Belépés
Folytatódik a hódmezővásárhelyi lányok HPV-oltása
... Vöröskereszt Tegyünk együtt a méhnyakrák ellen pályázatán.
A Magyar Vöröskereszt 44 leány oltóanyagának árát fedezi, ugyanakkor az önkormányzat a t...
2012-05-03 07:06:18
VM: kevesebb adminisztráció a 2012-es iskolatej programban
... idén kefirt, natúr és ízesített joghurtot is kaphatnak tanítási napokon az óvodások és az általános iskolások a 2,5 deciliter tejen vagy az ömlesztett sajton kívül.
A több hazai támogatásnak köszönhetően a VM 2012-től az óvodás gyermekek iskolatej-ellátását is ki tudja egészíteni - a közösségin kívül - nemzeti forrással. Az óvodák a tejtermékek után így egységesen 50 százalé...
2012-05-02 16:46:20
Schváb Zoltán: tovább csökkenthető a halálos közúti balesetek száma
... közlekedés biztonságát szolgáló fejlesztésekre. Eddig négy kiemelt projektre már több mint 38 milliárd forintnyi fejlesztést hagytak jóvá - közölte a helyettes államtitkár.
A támogatásnak köszönhetően a MÁV 12,4 milliárd forintot a GYSEV valamivel kevesebb mint 1 milliárd forintot, az Állami Autópálya Kezelő Zrt. 13,2 milliárd forintot, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pedig 11,...
2012-04-26 14:40:10
Több mint ötmilliárdos fejlesztés a szombathelyi kórházban
... fekvőbeteg-szakellátásban" című pályázatán nyert el 4 milliárd 819 millió forint támogatást, azt az Európai Unió és a magyar állam közösen finanszírozza - áll a közleményben.
A támogatásnak és az ahhoz társuló saját erőnek köszönhetően a jelenlegi belgyógyászati tömb helyére egy teljesen új létesítmény épül - fűzték hozzá.
Mint írták, a Markusovszky Kórház 1919-től szolg...
2012-04-13 11:24:51
Veszélybe sodorhatják a magyar gimnáziumokat az új szlovák oktatásügyi miniszter tervei
... iskolák mintegy 8 százalékkal magasabb normatív támogatásban részesülnek, mint a többi" - jelentette ki Szigeti László. Hozzátette: ennek az ezredforduló tájékán érvényesített magasabb támogatásnak az áll a hátterében, hogy a magyar iskolákban több tanítási óra van. Rámutatott: Ezt a múltban például már a Szlovák Nemzeti Párt iskolaügyi minisztere, Ján Mikolaj is megpróbálta módos...
2012-04-05 13:11:57
Felújítják a závodi tájházat
... egyik helyisége az 1946-os kitelepítésig németajkúak lakta falu sváb népi kultúráját, egy másik pedig a németség helyére érkező bukovinai székelyek hagyományait mutatja be.
A támogatásnak köszönhetően restaurálják a Kossuth utcában álló, XVIII. századi Páduai Szent Antal szobrot is, amely szintén a svábság vallási emlékei közé tartozik.
Závodon kiemelt figyelmet fordítan...
2012-04-03 18:05:08
Magyarországot támogató határozatot fogadott el a Szolidáris Lengyelország
... megszavazott határozatban az SP szolidaritását fejezte ki Magyarországgal és támogatásáról biztosította a magyar kormányfőt. "Ellenezzük a demokrata módon megválasztott és általános támogatásnak örvendő magyar kormány ellen irányuló hecckampányt" - hangoztatták a dokumentumban.
Zbigniew Ziobro, a párt elnöke már március elején hangsúlyozta, hogy az SP a magyar kormánypárt "er...
2012-03-25 10:52:24
Jogi tanácskozás - Darák Péter: a bírói függetlenség nem más, mint ítélkezési függetlenség
... az alapállásukhoz megkapják azt a szervezeti támogatást, amely a jó bírókat segíti, a kevésbé jókat pedig kordában tartja".
A Kúria elnökének álláspontja szerint a szervezeti támogatásnak meg kell mutatkozni abban, hogy a jó bíró elismerést kap a saját szervezetétől, és elismerést kap a társadalomtól. "A jó bíró karrierlehetőséget kell hogy kapjon, ezért a pályázati rendszer...
2012-03-23 15:53:10
A Pásztor melletti kiállás támogatást jelent Szerbia európai felzárkózásához is
...
"Az a támogatás, amelyet Orbán Viktor magyar miniszterelnök a választási kampányban a VMSZ-nek nyújt, folytatását jelenti annak a támogatásnak, amelyet Magyarország tanúsít Szerbia iránt európai felzárkózásában" - hangsúlyozta a Danas című belgrádi újságnak adott nyilatkozatában Nikowitz Oszkár, Magyarország belgrádi nagykövete.
A magyar nagykövet megerősítette, hogy Orb...
2012-03-07 14:43:57
Malév - NFM: a cég helyzetének hosszú távú rendezésére nem volt stratégia
... működési hatékonyságát, üzemi-kereskedelmi eredményeit - olvasható Németh Lászlóné válaszában.
Az Európai Bizottság 2012 januárjában nyilvánosságra hozott határozata tiltott állami támogatásnak minősítette a Malév részére 2007 és 2010 között adott tőkejuttatásokat, ennek következtében a vállalat további működése ellehetetlenült. A határozat értelmében a többségi tulajdonos ma...
2012-03-02 15:54:20
1 2 3 .....21 22 ..31 32 33 34 ..41 42 43 
Címkék: Schváb Zoltán, Szolidáris Lengyelország, Darák Péter, Vöröskereszt Tegyünk, Magyar Vöröskereszt, Állami Autópálya Kezelő Zrt, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Európai Unió, Markusovszky Kórház, Szigeti László, Szlovák Nemzeti Párt, Páduai Szent Antal, Zbigniew Ziobro, Orbán Viktor, Nikowitz Oszkár, Németh Lászlóné, Európai Bizottság, hódmezővásárhelyi lányok, 2012-es iskolatej, halálos közúti, szombathelyi kórházban, magyar gimnáziumokat, závodi tájházat, bírói függetlenség, méhnyakrák ellen, általános iskolások, ömlesztett sajton, több hazai, óvodás gyermekek, közösségin kívül, tejtermékek után, helyettes államtitkár, támogatásnak köszönhetően, magyar állam, ahhoz társuló, jelenlegi belgyógyászati, ezredforduló tájékán, magyar iskolákban, múltban például, 1946-os kitelepítésig, másik pedig, németség helyére, svábság vallási, magyar kormányfőt, demokrata módon, párt elnöke, magyar kormánypárt, alapállásukhoz megkapják, szervezeti támogatást, kevésbé jókat, szervezeti támogatásnak, saját szervezetétől,
© 2013 TVN.HU Kft.