a Rajk-per jogosságát kérdőjelezte meg, és az, hogy az SZKP XX. kongresszusa 1956 februárjában elítélte a sztálinista diktatúrát. Márciusban Rákosi beismerte, hogy Rajk László ügye provokáción alapult, és az ÁVH letartóztatott vezetőire hárított minden felelősséget. Májusban már be kellett ismernie, hogy neki is szerepe vo...
2013-10-23 22:12:59
Kína megnyitja egészségügyi szolgáltatási szektorát a magántőke előtt
... számára a jövőben központi forrásból pénzügyi támogatást nyújtanak majd, s annak bővülését adókedvezményekkel is segítik.
A kínai egészségügyi piac reformja 2009-ben kezdődött, ez a márciusban beiktatott új kormány kiemelt társadalmi reformcéljainak egyike. Az egészségügyi kiadások az Economist Intelligence Unit egy legutóbbi tanulmánya szerint idén a bruttó hazai termék (GD...
2013-10-16 16:14:43
A cigányok többsége nem akar beilleszkedni
... folytatta. A belügyminiszter szerint nincs más lehetőség, mint a sátortáborok felszámolása, és a bevándorló romák hazatoloncolása.

Valls már korábban is hasonló elveket vallott, márciusban például kijelentette, hogy a romáknak két lehetőségük van: Romániában maradni, vagy visszatérni oda".

A roma kérdés a jövő tavasszal esedékes francia helyhatósági vál...
2013-09-24 21:32:23
A szocialista (!) francia belügyér ki meri mondani, amit Orb
... folytatta. A belügyminiszter szerint nincs más lehetőség, mint a sátortáborok felszámolása, és a bevándorló cigányok hazatoloncolása.
Valls már korábban is hasonló elveket vallott, márciusban például kijelentette, hogy a "romáknak" két lehetőségük van: "Romániában maradni, vagy visszatérni oda".
A cigánykérdés a jövő tavasszal esedékes francia helyhatósági választások eg...
2013-09-24 21:06:55
Bundabotrány - Megkezdődött a tárgyalás a Fővárosi Törvényszéken
... önálló intézkedésre jogosult dolgozója által kötelességszegéssel elkövetett vesztegetés bűntettével" vádolják.
Kutasi Róbert, a ...
2013-09-18 12:03:33
Ágyúdörrenéssel kezdődött az első Honvéd Sportválasztó nap
... sportszervezetekben jelenne meg, hanem a gazdasági életben is, és utóbbi szereplői támogatóként együttműködő partnerként hozzájárulnának a program sikerességéhez.
A Honvédelmi Minisztérium idén márciusban indította el Honvédelmi Kötelék programját a Magyar Honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítésére, továbbá a sport és az egészséges életmód népszerűsítésére. A program...
2013-08-24 13:12:53
Leszerepelt esztergomi fideszesekre bízták a tankönyvpiac á
... ha a cég az egyedüli szállítója az egyedüli megrendelő államnak, akkor ennek tényleg nagyobb jelentősége lehet, mint az üzleti képességeknek.

Jó lesz nekünk

Idén márciusban fordultunk a Ki mit tud-on keresztül a Miniszterelnökséghez, azoknak a dokumentumoknak a nyilvánosságra hozatalát kérve, amelyek alapján a kormány tőkeemeléssel 354 millió forint támogatás...
2013-08-05 19:05:00
1 2 3 ......22 23 24 ...33 34 ...44 45 46 
Címkék: Keczer László, Fővárosi Törvényszéken, Honvéd Sportválasztó, Keczer Lászlót, Pécsi Törvényszék, Magyar Nemzeti Filma, SZKP XX, Márciusban Rákosi, Rajk László, Economist Intelligence Unit, Kutasi Róbert, Honvédelmi Minisztérium, Honvédelmi Kötelék, Magyar Honvédség, magántőke előtt, cigányok többsége, első Honvéd, időközi választás, szerződésbe foglalt, járművek szervizelési, buszok eladásával, nézők megismerhetik, filmhez idén, versenyló szeptemberi, sztálinista diktatúrát, jövőben központi, kínai egészségügyi, márciusban beiktatott, egészségügyi kiadások, legutóbbi tanulmánya, bruttó hazai, belügyminiszter szerint, sátortáborok felszámolása, bevándorló romák, roma kérdés, jövő tavasszal, bevándorló cigányok, gazdasági életben, program sikerességéhez, társadalom kapcsolatának, egészséges életmód, egyedüli szállítója, egyedüli megrendelő, üzleti képességeknek, nyilvánosságra hozatalát, kormány tőkeemeléssel, népszerűsítésére, hazatoloncolása, ágyúdörrenéssel, belügyminiszter, reformcéljainak,
© 2013 TVN.HU Kft.