Belépés
Szomorú, de igaz is lehetne :)
Múlt hónapban világméretű felmérést indított az ENSZ.

Egy kérdés volt:

"Kérem, mondja meg őszinte véleményét arra nézve, hogyan lehetne
megoldani az élelmiszerhiányt a világ többi részén?"

A felmérés nagy kudarccal végződött!

Afrikában nem tudták, mit jelent az "élelmiszer".
Kelet-Európában nem tudták, mit jelent az "őszintén".|...
2007-02-13 21:59:10
Egy biblia naplója
... lapozgattak bennem. A tulajdonosomat megválasztották
a szülők- tanárok egyesületének elnökévé, és székfoglaló beszédének
elkészítéséhez engem használt fel.
Április Ebben a hónapban látogatóba jött a nagypapa. Egy óra hosszat
az ölében tartott és olvasta az 1 Korintus 13-,at
Mintha többet tartana rólam mint a család többi tagja.
Május N...
2007-02-07 15:42:36
Február
... februárt tapossuk 4. napja, nekem elvileg lejárt a próba időm, még nem szólt senki hogy most akkor mi van. Remélem még kihozom magam egy darabig.
Elég jól megy a munka bár most ebben a hónapban inkább éjjeles vagyok, de azért van egy két nap amikor reggelre illetve délutánra kell bemennem.az áruházba.
Kicsit félek ha jővövel kapcsolatosan de azért optimistán fogom fel ...
2007-02-04 12:59:48
2007.01.30
... printerpatront vásároltam, a tulajdonos agitált az "utángyártott" patronra, hiszen az szinte féláron van, mint az új.
No -az újról jut eszembe -, hogy megint emelkedett az ára. A múlt hónapban 7.800 Ft-ért vettem egy BC 05-patront, most ez 8.500 Ft. volt. Szóvátettem a különbséget, és erre a ajánlották - az eladó is -, hogy vegyem az utángyártottat.
Sajnos rossz tapaszta...
2007-01-31 18:47:51
Magyarország jó uton.......?
... költségvetési probléma továbbra is ,,masszív", ugyanakkor a kormány ,,figyelemreméltó fordulatot hajtott végre". Szavai szerint ezt tükrözte, hogy a Standard & Poor's a múlt hónapban leminősítést valószínűsítő negatívról stabilra javította vissza a nála is ,,BBB plussz" szintű magyar szuverén devizaadós-osztályzat kilátását, vagyis levette a napire...
2007-01-30 21:06:08
Végtelen
... Rebeka kisasszony, üdvözlöm! - Jó napot! Merre van Dave úr? - Nem is tudja? Ismét elutazott. Már két napja. Azt hiszem, most Franciaországba. De már nem is tudom lassan miből. Az előző két hónapban négyszer utazott el. Ennek a birtok látja majd kárát. - Köszönöm. -mosolygott kényszeredetten Rebeka. Buzgón teletöltötte edényét, és besietett a konyhába. Mathild látta rajta, hogy ism...
2007-01-21 12:43:58
Végtelen
... Rebeka kisasszony, üdvözlöm! - Jó napot! Merre van Dave úr? - Nem is tudja? Ismét elutazott. Már két napja. Azt hiszem, most Franciaországba. De már nem is tudom lassan miből. Az előző két hónapban négyszer utazott el. Ennek a birtok látja majd kárát. - Köszönöm. -mosolygott kényszeredetten Rebeka. Buzgón teletöltötte edényét, és besietett a konyhába. Mathild látta rajta, hogy ism...
2007-01-21 12:43:36
Angol nyelvtani teszt!
... aludt egész éjjel, így reggel fáradtnak érezte magát.
Mennyi ideje sétáltatok a parkban, amikor találkoztatok velük?
Májusban már 10 éve lesz, hogy itt laknak.
Jövő hónapban lesz egy éve, hogy nem dolgozik.
Augusztusban lesz két éve, hogy angolt tanul.

b) Most fordítsa le magyarra a következő mondatokat!When do you come home?

...
2007-01-20 14:31:15
Horoszkóp 2007.01.15.
... jövőre nézve is fel tudod használni. Nagylelkű, de elővigyázatos vagy a segítségnyújtásban. Valószínűleg apukád vagy a család idősebb férfi felmenője nagyon komoly szerepet kap ebben a hónapban, de megkockáztatom, hogy az egész évben is.

Bak 12.22. - 01.20.
Elem: Föld Minőség: Kardinális
...
2007-01-15 00:49:48
Az őszinteség ártalmas...
...
A nyomozó kérdi a csinos titkárnőt:
- Hölgyem, nincs valami ötlete, miért ugrott ki a főnöke az ablakon?
- Sajnos nics. Pedig olyan kedves ember volt. A múlt hónapban vett nekem egy igazi szőrmebundát, a múlt héten egy sportkocsit, ma pedig egy igazi gyémántgyűrűt! Aztán azt mondta, szeretne velem lefeküdni, és megkérdezte, mit kérek cserébe?
- És mit mondott n...
2007-01-14 20:03:22
1 2 3 ...........................164 .............246 ..............327 328 
Címkék: Április Ebben, Május, biblia naplója, őszinteség ártalmas, kérdés volt, világ többi, felmérés nagy, tulajdonosomat megválasztották, szülők- tanárok, hónapban látogatóba, ölében tartott, család többi, próba időm, hónapban inkább, tulajdonos agitált, szinte féláron, múlt hónapban, kormány &#8222, birtok látja, következő mondatokat, család idősebb, egész évben, nyomozó kérdi, csinos titkárnőt, igazi szőrmebundát, múlt héten, igazi gyémántgyűrűt, élelmiszerhiányt, kényszeredetten, franciaországba, megválasztották, figyelemreméltó, elkészítéséhez, tulajdonosomat, megkockáztatom, printerpatront, utángyártottat, kapcsolatosan, költségvetési, gyémántgyűrűt, valószínűsítő, találkoztatok, egyesületének, elővigyázatos, utángyártott, szőrmebundát, teletöltötte, magyarország, valószínűleg, augusztusban, leminősítést, különbséget, lapozgattak, szóvátettem, sportkocsit, székfoglaló, világméretű, megkérdezte, ugyanakkor, fordulatot, vásároltam, látogatóba, beszédének, optimistán, élelmiszer, emelkedett, tulajdonos, ajánlották, véleményét,
© 2013 TVN.HU Kft.